x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 ianuarie 2022. Berbecii au idei revoluționare. Leii vor să fie independenți

Horoscop zilnic, 26 ianuarie 2022. Berbecii au idei revoluționare. Leii vor să fie independenți

25 Ian 2022   •   14:47
Horoscop zilnic, 26 ianuarie 2022. Berbecii au idei revoluționare. Leii vor să fie independenți
Sursa foto: Noah Silliman Unsplash.com

Este o zi a deciziilor mai importante. Gemenii vor să șocheze. Fecioarele sunt atrase de nou iar Balanțele vor să adopte o atitudine mai hotărâtă.

Berbec

Lasă geniul din tine să iasă și să se joace. S-ar putea să te simți ca un fel de inventator cu idei sălbatice care ar putea ajuta la revoluționarea viitorului. Adu aceste idei la vedere și vezi ce fel de răspuns primești de la oamenii din jurul tău. Conceptele de ultimă oră te atrag cel mai mult. Acestea sunt cele pe care ar trebui să le urmărești și să le urmezi dacă poți.

Taur

Ești frustrat când lista ta de sarcini pentru această zi, pur și simplu nu pare să se scurteze. Mai mult ca sigur, acest lucru este auzat de circumstanțe neprevăzute și întreruperi neașteptate asupra cărora nu ai niciun control. Nu te supăra pe tine din cauza lucrurilor pe care nu le poți schimba. Asigură-te că ai timp suplimentar pentru a face lucrurile pe care le dorești, pentru că întreruperile vor continua pe tot parcursul zilei.

Gemeni

Datorită manierelor tale și a viziunii sociale, ești reticent să iei atitudine la o idee ciudată sau să atragi atenția cu o ținută sau o coafură neobișnuită. Demonstrează că faci ceva neașteptat care zguduie mulțimea. Evidențiază-te în orice fel ți se pare confortabil.

Rac

Nu fi surprins dacă ești certat de oameni care sunt supărați de felul în care te descurci cu anumite lucruri din viața ta. Cel mai probabil, cei care te critică cel mai mult, sunt cei care te înțeleg cel mai puțin. Probabil că sunt pe o cu totul altă lungime de undă decât tine și nu este treaba ta să încerci să îi schimbi și nici responsabilitatea ta să-ți modifici felul de a fi din cauza lor.

Leu

Orice disconfort emoțional pe care îl simți este cauzat de lipsa de libertate personală. Poate că te simți prea legat emoțional sau prea reținut din punct de vedere mental. Poate că trebuie să ieși complet din situația ta actuală. Folosește această zi pentru a căuta modalități de a simți mai multă independență în lumea ta.

Fecioară

Acesta este un moment bun pentru a te abona la un fel de revistă sau buletin informativ care te va ține la curent cu evenimentele și evoluțiile actuale într-un domeniu sau hobby care te interesează. Cuvântul operativ al zilei este „nou”. Păstrează-ți mintea proaspătă cu știri care îți trezesc interesul și îți oferă inspirația de care ai nevoie pentru a continua să te străduiești pentru obiectivele pe care ți le-ai stabilit.

Balanță

Ai dorința de a prelua conducerea și ai și capacitatea, așa că ce mai aștepți? Nu mai  aștepta ca altcineva să ia o decizie. Până când ceilalți vor termina de cercetat, vei fi parcurs deja mile de drum. Inima ta vrea să iei o atitudine puternică, independentă.

Scorpion

Amintește-ți că nimeni nu te poate face să te simți inferior fără aprobarea ta. Ar putea părea că alții încearcă să-ți arate cum ar trebui condusă lumea. Nu-i lăsa să te convingă că ideile tale sunt mai puțin valide decât ale lor. În același timp, este important să rămâni deschis la minte și să accepți ideile altora.

Săgetător

Dacă încă folosești lopata veche și greblezi pe câmp, acum este momentul să faci upgrade. Gândește-te la moduri în care poți fi mai eficient. Simte-te liber să investești în acele lucruri care îți vor face viața mai ușoară și mai confortabilă. Cel mai probabil, fluxul natural al zilei te va duce exact acolo unde trebuie să mergi.

Capricorn

Bea multă apă pentru a te menține hidratat. Apa este cea mai importantă parte a dietei tale și este probabil să nu bei suficient. Ești foarte sensibil astăzi, așa că ai grijă de tine. Altfel s-ar putea să acționezi emoțional și ești prea ușor de manipulat. Îndepărtează-te de oamenii care încearcă să sugă această forță de viață de la tine.

Vărsător

Vei ajunge în acel loc magic în care aproape că poți citi gândurile celuilalt. S-ar putea să știi exact ce va spune acea persoană înainte să o spună. De asemenea, s-ar putea să descoperi că mintea ta funcționează atât de repede încât, în timp ce cineva încearcă să spună ceva, ești deja cu cinci pași înaintea locului în care acea persoană încearcă să meargă. Folosește-ți darurile.

Pești

Este timpul să treci la ceva nou. Nu mai scoate albume foto vechi și nu mai plânge după experiențele trecute. În schimb, aceasta este o zi în care să privești spre viitor și să planifici noi experiențe de care să te bucuri alături de oamenii pe care îi iubești.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic