x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 martie 2024. Scorpionii sunt atrași de lucruri noi. Săgetătorii au vise ciudate. Vărsătorii se dedică unor acțiuni caritabile

Horoscop zilnic, 26 martie 2024. Scorpionii sunt atrași de lucruri noi. Săgetătorii au vise ciudate. Vărsătorii se dedică unor acțiuni caritabile

de Moira Dună    |    25 Mar 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 26 martie 2024. Scorpionii sunt atrași de lucruri noi. Săgetătorii au vise ciudate. Vărsătorii se dedică unor acțiuni caritabile
Sursa foto: Hepta

Horoscop 26 martie 2024. Berbecii dau o petrecere, Taurii sunt romantici, Gemenilor le cresc veniturile, Racii, Leii și Fecioarele sunt preocupați de dragoste, Balanțele și Capricornii au șanse să avanseze în carieră, iar Peștii să fie atenți la o nouă iubire.

Berbec

Astăzi ai putea organiza o întâlnire de grup în casa ta. Oaspeții vor include probabil oameni din domenii interesante, precum astrologia, metafizica, mediul înconjurător și artele. Ar putea fi prezent și iubitul tău. S-ar putea să aibă loc niște discuții fascinante, oferindu-ți suficiente teme de gândire pentru zile întregi. 

Taur

Ai citit romane sau te-ai uitat la filme romantice în ultima vreme? Acest lucru se datorează probabil faptului că dragostea este foarte mult în mintea ta acum. S-ar putea să fii implicat într-o relație pasională sau să speri la una. Dacă este cea din urmă, nu te aștepta să rămâi singur foarte mult timp. Toate semnele indică faptul că dragostea va deveni o prioritate pentru tine pentru o vreme, începând de acum. Asigură-te că arăți bine ori de câte ori ieși în oraș!

Gemeni

Banii câștigați prin implicarea în arte, poate cele care combină creativitatea cu tehnologia computerizată, ar putea veni în calea ta. Din punct de vedere financiar, ar trebui să te descurci destul de bine. Este un moment excelent pentru a face acest lucru, deoarece toate semnele indică faptul că acest tip de activitate ar putea fi foarte profitabilă în următorii câțiva ani. 

Rac

Problemele de dragoste îți provoacă o tensiune excesivă de ceva vreme Dacă da, așteaptă-te să se termine acum. Cineva pe care îl iubești îți răspunde și este foarte nerăbdător să rezolve orice probleme dintre voi și să privească spre viitor. Această relație probabil va reuși dacă intri cu ochii larg deschiși. Nu avea așteptări nerealiste de la partenerulâ= tău. Învață să iubești defectele oamenilor la fel de mult ca perfecțiunea.

Leu

Dacă ești singur și cauți dragoste, s-ar putea să o găsești astăzi într-un mod efemer. Ai putea să te îndrăgostești de străinul prin camera aglomerată. Acest lucru ar putea reprezenta o problemă dacă camera este de fapt un metrou aglomerat, dar aici este nevoie de credință. Dacă persoana pare să-ți împărtășească atracția, veți reuși să vă găsiți unul pe celălalt. Ai multe de așteptat. 

Fecioară

Dragostea pare să facă lumea să se rotească astăzi. Sunt toți cei din jurul tău implicați profund într-o poveste de dragoste nouă sau revitalizată? S-ar putea să fii îndrăgostit de o persoană foarte interesantă, poate dintr-o țară străină sau în domeniul dreptului, educației sau publicității. Nu te lupta cu asta și nu-ți face griji că vei fi rănit. Relaxează-te si lasa-te iubit. Ar trebui să ai o zi minunată!

Balanță

S-a materializat dintr-o dată cariera perfectă de nicăieri? Dacă da, nu te gândi că este prea frumos pentru a fi adevărat. Este foarte, foarte real! Gândește-te câteva zile toate opțiunile și toate evenimentele neprevăzute. Vorbește cu oameni care cunosc dezavantajele domeniului. Dacă totul pare favorabil, mergi. Este posibil ca o astfel de oportunitate să nu mai apară mult timp.

Scorpion

Un site web sau un documentar TV te-ar putea pune în legătură cu o organizație educațională sau spirituală promițătoare ale cărei scopuri par să se potrivească perfect cu ale tale. Acest lucru îți poate capta interesul și poate vrei să afli mai multe. Un prieten poate dori, de asemenea, să exploreze acest teritoriu. Participați împreună la o clasă sau un atelier și experimentați programele. Poate vrei să te implici activ.

Săgetător

Ai putea avea niște vise ciudate, mistice în seara asta, posibil implicând îngeri sau alte ființe spirituale. Mesajele lor ar putea face lumină asupra unei relații romantice pe care s-ar putea să nu o înțelegi bine. Ține un caiet lângă pat, astfel încât să poți nota detaliile viselor imediat ce te trezești. Vei dori să le iei în considerare foarte atent pentru a vedea dacă îți poți da seama ce se întâmplă.

Capricorn

Evenimentele sociale de astăzi te-ar putea pune în legătură cu oameni din artă, în special cu cei precum filmul, televiziunea, grafica pe computer care combină creativitatea cu tehnologia modernă. Dacă ești singur, ar putea fi chiar un potențial partener romantic. Dacă nimic altceva, acești oameni îți pot oferi informații și contacte valoroase, astfel încât să poți avansa în propria carieră, mai ales dacă este de natură artistică.

Vărsător

Ai putea să-ți petreci o mare parte din zi promovând interesele unei organizații dedicate unei cauze care înseamnă mult pentru tine, poate în drepturile animalelor sau ale copiilor. Astăzi ceva ce înveți, poate de la TV sau de la Internet, ar putea naște dorința de a face diferența pentru cei pe care vrei să-i ajuți. 

Pești

Dacă ești singur, o nouă iubire ar putea apărea aproape de tine. Persoana ar trebui să fie atractivă, inteligentă, cu spirit liber și foarte atrasă de tine! Ai putea întâlni această persoană într-un mod neobișnuit și să ajungeți să petreceți timp împreună și să faceți planuri. Ai grijă să nu te miști prea repede. Nu vei dori ca această nouă relație să fie ca un meteor, care se stinge la fel de repede cum a apărut.

×