x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 aprilie 2016. Aveti mult de munca si de aceea trebuie sa va revizuiti programul

Horoscop zilnic, 27 aprilie 2016. Aveti mult de munca si de aceea trebuie sa va revizuiti programul

27 Apr 2016   •   07:54
Horoscop zilnic, 27 aprilie 2016.  Aveti mult de munca si de aceea trebuie sa va revizuiti programul
Sursa foto: 751/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Cel mai bun moment al zilei este in jurul pranzului, cand puteti sa va programati sedintele, interviurile sau intalnirile de lucru, pentru care insa trebuie sa va pregatiti temeinic. In relatiile personale vorbiti despre planuri de viitor. In general, aceasta zi presupune intentii serioase. Daca partenerii sau colegii de birou sunt ursuzi si tacuri, nu va enervati.

Taur

E posibil sa fiti nevoit sa faceti o alegere. Vechile metode de rezolvare a problemelor nu functioneaza astazi, se pare. Viata va va demonstra ca exista inca poteci nebatatorite de care va puteti folosi in momente de impas. Incercati sa nu va laudati cu planurile si reusitele dumneavoastra. Mai bine ascultati si veti afa lucru interesante si nebanuite. Atentie la sanate si nu pregatiti mancaruri grele si complicate: ceva simplu si usor ar fi mult mai potrivit. 

Gemeni

Lucrati astazi in echipa, dar nu va dezvaluiti secretele in fata oricui. Cu partenerul de viata, daca aveti asa ceva, ati putea ajunge la o intelegere, convenind chestiuni serioase, unindu-va fortele. Sunt posibile ceva probleme de sanatate. In urmatoarele catev zile, planurile dumneavoastra se vor schimba, intr-o masura mai mica sau mai mare. Nu este exclus sa primiti o noua sarcina, dar incercati ramaneti calm.

Rac

Prieteni si colegi, toti vor incerca sa obtina de la dumneavoastra sfaturi, in conditiile in care dumneavoastra simtiti o dorinta nestavilita de a fi egoist si de cuceri mai mult spatiu si timp pentru sine. Nu trebuie sa sperati ca toate divergentele se vor rezolva astazi pe cale pasnica. "Jumatatea" de acasa ar putea recurge la metode "interzise" si nu veti reusi sa actionati cu razbare si intelepciune.

Leu

Aveti mult de munca si de aceea trebuie sa va revizuiti programul. Sunteti extrem de tensionat, stare care ar putea degenera in depresie. Cu cat vor aparea mai multe probleme, cu atat mai suparat veti fi. Esential este sa pastrati ordine la locul de munca. In relatiile personale nu are sens sa va ganditi la compromisuri sau sa va asumati o parte din treburile partenerului.

Fecioara

Pe la orele pranzului este posibil sa incheiati o afacere avantajoasa, sa rezolvati problema concediului sau sa semnati un contract. Ascultati-va partenerii. Puteti primi un sfat bun, o sugestie, un raspuns important asteptat de mult timp. Acasa, in relatiile personale exista complicatii, dar totul se poate rezolva stand de vorba si analizand lucrurile.

Balanta

V-ati apucat de curatenie, atat acasa, cat si in viata personala. Se destrama relatii si contacte mai vechi. In acelasi timp, este bine sa renuntati si la unele lucruri vechi, precum haine, incaltaminte sau chiar obiecte de mobilier. E posibil ca cineva din familie sa va ceara ajutorul. Nu uitati sa mai treceti pe la medic.

Citeste AICI intreg horoscopul

×
Subiecte în articol: horoscop