x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 august 2021. Berbecii sunt romantici. Gemenii îș redescoperă un talent

Horoscop zilnic, 27 august 2021. Berbecii sunt romantici. Gemenii îș redescoperă un talent

26 Aug 2021   •   12:45
Horoscop zilnic, 27 august 2021. Berbecii sunt romantici. Gemenii îș redescoperă un talent
Sursa foto: Hepta

Berbec

O seară romantică acasă cu partenerul tău vă va apropia. Emoțiile tale sunt intense acum, dar trebuie să-ți folosești intuiția pentru a -ți dezvălui sentimentele. O pasiune intelectuală poate fi ceea ce dorești. S-ar putea să descoperi un nou domeniu de interes și vei dori să-l studiezi ore întregi.

Taur

Informațiile primite de departe ți-ar putea suscita interesul. Vrei să implici oameni noi, pe care i-ai cunoscut recent, într-un proiect. Mintea ta este extrem de perspicace în acest moment, așa că acum poți lua decizii. Însă ascultă-ți și inima. 

Gemeni

Problemele legate de bani vor fi abordate astăzi prin intuiția și puterea ta interioară. Este posibil să ai o presimțire că ideea ta de a câștga bani în plus ar putea să funcționeze. S-ar putea să redescoperi și un talent uitat care îți este util acum. 

Rac

Puterea  ta interioară te va ajuta să muți munții. Acum este momentul să faci imposibilul. Problemele de carieră, dragoste, creativitate vor f rezolvate dacă depui efort. Scrie-ți ideile și ia în calcul situațiile neprevăzute. Apoi mergi mai departe.

Leu

Reapar amintiri din trecutul tău. Te vei întreba de ce te gândești brusc la ele dar acest lucru te va ajuta să te eliberezi de blocajele emoționale pe care le ai de mulți ani. Acum te veii simți mai concentrat, mai hotărât și mai pregătit să faci față la aproape orice. Este o zi perfectă pentru a începe proiecte noi sau pentru a le finaliza pe cele vechi.

Fecioară

Astăzi reprezintă un început în multe feluri. Un prieten din trecut ar putea reapărea în viața ta și va  aduce amintiri plăcute dar și cam deconcentrante. Însă nu-ți face prea multe griji. S-ar putea să te implici și într-un grup care face lucruri ce te pasonează. Așteaptă-te la surprize.

Balanță

O persoană apropiată poate avea o problemă cu autoritățile. Te simți puternic și vrei să pornești la luptă însă mai bine stai deoparte și canalzează-ți energia spre un proiect personal. Vei avea rezultate bune.

Scorpion

Îți vei petrece timpul citind și cercetând diverse lucruri. Curiozitatea ta este mare acum. Ve vrea chiar să îți continui educația.  Prieteni noi care lucrează în domenii fascinante ar putea fi un început pentru aceste preocupări.

Săgetător

Ești intuitiv astăzi și parcă citești gândurile și motivele unor oameni pe care nu i-ai mai întâlnit până acum. Vei avea idei bruște cu privire la rezolvarea unor lucruri. Acestea te-ar putea ajuta pentru a-ți îmbunătății finanțele.

Capricorn

Vrei să petreci o seară romantică cu persoana iubită. Parteneriatele profesionale și creative necesită un nou proiect în care crezi cu tărie. Caută inspirație în evenimente din alte state. Ceva început în locuri îndepărtate ar putea să-ți capteze imaginația.

Vărsător

Te vei simți din nou puternic și sănătos. Vrei să-ți termini treburile pe care le-ai neglijat. Vei face multe lucruri de-a lungul zilei. Nu uita să te distrezi, totuși. Dorești să profiți la maxim de energia pe care o ai astăzi.

Pești

Un val de pasiune te cuprinde acum. O seară intimă cu un iubit ar fi o idee bună. Pasiunea creativă este puternică și vei ifi inspirat de locuri îndepărtate. Nu-ți fe frică să lași deoparte treburile și să-ți urmărești inspirația. Creativitatea este la fel de importantă ca orice altceva.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic