x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016. Acum te preocupa viitorul destul de mult si iti doresti siguranta

Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016. Acum te preocupa viitorul destul de mult si iti doresti siguranta

26 Ian 2016   •   21:22
Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016. Acum te preocupa viitorul destul de mult si iti doresti siguranta


Horoscop 27 ianuarie. Berbec
O zi axata pe munca, eficienta si detalii. Ai multa energie si hotarare, de aceea e posibil sa iei in maini o situatie presanta, fie legata de sanatate, fie legata de locul de munca. Nu-ti sta nimic in cale si ai capacitatea de a ajunge direct la adevar dar si la solutia cea mai buna pentru orice situatie, asa ca ai incredere. Ai o persoana cu autoritate de partea ta, nu te sfii sa-i ceri sprijinul.

Horoscop 27 ianuarie. Taur
Creativitatea e stimulata astazi, insa e bine sa o folosesti pragmatic. Adica sa ai un scop clar pentru tot ce faci si sa stii exact la ce foloseste si ce creeaza in viitor orice alegere pe care o faci. Mai ales ca acum te preocupa viitorul destul de mult si iti doresti siguranta. Asadar, fie ca ne referim la o relatie romantica a carei soarta se decide acum, fie ca vorbim de proiecte la care lucrezi, ia decizii cand ti-e clar ce vrei si ce posibilitati se deschid.

Horoscop 27 ianuarie. Gemeni
Sa nu te miri daca astazi te apuca brusc cheful de curatenie in casa sau la birou, ori incepi sa-ti faci ordinea de mult promisa, prin dulapuri si documente. E minunata ziua asta pentru a ordona, organiza, curata… Si mai ales, e excelenta energia zilei pentru a te elibera de tot felul de poveri pe care le constientizezi: fie materiale (lucruri vechi sau inutile) sau emotionale (resentimente, dorinte…). Vei vedea ca dupa acest proces de curatenie, lucruri noi si minunate isi vor face loc in viata ta.

Horoscop 27 ianuarie. Rac
Pentru tine, ziua aceasta vine cu o energie benefica si fertila pentru tot ceea ce poate fi creat cu ajutorul cuvantului scris sau vorbit, a calatoriilor, negocierilor, informatiei pusa in slujba scopurilor comune. Se pot consolida relatii, se pot clarifica parteneriate si colaborari, se dezvolta un proiect si se traseaza directii sanatoase pentru acesta impreuna cu cei implicati. O zi axata pe actiune, eficienta, rezultate concrete. Fara pierderi de timp sau risipa de cuvinte.

Horoscop 27 ianuarie. Leu
O zi de cules roade ale muncii, la propriu. Se deschid posibilitati de crestere financiara, anticipate sau nu, in urma a ceea ce ai creat pana acum si pe masura calitatilor interioare pe care le manifesti. Un lucru e cert: daca ai constientizat schimbarile necesare in zona muncii si ai inceput sa le si faci, pornind de la atitudinea ta si terminand cu trierea proiectelor in care te implici, ei bine, vei vedea si roadele deja…

Horoscop 27 ianuarie. Fecioara
Tu te afli intr-un moment frumos, intr-un punct din care se deschid oportunitati si sanse de evolutie diverse, asa ca tot ce ai de facut este sa te bucuri de toate acestea si sa alegi in functie de ceea ce simti si vrei sa creezi. Fie ca e vorba despre o relatie romantica in plina desfasurare si dezvoltare, fie ca e vorba de colaborari si proiecte, aceste zile iti aduc claritate, idei, inspiratie si bucurie in ce faci.

Horoscop 27 ianuarie. Balanta
Pentru tine, este o zi care aduce revelatii, raspunsuri, ghidare interioara, clarificari. Cu cat mai mult spatiu iti creezi pentru tine, cu atat mai multe daruri primesti. In acelasi timp, astazi e foarte importanta discretia in tot ce faci si mai ales in interactiunile cu ceilalti. Indiferent cat de mare e tentatia de a te implica in discutii cu continut de speculatii si presupuneri, stai departe de astfel de capcane ale mintii si bucura-te de timp cu tine, in liniste.

Horoscop 27 ianuarie. Scorpion
Luna in Fecioara este o pozitie buna pentru tot ce inseamna proiecte, activitati de grup, demersuri de promovare si in general relatii sociale dezvoltate in scopuri bine stabilite. Astazi poti sa vezi clar ce e nevoie sa ajustezi si unde, care sunt punctele forte pe care le poti exploata si dezvolta si care sunt oamenii cu care poti coopera eficient.

Horoscop 27 ianuarie. Sagetator
In cazul tau, zona care primeste un influx de energie constructiva este cea a carierei si statului socio-profesional. E bine ca astazi sa profiti de orice sansa de a-ti creste credibilitatea si a-ti deschide calea catre o pozitie mai buna si mai bine platita, de ce nu. Fii flexibil si dispus sa schimbi cate ceva pe ici pe acolo, la nivel de convingeri si atitudine. Unele principii erau valabile candva, dar nu e musai sa fie valabile si astazi.

Horoscop 27 ianuarie. Capricorn
In cazul tau, e vorba despre evolutie, dezvoltare, perspective noi in ce priveste drumul tau de aici incolo. In orice caz, astazi vei sti ce ai nevoie sa inveti, sa fii si sa faci pentru a crea ceva solid, sanatos, implinitor. Fii atent, deci, la ideile care-ti vin, la oamenii pe care-i intalnesti si la mesajele care ajung la tine pe cai mai mult sau mai putin conventionale.

Horoscop 27 ianuarie. Varsator
Daca nu stiai cum sa faci sa obtii niste fonduri sau un sprijin material pentru un proiect, astazi nu doar ca afli cum, dar poti primi la propriu ce ai nevoie. Insa tine cont ca uneori e nevoie sa ceri pentru a primi, asa ca fii dispus sa faci si asta. In alta ordine de idei, e posibil ca unele proiecte sa nu mai fie pe placul tau, sau anturajul aferent sa nu ti se potriveasca. Partea buna este ca vei sti exact ce anume e nevoie sa schimbi. Si cum.

Horoscop 27 ianuarie. Pesti
In cazul tau, imaginea publica, relatiile, parteneriatele, colaborarile, trec printr-o transformare benefica. E timpul sa vezi pe cine poti conta pentru crearea a ceva solid si serios, eventual cu cine poti privi in aceeasi directie o vreme macar. E un timp al abordarii serioase in aceasta privinta, a selectarii pe criterii de responsabilitate si a consolidarii relatiilor dar si a pozitiei tale in anumite angrenaje sociale.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

 

×
Subiecte în articol: horoscop