x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2022. O zi iritantă pentru toate semnele

Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2022. O zi iritantă pentru toate semnele

26 Ian 2022   •   14:25
Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2022. O zi iritantă pentru toate semnele
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 27 ianuarie. Toate semnele zodiacale se simt iritate astăzi. Indiferent că este vorba despre muncă, prietenie, lucruri casnice, tot există ceva are le va nemulțumi. Așa că singura soluție este răbdarea și puțin sport. Mâine este o altă zi!

Berbec

Apelurile telefonice de la oameni care locuiesc în străinătate îți aduc știri deconcertante. Acest lucru te supără și ești tentat să te desarci pe prima persoană care îți apare în cale.  Nu face asta! Unele călătorii scurte în cartierul tău ar putea să te confrunte cu trafic imposibil. Dacă trebuie să ieși în oraș astăzi, vei ajunge la destinație mai repede mergând pe jos!

Taur

Coșmarurile de peste noapte te fac să te trezești extrem de furios, fără niciun motiv tangibil. Analizează-ți visele pentru a afla sursa furiei tale și cum să o elimini cel mai bine. Știrile  despre bani să se dovedească nefondate.

Gemeni

Un partener, fie partenerul tău de viață, fie un coleg, este probabil să fie într-o dispoziție iritabilă astăzi, ceea ce te va supăra puțin. Aceasta nu este o zi bună pentru a oferi sau a participa la evenimente sociale sau chiar pentru a accepta invitații. Așteaptă până mâine!

Rac

Prea multe sarcini sau treburi neterminate te presează să le duci la bun sfârșit, creând stres și efort inutil. Nu te panica dacă trebuie să amâni unele lucruri. Te simți mai sensibil decât de obicei. Fă pauze periodice și ieși la plimbare. Acest lucru ar trebui să-ți limpezească capul și să-ți ușureze lucrurile.

Leu

Nivelurile emoționale sunt ridicate în rândul membrilor unui grup la care ești afiliat, pe măsură ce dezacordurile se transformă în certuri. Stai departe de asta, nu-ți va face bine. Notează-ți impresiile și împărtășește-le cu ceilalți într-un alt moment când lucrurile se calmează. Ai răbdare!

Fecioară

Presiunile de a finaliza sarcinile neterminate și de a începe altele noi te irită. Cel mai bine ar fi să-ți ții ochii și mintea concentrată pe sarcinile pe care le ai la îndemână și nu pe micile certuri care au loc în jurul tău. Acest lucru îți menține tensiunea arterială scăzută și îi liniștește pe cei pe care vrei să-i impresionezi.

Balanță

Energia frustrată rezultată din incapacitatea de a-ți pune planurile în acțiune te enervează și ești tentată să intri în certuri mărunte cu cei din jurul tău. Există pericolul că ai putea acționa impulsive fără să te gândești. Oprește-te și gândește-te înainte de a acționa, altfel, eforturile tale vor fi irosite.

Scorpion

Surmenajul, stresul și încordarea nervilor vor duce la febră sau dureri de cap. O idee bună ar fi să începi ziua în ritmul tău și să te concentrezi asupra sarcinilor care sunt cele mai presante. Nu-ți face griji dacă trebuie să lași ceva pentru mai târziu. Există șansa ca ceilalți din jurul tău să intre în certuri destul de aprinse. Stai departe de asta.

Săgetător

Dacă te trezești în orice fel de activitate de grup sau situație socială, fii pregătit să izbucnească certuri. Ai putea găsi acest lucru extrem de inutil și contraproductiv și ești tentat să încerci să intri și să-l oprești. Cel mai bine e să stai departe. Scapă de frustrare mergând acasă! Te vei simți mai bine.

Capricorn

Frustrarea și supărarea față de persoanele din cercul tău te determină să mergi în oraș și să cheltui mulți bani. S-ar putea să exagerezi cu mâncarea sau băutura. Rasfata-te putin, dar nu exagera. Nu vrei să-ți deranjezi stomacul și nu vei dori să duci articolele nedorite înapoi la magazin. În schimb, fă niște exerciții sau aruncă-te în activități creative.

Vărsător

Ești iritabil și frustrat iar asta se revarsă împotriva prietenilor, copiilor sau a partenerului de viață. Ești energic și te gândești să faci jogging, să mergi la sală sau la un curs de aerobic. 

Pești

Te afli într-un conflict între obligațiile din carieră și responsabilitățile de acasă. Te simți total neputincios în această situație, așa că asta te irită. Încearcă să gândești clar și să găsești o soluție, apoi acționează. Evită tentația de a te certa cu ceilalți. Seara, ieși la dans! 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic Horoscop 27 ianuarie