x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 noiembrie 2021. Gemenii sunt îngrijorați. Leii sărbătoresc

Horoscop zilnic, 27 noiembrie 2021. Gemenii sunt îngrijorați. Leii sărbătoresc

26 Noi 2021   •   13:48
Horoscop zilnic, 27 noiembrie 2021. Gemenii sunt îngrijorați. Leii sărbătoresc
Sursa foto: Hepta

Berbec

Bula în care trăiești de multă vreme ar putea să explodeze astăzi. Te vei confrunta cu unele dezamăgiri reale. Încearcă să nu lași să te doboare. Ține cont de imaginea de ansamblu. Amintește-ți că excursiile, întâlnirile sau zilele de distracție pot fi întotdeauna reprogramate.

Taur

Este o zi care trebuie îndreptată mai degrabă spre interior decât spre exterior. Este și un lucru bun, pentru că lumea exterioară nu este prea plăcută. Nimic nu pare să meargă bine. Cecurile nu sosesc și apelurile nu sunt returnate. Te simți ineficient. Starea de spirit va trece. Între timp, fă ceva distractiv de unul singur.

Gemeni

Ai permis problemelor financiare să devină prea proeminente. Este adevărat că situația ta financiară nu este atât de roz pe cât ai vrea, dar a cui este vina? Încearcă să privești lucrurile în perspectivă. Nu lăsa aceste griji să-ți afecteze relațiile cu prietenii și familia. Cere ajutor dacă simți că ai nevoie.

Rac

Corpul tău îți spune să încetinești. Trebuie să iei o pauză din când în când. Dacă mănânci un castron mare de floricele de porumb cu caramel în timp ce te uiți la televizor, nu este chiar un lucru rău. Dimpotrivă, te vei simți mai  bine. Încearcă.

Leu

Astăzi este o zi în care să te odihnești pe lauri, la propriu. Ai avut câștiguri importante în ultimele zile iar acum ai și timp liber. Ia masa în oraș și comandă cea mai bună șampanie. Reflectă asupra realizărilor tale înainte de a te gândi la următorul proiect.

Fecioară

Florile și plantele proaspete îți îmbunătățesc starea de spirit și casa. Ți se pare că locuința arată cam ponosită. folosește trucuri simple pentru a-i îmbunătăți aspectul. Mergi la un magazin cu articole de bucătărie și cumpără unele noi. 

Balanță

Ești într-o dispoziție spirituală astăzi. Visele tale sunt puternice și ești sigur că încearcă să-ți spună ceva anume. Este greu să renunți la dorința de a călători. Ești atras de un loc unde poți studia o cultură diferită. O astfel de călătorie ar putea să nu fie practică acum, dar te poți informa pe internet deocamdată.

Scorpion

Este important să-ți înfrunți necazurile direct, dar nu renunța să te și bucuri de viață.  O persoană apropiată nu mai are un loc important în sufletul tău. Încearcă să nu te retragi în tine. Socializează și îți poți găsi un nou prieten.

Săgetător

Să arăți bine este cea mai bună răzbunare. Dacă încerci să treci peste o relație eșuată, cel mai bun mod de a te scăpa dintr-o depresie este să arăți cât mai bine. Trezește-te devreme și aleargă sau mergi la sală. Cumpără-ți haine noi și ai mai multă grijă de tine. Îți vei ridica moralul și vei atrage un partener nou, mai potrivit.

Capricorn

Oricât de mult îți place să stai cu prietenii, în seara asta vrei să te odihnești. Ia-ți liber de la serviciiu după-amiază. Citește o carte bună, fă o pliimbare în parc sau găstește ceva bun. 

Vărsător

Ești empatic astăzi însă te vor afecta supărările celorlalți. Un prieten apropiat va plânge pe umărul tău. Ascultă-l, ofeeră-i sfaturi dar nu te oferi să-i rezolvi tu problemele. 

Pești

Ai parte de întârzieri de tot felul astăzi. Aglomerație în trafic și apeluri nereturnate. Acceptă lucrurile cu umor. Ajută și ciocolata. Mâine va fi mai bine!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic