x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 aprilie 2022. Berbecii vor să se perfecționeze. Scorpionii finalizează un proiect

Horoscop zilnic, 28 aprilie 2022. Berbecii vor să se perfecționeze. Scorpionii finalizează un proiect

27 Apr 2022   •   16:40
Horoscop zilnic, 28 aprilie 2022. Berbecii vor să se perfecționeze. Scorpionii finalizează un proiect
Sursa foto: Alexandru Zdrobau - Unsplash.com

Gemenii fac unele aranjamente serioase, Racii vor să se apuce de sport, Fecioarele primesc o vizită interesantă, Balanțele comunică bine, Capricornii dau o petrecere, Vărsătorii se îngrijorează iar Peștii avansează în carieră.

Berbec

Vrei să te specializezi într-un domeniu și te gândești să te înscrii la un curs, un master sau chiar un doctorat. Și acest lucru s-ar putea să-l faci împreună cu partenerul tău. Însă studiile pe care le vrei s-ar putea afla într-un alt oraș sau țară, ceea ce înseamnă că trebuie să vă planificați pașii atent. 

Taur

Câteva idei noi de dezvoltare îți vin în mod neconvențional, prin vise sau viziuni. Nu le alunga, mai bine analizează-le atent și consultă-te cu oameni care se pricep. 

Gemeni

Idei despre o petrecere, o vacanță sau chiar o nouă afacere îți vor ocupa timpul prin discuții telefonice. Consultă-te cu oameni care te pot ajuta să pui bazele unor aranjamente solide. Unele informații pot fi confuze dar cere explicații. 

Rac

Te-ai gândit să fii în formă investind în echipamente sportive? Dacă da, acum este timpul să le cumperi. Prietenii, rudele și vecinii vor să vină și să le încerce. Sănătatea și fitness-ul sunt în atenția ta, așa că documentează-te. 

Leu

Curiozitatea și energia creativă pot fi stimulate astăzi de informațiile pe care le primești din cărți, documentare sau conversații cu persoane familiare cu domeniul pe care îl explorezi. Drept urmare, ai putea veni cu un nou proiect inovator, care să te țină pe tine și pe unii colegi ocupați mult timp. Dar nu-ți face griji, vei avea surprize care nu te vor lăsa să te plictisești. 

Fecioară

Primești vizita unei persoane care îți aduce informații interesante și utile. Ar putea fi vorba despre orice, de la investiții pe bursă, la o viitoare nuntă și chestiuni metafizice. Indiferent despre ce este vorba, găsești discuțiile captivante. Fă apoi o plimbare pentru a-ți limpezi mintea. 

Balanță

Relațiile tale cu aproape toată lumea - prieteni, rude, colegi și parteneri romantici - ar trebui să meargă foarte bine. Comunicarea ta este bună, iar capacitatea de a vedea punctul de vedere al celeilalte persoane este mai clară decât de obicei. Însă nu trebuie să fiți de acord cu ceilalți pentru a învăța de la ei. 

Scorpion

Ai relații bune de cooperare cu colegii și ești aproape de finalizarea unui proiect care va aduce venituri mai mari pentru toată lumea. Discuțiile sunt sincere și deschise. 

Săgetător

Prieteniile și legăturile romantice sunt o sursă de sprijin și îți oferă o companie bună. Conversația va fi ușoară, despre chestiuni generale, cuma ar fi evenimentele curente și vremea, însă este exact ce ai nevoie. 

Capricorn

Ești gazda unui eveniment social improvizat și vin mai mulți oameni decât ai crezut. Nu-și face griji. Petrecerea va fi plăcută pentru toată lumea, chiar dacă locul devine puțin aglomerat. Printre oaspeții neaștepți ar putea fi o persoană atractivă, interesantă, care s-ar putea transforma într-un iubit.  

Vărsător

Participui la un festival, un miting sau un alt eveniment unde va fi multă lume. Ești interesat de acesta deși informațiile pe care le obții acolo te vor neliniști. 

Pești

Problemele legate de carieră ar trebui să meargă foarte bine pentru tine astăzi. O schimbare bruscă în munca ta te-ar putea pune într-o poziție unde speri de mult timp să ajungi. Îți vor crește și veniturile. Ai muncit din greu și te-ai descurcat foarte bine, așa că ceea ce poate părea o situație norocoasă pentru alții, este de fapt rezultatul unui efort intens și hotărât din partea ta. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic