x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 februarie 2022. Leii au șanse de promovare. Fecioarele să fie atente la bani

Horoscop zilnic, 28 februarie 2022. Leii au șanse de promovare. Fecioarele să fie atente la bani

27 Feb 2022   •   17:39
Horoscop zilnic, 28 februarie 2022. Leii au șanse de promovare. Fecioarele să fie atente la bani
Sursa foto: Genessa Panainte Unsplash.com

Unele semne se simt obosite după petrecerile din weekend și vor să se odihnească. Berbecii și Taurii se pot trezi cu musafiri neașteptați, Racii vor să se plimbe în natură, iar Balanțele și Capricornii încearcă să facă ordine în casă.

Berbec

Nu vrei nimic mai mult decât să fii singur astăzi. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să închizi telefonul, să computerul și să agăți un semn pe ușă „Nu deranja”. Chiar și așa, prietenii tăi vor să vină în vizită. Comandă mâncarea preferată și bucură-te de haos!

Taur

Nu fi surprins dacă astăzi apar mulți vizitatori neinvitați. Ai putea găzdui un eveniment social improvizat, în timp ce vecinii îți aduc vești despre schimbările din zonă. Dar nu te lăsa copleșit. Pur și simplu lasă petrecerea să-și urmeze cursul.

Gemeni

Așteaptă-te la o mulțime de comisioane astăzi, deși vrei să rămâi acasă. Ai obligații de îndeplinit pentru prieteni și familie și nu vrei să-i dezamăgești. Rezolvă lucrurile repede și dedică după-amiaza doar ție. 

Rac

Cere prietenilor să ți se alăture în parc. Sau organizează un meci de tenis pentru după-amiază. Bucură-te de ziua în aer liber, dar ai grijă să nu exagerezi. 

Leu

Primești informații despre o promovare sau o nouă provocare interesantă la locul de muncă. Deși este ceva ce ți-ai dorit de mult timp, s-ar putea să accepți imediat. În mod neobișnuit pentru tine, nu ai o încredere prea mare în tine acum. Este un sentiment temporar dar oportunitatea este de durată. Nu pierde șansa!

Fecioară

Banii și prietenia se amestecă rar. Ține cont de asta astăzi dacă un prieten îți cere un împrumut. Ar fi mai bine să îl ajuți să elaboreze strategii de a câștiga mai mulți bani. Oricât de mult îți place să-i ajuți pe cei defavorizați, nu este prea înțelept. Un împrumut rapid nu va ajuta la rezolvarea problemei prietenului tău.

Balanță

Aceasta este ziua pentru a-ți pune casa în ordine și te-ai apucat să o faci de unul singur. Este prea mult pentru o singură persoană. De ce nu ceri ajutor? 

Scorpion

Te simți puțin frustrat astăzi. Există locuri în care să mergi, oameni de văzut și se pare că nu poți ieși din casă. Responsabilitățile tale sunt acum acasă, iar situația nu se va schimba pentru o vreme. Poți, totuși, să-ți planifici niște mini-vacanțe fără prea mult efort. Răsfață-te cu mâncăruri  la pachet și cu un film vechi. 

Săgetător

Dacă ai exagerat noaptea trecută, probabil că azi plătești prețul. Oricât de mult te simți împins să te ridici din pat și să-ți continui treburile, nu are rost. Ar fi mai bine să te odihnești. 

Capricorn

Fără îndoială, este mult de lucru prin casă. Dar nu trebuie să faci totul astăzi. În loc să cureți podelele și să ștergi praful, de ce să nu investești în câteva articole ieftine care vor înveseli atmosfera? Câteva covoare și perne împrăștiate sunt perfecte!

Vărsător

Nu te simți bine astăzi? Fără îndoială, boala ta este rezultatul unei exagerări recente. Nu poți învinovăți pe nimeni, în afară de tine, pentru durerea ta de cap și greața din stomac. Încearcă să nu-ți manifesști proasta dispoziție în familie. 

Pești

Ai experimentat în trecut cum determinarea ta de a spune întregul adevăr, și nimic altceva decât adevărul, poate răni sentimentele altora. Astăzi încearcă să exersezi un pic de tact și diplomație. Vei putea în continuare să-ți exprimi punctul de vedere, fără să superi pe nimeni. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic