x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2022. Probleme acasă pentru Săgetători

Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2022. Probleme acasă pentru Săgetători

28 Ian 2022   •   06:00
Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2022. Probleme acasă pentru Săgetători
Sursa foto: Vinicius Wiesehofer Unspalsh.com

Horoscop 28 ianuarie 2022: Vinerea aceasta, Berbecul se va ocupa de realizarea unor conexiuni sociale semnificative, în timp ce Gemenii ar putea în sfârșit să meargă la o întâlnire. Săgetătorul ar putea fi nevoit să se ferească de unele situații ostile acasă. Este posibil ca Peștii să fie nevoiți să-și ceară șefilor de la locul de muncă să recunoască efortul lor. Balanța va socializa cu grupul lor de prieteni.

BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)

Realizarea de conexiuni speciale

Vinerea aceasta, te vei afla în spațiul mental potrivit pentru a face conexiuni eficiente cu oamenii din jurul tău. Te vei simți înalt și inteligent emoțional astăzi. Acest lucru îți poate oferi o înțelegere a de unde vin alții fără a îți sacrifica dispoziția. Fă tot posibilul pentru a onora călătoria tuturor celor pe care îi întâlnești.

TAUR (20 APRILIE- 20 MAI)

Evită rețelele sociale

Ețti sfătuit să eviți rețelele sociale în această vineri. Unii dintre voi s-ar putea simți ca și cum singurătatea voastră este perturbată de oamenii din jurul vostru, așa că rămâneți în casă și lucrați la un proiect solo. Dacă ai obiceiul de a te compara cu oamenii pe care îi vezi online, cel mai bine este să eviți telefonul cât poți de mult.

GEMENI (21 MAI- 20 IUNIE)

Întinde mâna către iubitul tău

Este o zi bună să inițiezi o conversație cu iubitul tău sau cu partenerul tău dacă ești deja într-o relație. Alții pot simți nevoia să se conecteze cu cineva la nivelul inimii. Poți planifica o întâlnire romantică sau orice altă activitate cu interesul tău romantic. Cu toate acestea, nu fii dezamăgit dacă nu vei auzi imediat o reacție de la ei.

RAC (21 IUNIE - 22 IULIE)

Plictiseala lovește motivația

Sunt șanse să fii o victimă a plictiselii vineri. Sarcinile banale ale zilei te pot trage în jos vibrația. Cu toate acestea, încearcă să eviți acest lucru și caută modalități de a îți îmbunătăți situația. Caută plăceri simple. În spațiul de lucru, unii dintre voi s-ar putea să întâlnească informații noi cu privire la statutul tău profesional în birou.

LEU (23 IULIE - 23 AUGUST)

Fără scuze

Astăzi vei străluci la fel ca conducătorul zodiei, soarele. Îmbrățișează-te pe tine și unicitatea ta oriunde te-ai afla și s-ar putea să ajungi să inspiri pe unii oameni. Cu toate acestea, trebuie să te ferești și de luptele pentru putere sau gelozia din partea oamenilor din jurul tău. Ține-ți capul sus, dar nu forța oameni care ar prefera să fie lăsați în pace.

FECIOARĂ (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE)

Apreciază locul în care te afli

În loc să trăești în trecut sau în viitor, trebuie să îmbrățișezi locul în care te afli acum. Dacă lucrezi de la distanță, asigură-te că îți luminezi puțin spațiul de lucru, găsind modalități holistice de a crește atmosfera pe măsură ce îți desfășori ziua, cum ar fi aromaterapie, ceaiuri din plante, ardere de salvie. De asemenea, poate dorești să îți ocupi spațiu personal pe măsură ce termini ziua de lucru.

BALANTA (23 SEPTEMBRIE- 22 OCTOMBRIE)

Vino la încheiere

Tu vei încheia discuții dificle, dar încearcă să eviți subiectele tensionate, deoarece acestea pot ajunge să aducă mai multă tensiune. Vibrațiile de vineri ar putea, de asemenea, să amenințe să te scoată din joc, ceea ce face important să te împaci și să îți verifici din nou munca pe măsură ce termini ziua de lucru. Este o zi ideală pentru întâlniri cu prietenii și socializare.

SCORPION (23 OCTOMBRIE- 21 NOIEMBRIE)

Evită bătăliile ego-ului

S-ar putea să ai o înclinație de a te răsfăța cu demonii tăi interiori astăzi. Cu toate acestea, ești sfătuit ca, chiar dacă tee simți dezamăgt, evităi cheltuielile emoționale și încearcă să teă recuperezți prin afirmații pozitive. Nu îți face griji, deoarece această vibrație va dispărea până vineri seara, oferindu-ți șansa de a te reseta și de a te decomprima emoțional după muncă.

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE- 21 DECEMBRIE)

Tensiuni acasă

S-ar putea să te confrunți cu tensiuni care apar în atmosfera de acasă. Dacă  lucrezi de acasă, acest lucru ar putea aduce unele întreruperi în munca ta și va afecta motivația și nivelul de energie. Încearcă să amesteci lucrurile lucrând afară sau într-o cameră diferită de cea ăn care faci de obicei pentru a lupta împotriva acestor vibrații negative.

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)

Visând cu ochii deschiși la weekend

S-ar putea să te trezești visând cu ochii deschiși în această vineri. Pe măsură ce te răsfeți într-un flux nesfârșit de conștiință, s-ar putea să ai probleme în această după-amiază dacă nu ai rămas la muncă. De asemenea, s-ar putea să simți că energia ți se scurge, dar încearcă să rămâi pe pământ și mulțumit în acest moment.

VARSATOR (20 IANUARIE-18 FEBRUARIE)

Pierdut în lumea digitală

S-ar putea să te trezești petrecând mai mult timp decât de obicei pe rețelele de socializare. Acest lucru poate ajunge să te încânte în lumea cumpărăturilor digitale. Ferește-te să cheltui prea mult pentru lucruri care ar putea să nu arate la fel de fascinante ca pe ecranul smartphone-ului. Astăzi este, de asemenea, o zi bună pentru a explora împrejurimile și pentru a da peste locuri noi și interesante.

PESTI (19 FEBRUARIE- 20 MARTIE)

Echilibru dur între muncă și joacă

Deși ești entuziasmat de weekendul care urmează, este posibil ca acest lucru să nu funcționeze ca o motivație utilă la locul de muncă. Unii dintre voi s-ar putea să simtă că nu sunt apreciați pentru muncalor, mai ales dacă nu primesc un credit echitabil pentru munca pe care o fac. Este o lecție pentru tine să fii mai atent în viitor, astfel încât să te simți recunoscut de superiorii tăi care merg înainte.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 28 ianuarie