x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 iulie 2022. Taurii fac pe detectivii. Gemenii își recunosc greșelile

Horoscop zilnic, 28 iulie 2022. Taurii fac pe detectivii. Gemenii își recunosc greșelile

27 Iul 2022   •   11:33
Horoscop zilnic, 28 iulie 2022. Taurii fac pe detectivii. Gemenii își recunosc greșelile
Sursa foto: Alexey Demidov - Unsplash.com

Berbecii iau propriile decizii, Racii renunță la critici, Leii nu mai sunt personajul principal. Fecioarele se relaxează, Balanțele sunt cam agresive, Scorpionii au mintea clară, Săgetătorii sunt receptivi, Capricornii ies în față, Vărsătorii respectă opiniile altora, iar Peștii dau sfaturi.

Berbec

Este o zi bună pentru a-ți curăța gândurile și pentru a lua măsuri. Nu-i lăsa pe alții să ia decizii în locul tău. Preia controlul asupra destinului tău. Pentru a menține echilibrul este important să te îndrepți către partea sensibilă a lucrurilor.

Taur

Gândirea ta este clară astăzi și vei descoperi că ești sincronizat cu eul tău interior. Găsește-ți puterea în conversații unde arăți o perspectivă ascuțită a situației. Natura ta de detectiv este activă, iar altora le va fi greu să-ți tragă perdeaua peste ochi acum. Fii atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Gemeni

E în regulă să greșești. Dacă știi că ai făcut o greșeală, nu ezita să o recunoaști. Nu-ți lăsa ego-ul să stea în calea progresului. Ceilalți nu vor dori să aibă de-a face cu tine dacă insisti că ceea ce faci este corect tot timpul, când poate nu este. Mintea ta poate fi puțin mai fragilă într-o zi ca aceasta, așa că încearcă să fii mai sensibil și mai receptiv decât de obicei.

Rac

Ai grijă să nu fii prea critic. Este posibil să îndepărtezi oamenii dacă nu ești atent la modul în care te exprimi. Acesta este un moment bun pentru a asculta și a primi, nu pentru a oferi informații. Lasă lucrurile să se desfășoare înainte de a lua o decizie majoră. Este mai probabil să găsești un echilibru mai mare dacă încetinești și dai puțin înapoi.

Leu

Abilitatea ta mentală ar putea fi destul de leneșă astăzi. S-ar putea să nu te simți atât de prompt pe cât ți-ai dori. Acesta este cel mai probabil un semn că trebuie pur și simplu să încetinești și să te relaxezi. Nu te simți ca și cum ai avea întotdeauna nevoie să fii personajul principal. Lasă-i și pe alții să se desfășoare. 

Fecioară

Una dintre lecțiile importante ale zilei este să-ți amintești că emoțiile sunt lucruri puternice de recunoscut și de onorat. Nu-ți ignora sentimentele. De fapt, cel mai important este să le îmbrățișezi cu toată ființa ta. Odată ce te relaxezi și te acomodezi în adevăratele tale emoții, vei descoperi că mintea ta se limpezește și poți lua decizii conștiente și raționale cu privire la orice problemă.

Balanță

S-ar putea să te tragă cineva la răspundere pentru anumite comportamente. S-ar putea ca natura ta agresivă să afecteze pe cineva în mod greșit și, pur și simplu, să nu aibă pielea suficient de groasă pentru a face față. Este posibil să nu fii conștient de modul în care atitudinea ta războinică îi afectează pe cei din jurul tău. Aceasta este o zi bună pentru a vedea lucrurile din perspectiva altcuiva și a obține mai multe date despre situație.

Scorpion

Mintea ta gândește destul de clar astăzi. Vei descoperi că ai o abilitate puternică de a te acorda cu energiile subtile care se mișcă prin viața ta chiar acum. Vestea bună este că ego-ul și creierul tău lucrează împreună și s-ar putea să reușești să găsești un echilibru mai bun între aceste două elemente ale psihicului tău.

Săgetător

Receptivitatea ta la idei noi este mai puternică decât de obicei. Ascultă ce spun oamenii și amintește-ți că poți învăța de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Există o lecție în fiecare situație. Menține creierul antrenat, la fel ca orice altă parte a corpului. Pentru a funcționa corect, trebuie să te asiguri că îi oferi stimulul zilnic de care are nevoie.

Capricorn

Claritatea ta mentală este uluitoare astăzi. Vei descoperi că tiparul tău de gândire reflectă exact cine ești. În momentul în care ieși pe ușă în această dimineață, vei descoperi cum creierul tău vrea să proceseze totul. Această acțiune îți va oferi mai multă siguranță și perspectivă. Este o zi grozavă pentru a te ridica și a-ți spune părerea.

Vărsător

Conectează-te la gândurile celorlalți. A te concentra doar asupra ta înseamnă că îți lipsește frumusețea și înțelepciunea care vin de la alți oameni. Respectă-le opiniile, așa cum vrei să le respecte și ei pe ale tale. Ego-ul tău s-ar putea să stea în calea creierului până când îmbrățișezi lecția de sensibilitate pe care încearcă să ți-o arate. 

Pești

Vei descoperi cum creierul tău este foarte ascuțit astăzi și ai un sentiment mai clarîn ceea ce privește scopul tău în viață. S-ar putea ca instinctul tău de îngrijire să fie ridicat și stima de sine depinde de cât de util poți fi oamenilor din jurul tău. Poate părea că ești părintele tuturor sau un frate mai mare. Oferă oamenilor sfaturile de care au nevoie pentru a crește și a fi mai înțelepți.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic