x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 octombrie. Taurii sunt preocupați de treburile casnice

Horoscop zilnic, 28 octombrie. Taurii sunt preocupați de treburile casnice

27 Oct 2019   •   12:30
Horoscop zilnic, 28 octombrie. Taurii sunt preocupați de treburile casnice
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec

Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care eşti gata să le iei, pentru că nu deţii toate informaţiile necesare pentru a face o alegere bună. Mai devreme sau mai târziu îţi vei da seama că te-ai bazat pe o informaţie greşită sau chiar rău intenţionată transmisă de cineva, anume pentru a te face să rătăceşti mai apoi pe căi incorecte. Verifică de o sută de ori datele, cifrele, detaliile oricărei acţiuni, ca nu cumva să iei de bună o situaţie mincinoasă. Că e vorba de afaceri consistente sau de evoluţia unui proiect important, cineva se interpune în treburile tale cu intenţii clar negative şi te poate face să greşeşti major, deci atenţie în ce te bagi!

Horoscop Taur

Treburile casnice te preocupă mai mult, pentru că azi ai starea necesară de a privi în jur cu mai multă atenţie la detalii. Descoperi cu această ocazie că se cer făcute reparaţii prin locuinţă, că grădina cere îngrijire, că nu ai mai făcut curăţenie de atâta vreme, că educaţia copiilor lasă de dorit. Sunt astfel de momente când descoperi cu alţi ochi micile nereguli ale vieţii de familie şi începi să le iei pe toate la puricat pentru a restabili ordinea corectă. Ai neglijat multe în ultima vreme din lipsă de timp, dar începi să-ţi faci un program riguros pentru a le aduce pe toate pe făgaşul normal.

Horoscop Gemeni

Nicăieri nu te simţi mai bine decât în medii aglomerate, printre cât mai mulţi oameni, chiar şi complet necunoscuţi. Umorul e pe buzele tuturor, iar atmosfera aceasta veselă şi relaxată e perfectă pentru a uita de toate. Se leagă uşor discuţiile, comunicarea merge excelent, dar totul e direct legat de această atitudine pozitivă pe care fiecare reuşeşte să o arate în ochii celorlalţi. Dacă fiecare face efortul de a menţine tonul pe acest nivel (relaxat, amuzant, vesel), ziua va oferi numai motive de distracţie, deci şi tu, şi ceilalţi trebuie să alungaţi din minte orice gând neplăcut care ar putea strica atmosfera. Discută doar de ceea ce-ţi face plăcere!

Horoscop Rac

Numeri sumele de care dispui şi ai motive de satisfacţie, pentru că rezultatul sună foarte promiţător! Ba chiar ai curajul să faci tot felul de planuri costisitoare cu banii tăi, şi nu te zgârceşti la nimic. Tinzi spre cele mai scumpe lucruri, spre cele mai moderne sau de lux obiecte, pentru că îţi spui, în sinea ta, că meriţi aceste daruri. Ai muncit mult ca să ajungi aici, deci ar fi cazul să-ţi permiţi şi tu o viaţă mai bună, în care să te bucuri de prosperitate, fără să te plângi de lipsuri, de economii sau de criza financiară. Dacă visezi la un obiect anume, chiar foarte scump fiind, du-te şi cumpără-l: e al tău!

Horoscop Leu

Toate bune şi frumoase la orizont, pare o zi a veştilor superbe, a evenimentelor fericite, a întâlnirilor capitale, deci fii pregătit pentru surprize dintre cele mai deosebite. Familia e principalul tău punct de atracţie, pentru că acolo se petrec cele mai interesante momente: o masă festivă, o aniversare, o nuntă, o petrecere. Oricare ar fi evenimentul care vă aduce la un loc cu mic cu mare, atmosfera este veselă, tonică, gălăgioasă, perfectă pentru a vă simţi cu toţii bine! Profită de energia pozitivă degajată de cei dragi pe care îi ai aproape.

Horoscop Fecioară

Eşti împovărat de discuţii cu tentă negativă şi panicardă, pentru că unii vor profita de prietenia ta. Unii uită că ai şi tu necazurile tale, uită că ai şi tu o viaţă personală şi un timp liber limitat, şi te vor monopoliza cu problemele lor egoiste pe toate căile de comunicare accesibile către urechea ta. Tu îi asculţi, le dai sfaturi atât cât poţi, dar încearcă să nu pui la suflet ceea ce-i doare pe ei. Îi poţi ajuta cu o vorbă bună, dar nu poţi prelua pe umerii lor greutăţile lor: debarasează-te de balastul negativ pe care îl deşartă în curtea ta!

Horoscop Balanță

Nu ai prea multe motive de veselie astăzi, de parcă, la tot pasul, apar numai obstacole în planurile tale. Parcă nu te mai înţelegi cu nimeni, şi când vezi cât de agresivi sunt unii faţă de tine, preferi să te retragi în carapacea ta, nevăzut de nimeni, poate-poate aşa scapi de reacţiile pe care nu le meriţi. Izolându-te în spatele unei măşti de indiferenţă şi răceală doar ca să te protejezi de reacţiile negative ale celor care sunt irascibili şi răutăcioşi, ai putea respinge şi gesturi frumoase, care totuşi există în jurul tău. Dar ascuns în spatele acestei platoşe protectoare, nici acestea nu mai ajung la tine, pentru că nu laşi pe nimeni să se apropie.

Horoscop Scorpion

Apare o schimbare de direcţie complet neaşteptată în planurile tale şi, deşi pe moment te cam derutează, după ce îţi vei recăpăta orientarea în spaţiu, vei descoperi cât de bine sună acest sens nou. E un noroc chior, profită de el, pentru că s-ar putea să nu se mai ivească altul prea curând, ca atare totul depinde de promptitudinea cu care valorifici această ocazie rarisimă. Succesul depinde enorm de câteva aspecte ce ţin absolut de şansă: să fii la locul potrivit în momentul potrivit pentru a primi beneficiile acestui eveniment neaşteptat.

Horoscop Săgetător

Porţi pe umerii tăi responsabilităţi majore pe carte ţi le-ai asumat din dragoste pentru ceilalţi. Că e vorba de un rol central în familie sau de un rol social dedicat unei mase mai largi de oameni, îţi porţi povara cu mândrie, cu bucurie chiar, conştient că e foarte importantă contributia ta la bunul mers al lumii în care trăieşti. Familia aşteaptă de la tine soluţii şi decizii, dar şi societatea se bucură de ceea ce ai tu de oferit, pentru că nu eşti doar un membru oarecare al societăţii, ci unul de vază, care deţine cheia într-un moment esenţial.

Horoscop Capricorn

Viitorul arată foarte bine pentru că se întrezăreşte undeva la orizont o perspectivă extrem de promiţătoare. Fă tot posibilul să ajungi cât mai repede acolo, pentru că pare un mare vis împlinit, un apogeu atins pe forţe proprii. Vei culege foarte curând roadele muncii tale de până aici, dar mai ai totuşi o ultimă etapă de parcurs, dar când eşti atât de stimulat de ceea ce te aşteaptă la capăt, prinzi şi mai multă energie pentru a face paşi mari într-acolo. Încearcă să nu te lauzi la toată lumea cu succesul tău viitor, ci mai întâi ajungi acolo şi abia după aceea meriţi felicitări!

Horoscop Vărsător

Ai de ales dintre două lucruri la fel de neplăcute, dar oricum nu poţi scăpa de ele. Până la urmă, chiar dacă nu-ţi convine deloc situaţia, tot ca trebui să spui clar încotro mergi, dar ar fi bine să te rupi de gândul către cealaltă variantă, gândindu-te după aceea ce-ar fi fost dacă o alegeai pe cealaltă. Ai ales, gata, mergi pe această cale, chiar de-ar fi să ţi se pară că alt sens avea rezultate mult mai bune. Dezavantaje şi riscuri existau pe ambele căi de evoluţie, deci se poate spune că ai ales răul cel mai mic. Ocupă-te de asta până la capăt, fără să mai priveşti înapoi şi nici în curtea vecinului.

Horoscop Pești

Singurul instrument eficient în orice situaţie este munca, deci apucă-te serios de treabă fără a spera vreun noroc picat din senin… că nu vine, cel puţin nu azi! Concentrează-te la ce ai de făcut pentru că vei face paşi mari spre rezultatele visate şi vei fi foarte mândru de tine. Ai mereu ceva de învăţat din tot ceea ce trăieşti, dar ştii foarte bine că nimic nu se ridică de la sine, fără a pune efectiv umărul. Mult mai durabile şi mai solide sunt roadele unei activităţi la care ţi-ai adus contribuţia cu efort susţinut decât dacă ţi s-ar oferi gratis, pe tavă!

Horoscop oferit de ACVARIA

×
Subiecte în articol: horoscop 28 octombrie