x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 decembrie 2021. Berbecii se distrează. Săgetătorii găsesc răspunsurile de care au nevoie

Horoscop zilnic, 29 decembrie 2021. Berbecii se distrează. Săgetătorii găsesc răspunsurile de care au nevoie

28 Dec 2021   •   12:53
Horoscop zilnic, 29 decembrie 2021. Berbecii se distrează. Săgetătorii găsesc răspunsurile de care au nevoie
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Fii astăzi vedeta propriului tău film și fii mândru de rolul pe care îl joci. Există o strălucire specială în zâmbetul tău astăzi pe care ar trebui să o împărtășești deschis cu ceilalți. Nu te grăbi să ajungi undeva. Ai ajuns deja. Distrează-te în compania celor pe care îi iubești.

Taur

Ia o pauză de la rutina zilnică. Amintește-ți că orice cale pe care vrei să o urmezi este cea bună. Regretul este o emoție inutilă. Bucură-te de ziua de azi și de toate micile bucurii pe care le are de oferit. 

Gemeni

Lucrurile merg bine astăzi și găsești multă plăcere în confortul celorlalți. Descoperi că există un aer de fantezie care te face să pierzi noțiunea timpului și spațiului. Nu te obosi să te conectezi la realitate dacă nu trebuie. Mergi la un muzeu de artă sau la un spectacol de dans. Vezi un film și mergi la restaurantul tău preferat.

Rac

Nu încerca să găsești niciun răspuns pentru că vei ajunge să te simți frustrat Cu cât încerci mai puțin să-ți impui voința asupra celorlalți, cu atât mai mult vei descoperi că lucrurile merg de fapt cum dorești. Astăzi nu este vorba de a găsi soluții la probleme, ci despre a te bucura de ceea ce ai învățat și ai realizat deja. Păstrează lucrurile ușoare.

Leu

Lasă partea ta copilărească să iasă la joacă. Visele tale sunt în plină forță, așa că urmează-le. Bucură-te de conversații ușoare cu prietenii. Ocupă-te de aspectul tău fizic. 

Fecioară

Ia o pauză de pe traseul pe care te afli și ieși din drumurile bătătorite. Mergi mai departe cu idei și vise, mai degrabă decât cu angajamente și răspunsuri. Orice ai face, distrează-te. Este ziua perfectă pentru a ieși și a te bucura de aer curat cu o activitate în aer liber, în special activități de grup. Te alături prietenilor și discuți despre cele mai recente evenimente din viața ta.

Balanță

Îți este greu să ai o abordare realistă a emoțiilor tale. O problemă sensibilă atrage atenția asupra ta. Vrei să lași pe altcineva să preia conducerea.

Scorpion

Descoperi că oamenii acționează pe baza unor informații incomplete și te acuză în mod fals de ceva ce nu ai spus sau făcut. Lucrează pentru a aduce armonie în viața ta, punând adevărul pe masă. Cuvintele pot fi încărcate cu emoții puternice, așa că fii blând în acțiunile tale.

Săgetător

Ai găsit piesa lipsă dintr-un puzzle la care ai lucrat de ceva vreme. Răspunsurile pot fi subtile, dar există. Fantezia și o atitudine jucăușă te vor conduce către ele fără efort. Răspândește-ți ideile în lume astăzi și adoptă o atitudine care îi încurajează și pe alții să se alăture viselor tale.

Capricorn

Lucrurile pot părea puțin suprarealiste pentru tine, așa că nu lua vorbele altora prea în serios. Este o zi bună pentru a-ți împărtăși visele cu alții, oricât de exagerate ar fi. Te vor privi de parcă ai avea trei capete, dar atâta timp cât ești sincer cu tine însuți, nu ai niciun motiv să fii timid.

Vărsător

Este o zi grozavă pentru tine să te bucuri de conversații jucăușe. Fantezia joacă un rol important în evenimentele zilei și te trezești visând cu ochii deschiși în timp ce mergi pe stradă. Nu te deranja cu realitatea azi dacă nu trebuie. Este mult mai bine să păstrezi tonul ușor și jucăuș. Bucură-te de lumea ta fantastică și nu ezita să-i inviți și pe alții în ea.

Pești

Există un element destul de confuz azi pentru tine, în care te simți tentat să acționezi, dar nu toate piesele par să fie la locul lor. Este greu să iei o decizie deoarece faptele par a fi destul de întunecate. Mai bine îți petreci această zi bucurându-te de prietenii tăi sau de hobby-ul tău preferat, decât să încerci să îți propui angajamente majore de viață.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic