x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 mai 2023. Taurii sunt motivați, Fecioarele se bucură de realizări, iar Vărsătorii sunt curajoși

Horoscop zilnic, 29 mai 2023. Taurii sunt motivați, Fecioarele se bucură de realizări, iar Vărsătorii sunt curajoși

de Andreea Tiron    |    28 Mai 2023   •   12:00
Horoscop zilnic, 29 mai 2023. Taurii sunt motivați, Fecioarele se bucură de realizări, iar Vărsătorii sunt curajoși

Horoscop zilnic, 29 mai 2023. Gemenii sunt creativi, Balanțele sunt atrăgătoare, iar Racii sunt gânditori

Berbec

Sunteți înclinat să căutați compania celorlalți astăzi. Acum ai mai mult curaj decât de obicei și un puternic simț al aventurii. Deși este vorba în principal de a vă bucura și de a vă exprima, este și un moment în care contribuția altora poate fi deisivă.

Taur

Odată cu mutarea Lunii în a șasea casă solară, efortul pentru ceva productiv, oricât de mare sau mic, este ceea ce mulțumește cel mai mult. Din fericire, Luna se armonizează cu Pluto și Marte, ajutând cu factorii de motivație și determinare. Este un moment excelent pentru a pune ceva în ordine. Deși ai tendința de a observa defecte, ești mai motivat să-ți folosești timpul cu înțelepciune, tratând problemele și lăsându-le în urmă.

Gemeni

Tranzitele de astăzi evidențiază un flux ușor de creativitate, pe măsură ce Luna se deplasează în sectorul tău de bucurie și se armonizează cu Marte și Pluto. Acțiunile și emoțiile tale sunt în armonie, stimulându-te în aproape fiecare departament al vieții într-o anumită formă sau alta. Gravitați spre activități care vă distrează și vă oferă o provocare sănătoasă, mai ales una mentală.

Rac

S-a pus un accent puternic pe lumea mentală. Odată cu tranzitele de astăzi, nevoia dvs. de securitate și familiaritate este deosebit de pronunțată.  Ești puțin mai reflexiv, dar receptiv în acest moment al ciclului lunar. Vindecarea vine de la sine.

Leu

Relațiile pot merge foarte bine astăzi, mai ales cu o comunicare mai deschisă. De asemenea, sunteți gata să acceptați o provocare, în special una mentală. E bine să te alimentezi cu entuziasm. Ceea ce înveți sau întâlnești îți poate trezi curiozitatea, iar puțină competiție sănătoasă te poate motiva.

Fecioara

Astăzi este o zi bună pentru a te bucura de recompensele realizărilor recente. Te poți simți puțin mai stabil din punct de vedere emotional și ești orientat spre acțiune. În timp ce nevoile tale de stabilitate și confort sunt puternice cu acest tranzit, ești gata să urmărești aceste lucruri cu hotărâre

Balanță

Devii mai implicat emoțional. Ești remarcat de ceilalți și atrăgător! Obțineți rapid sprijinul și cooperarea celorlalți, dar vă puteți descurca și cu sarcini independente acum. Este un moment excelent pentru motivație și concentrare. Sunteți gata să abordați un proiect mare sau să vă ocupați de ceva nou.

Scorpion

Dacă eviți situațiile care necesită prea multă energie astăzi este bine, deoarece ai nevoie de timp pentru a te recupera înainte de a merge mai departe. Veți face bine să aveți un fel de resetare emoțională. Cu mai multă pace în interior, este mai probabil să întâlnești succesul în lumea exterioară mai târziu.

Săgetător

Responsabilitățile par mai puțin presante acum. Inventarea, inovarea, explorarea și descoperirea sunt teme importante, mai ales pe plan mental. În același timp, ești mai conștient de limitele tale, ceea ce te ajută să nu te extinzi prea mult.

Capricorn

Luna se armonizează cu Pluto și Marte, făcându-te deosebit de curajos să faci față provocărilor. Luarea deciziilor se limpezește, iar chestiunile practice îți atrag atenția. Astăzi, dorești să fii productiv.

Vărsător

Poate fi un moment perfect pentru o activitate individuală sau pentru a învăța ceva nou. Un nou subiect de interes vă poate însufleți ziua și s-ar putea să vă simțiți mai curajos în legătură cu o idee care depășește limitele obișnuite. Apar oportunități de exprimare. Ești într-o poziție excelentă pentru a vedea ce te stresează mai mult decât te ajută. În principal, este vorba despre crearea unui spațiu emoțional pentru a invita experiențe pozitive în viața ta. Ai un simț ascuțit al capacităților tale astăzi, astfel încât este puțin probabil să împingi lucrurile prea departe.

Pești

Ești motivat și implicat și, de asemenea, ești gata să faci totul. Ești în contact cu dorința ta de a produce și de a organiza, dar dorința de a afla mai multe despre o persoană sau o relație poate fi activă și astăzi. Este important să lași loc pentru a te înțelege pe tine însuți la un nivel mai profund.

 

×