x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 septembrie 2021. Berbecii sunt romantici. Capricornii muncesc din greu

Horoscop zilnic, 29 septembrie 2021. Berbecii sunt romantici. Capricornii muncesc din greu

28 Sep 2021   •   11:33
Horoscop zilnic, 29 septembrie 2021. Berbecii sunt romantici. Capricornii muncesc din greu
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Romantismul înflorește astăzi. Dacă ești singur, o plimbare prin cartier te-ar putea pune în legătură cu cineva nou și interesant. Dacă ești într-o relație, puteți planifica o excursie în afara orașului, poate o escapadă de weekend. Călătoria poate fi parțial legată de afaceri. Acesta este un moment minunat pentru a scrie, chiar dacă este vorba doar de o scrisoare către o rudă.

Taur

Dacă ești atras de cineva de la locul de muncă, atunci vei avea parte  de romantism cât de curând.  Nu te mira dacă colegul tău se arată brusc interesat de tine. Lucrurile se vor întâmpla cum vrei tu. Dacă nu poți intra într-o relație, cel puțin vei fi flatat. Ai putea să-ți faci un nou prieten.

Gemeni

Te simți energic. Există ceva pentru c are trebuie să lucrezi astăzi. Vei obține, fără îndoială, mai mult decât de obicei și vei fi mândru de rezultate.

Rac

Ai senzația incomodă că ar trebui să faci ceva, dar nu știi clar ce. Acest sentiment te va deranja toată ziua. Încearcă să-ți amintești. Relaxează-te într-o cadă cu hidromasaj. Închide ochii și lasă apa să curgă. 

Leu

Ești implicat într-o activitate importantă de grup, posibil cu prieteni apropiați. Va trebui să rezolvați o sarcină importantă și va avea legătură c u comunicarea. Și partenerul tău va fi implicat. Ești cam agitat dar nu îi stresa pe cei din jur. Folosește-te de abilitățile celorlalț, ascultă-i și așa vei reuși să realizezi ce dorești. 

Fecioară

Cariera te va aduce în prim plan exact când vrei să lucrezi singur. Acest lucru ar putea fi frustrant, dar îți va aduce beneficii financiare semnificativ. Așadar, ieși din cochilia ta. La final, te vei bucura că ai făcut-o. Poți încheia niște contracte foarte bune și îți vei face și noi prieteni. 

Balanță

Te vei simți atras de o persoană aflate departe care îți împărtășește înclinațiile spirituale. Ar putea fi o relație foarte intensă, plină de iubire. nu te lăsa cuprins d e nesiguranță. Niciodată nu există vreo garanție că o relație de dragoste va dura, dar trebuie să încerci. 

Scorpion

Vei avea o zi foarte încărcată și nu te poți concentra. Mai multe probleme vor apărea din trecut. Vechi traume emoționale, problemele cu banii din urmă cu mai mulți ani încă te bântuie, chiar și visele din trecut ar putea fi în mintea ta. Nu te lupta cu ele. Acesta este un proces de vindecare. Eliberează-te pentru a face loc viitorului. 

Săgetător

Un partener de afaceri sau romantic este supărat stăzi. Nu întreba. S-ar putea să reacționeze negativ. Interersul tău este sincer dar uneori oamenii preferă să fie singuri. Fii dor un bun ascultător. Partenerul tău va vorbi când va fi pregătit.

Capricorn

Ai amânat mai multe proiecte de muncă ? Astăzi vei lucra din greu pentru a le rezolva. După aceea te vei simți ușurat, dar nu exagera, altfel mâine nu vei mai avea energie. Nu este nicio probleme că ți-au mai rămas câteva sarcini de făcut. O zi în plus nu este nicio tragedie.

Vărsător

Vei fi creatiiv astăzi. Intuiția te va ajuta în orice faci. Te vei simți inspirat să-ți termini proiectul. Singurul dezavantaj este că partenerul tău nu va înțelege că te dedici muncii și nu-l bagi în seamă. Urmează-ți inima și continuă să lucrezi. Persoana iubită te va aprecia când va vedea rezultatele. 

Pești

Vei primi o vizită astăzi. Poate te-ai mutat într-o casă nouă și vrei să le-o arăți. Vor fi impresionați. Totodată, veți discuta  despre vise. Ai putea fi surprins de ideile prietenilor tăi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic