x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 decembrie 2021. Racii sunt cheltuitori. Săgetătorii se simt singuri

Horoscop zilnic, 3 decembrie 2021. Racii sunt cheltuitori. Săgetătorii se simt singuri

02 Dec 2021   •   11:01
Horoscop zilnic, 3 decembrie 2021. Racii sunt cheltuitori. Săgetătorii se simt singuri
Sursa foto: Pixabay.com

Berbec

Te simți romantic și sexy astăzi dar nu vei avea ocazia să faci nimic în privința asta. Este posibil să fii separat temporar de iubitul tău sau nu este disponibil. Așa că mergi la cumpărături, citește sau uite-te la un film. când vă veți întâlni, recuperați timpul pierdut.

Taur

Inviți o persoană apropiată la tine acasă dar nu te baza că va ajunge. S-ar putea să apară ceva. Dezamăgirea te face melancolic, dar nu te lăsa. Cheamă pe altcineva sau canalizează-ți energia în proiecte creative sau artistice. În felul acesta te vei bucura de această zi. 

Gemeni

Veștile despre boală sau probleme la locul de muncă ale unei persoane care te intesează te va întoarce pe dos. Însă un telefon de la o cineva aflat departe te va înveseli. Schimbă mesaje cu prietenii sau vizitează pe cineva de care nu ai mai auzit de mult timp. Nu lăsa veștile triste să-ți strice ziua. 

Rac

Cheltuielile excesive pentru articole de lux te  vor determina să strângi puțin cureaua. Acest lucru te-ar supără dar nu te învinovăți prea mult. Cu toții facem asta din când în când. Ieși din starea asta întâlnindu-te cu un prieten apropiat sau cu un iubit. Mergeți la o piesă de teatru, un concert sau un film. Fă-ți timp pentru orice proiecte pe care le ai în lucru.

Leu

Problemele minore de familie îți vor strica dispoziția. Poate că un membru al familiei este plecat sau vă certați, ori vrea să invite prieteni de care nu ai chef. Dedică-te proiectelor tale. Îți vor oferi un sentiment de împlinire și îți recapeți entuziasmul. 

Fecioară

Boala unei rude sau a unui vecin te întristează. Vestea vine prin intermediari, așa că s-ar putea să nu fie așa de proastă. Proiectele tale avansează lent deoarece te simți blocat temporar. Mai bine lasă-le deocamdată. Soluția va veni spontan. 

Balanță

Prietenii îți ocupă mult timp astăzi. Ești generos și vrei să le faci pe plac persoanelor din jurul tău. Este în regulă, dar nu exagera. Sarcinile de serviciu le poți delega. Trebuie să economisești energie pentru mâine.

Scorpion

Deși de obicei ești extrovertit, astăzi te mai timid și mai rezervat, poate din cauza gândurilor melancolice despre dragoste sau prietenie. Cineva la care ții esteplecat și îți este dor. Oamenii încearcă să profite de tine. Pentru că te simți vulnerabil, este mai probabil să-i lași să o facă. 

Săgetător

Primești informații referitoare la chestiuni spirituale sau filozofice care nu sunt demne de încredere. Nu crede tot ce auzi. Iubitul tău sau un prieten apropiat este departe și te simți singur. Cel mai bine este să fii ocupat. 

Capricorn

Activitățile de grup sau întâlnirile cu prietenii nu mer prea bine. Ești mai rezervat și preocupat de un prieten sau un iubit cu care te afli în tatonări. Destul de ciudat, însă a ieși cu alții este probabil cea mai bună terapie, în pofida timidității tale crescute. Cel mai bun lucru de făcut este să ieși singur în oraș.

Vărsător

O separare de cineva special din viața ta, poate din cauza unui dezacord minor, te face melancolic astăzi. Primești o invitație la o întâlnire dar este puțin probabil să vrei să mergi. Ești mai rezervat și mai introvertit decât de obicei. Însă a fi cu ceilalți este cel mai bun mod de a-ți îndepărta gândurile de la prietenul tău.

Pești

Un strop de melancolie și capriciu te distanțează de anturajul tău așa că te vei dedica unor activități solitare. Nu prea te poți concentra așa că ieși la o plimbare sau răsfață-te cu o masă la restaurantul tău preferat. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic