x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 mai 2022. Berbecii trebuie să acționeze. Scorpionii sunt supărați din cauza banilor

Horoscop zilnic, 3 mai 2022. Berbecii trebuie să acționeze. Scorpionii sunt supărați din cauza banilor

02 Mai 2022   •   15:30
Horoscop zilnic, 3 mai 2022. Berbecii trebuie să acționeze. Scorpionii sunt supărați din cauza banilor
Sursa foto: Kyle Broad Unsplash.com

Taurii au pretenții de la partener, Gemenii sunt intuitivi, Racii se gândesc la vacanță, Leii își ajută prietenii, Săgetătorii caută explicații iar Capricornii trebuie să-și găsească optimismul.

Berbec

Evenimentele te împing să acționezi în domeniile vieții tale unde poate ai ezitat înainte. Viața ta amoroasă are nevoie de o gură de aer proaspăt? Vrei o cină frumoasă la lumina lumânărilor cu partenerul tău? Sau un weekend la șară? Ori o casă nouă? Este timpul să nu mai visezi la fericire și să faci ceea ce trebuie pentru a o obține. Este la îndemâna ta.

Taur

Ai întrebări despre satisfacția pe care o simți cu privire la viața ta personală. Ai mai multe pretenții ca niciodată. Lucrurile și se par urgente acum. De ce să nu profiti de această atitudine pentru a vorbi despre dorințele tale cele mai profunde cu partenerul tău? Lucrurile vor fi mult mai clare. Ai nevoie să exprimentezi unele dintre emoțiile tale negative. Este important să faci acest lucru înainte de a începe să te superi pe partener.

Gemeni

Este o zi excelentă pentru a-ți lăsa intuiția să te ghideze. Dacă ai timp, s-ar putea să vrei să-ți lași gândurile să te ducă unde vor ele. Ai putea afla ceva despre tine despre care nu știi. Ține minte, dorințele tale sunt fantezii înainte de a deveni realitate.

Rac

Tot ce vrei să faci este să te gândești la o vacanță. De obicei, ești un muncitor atât de responsabil și conștiincios încât îți poți permite să scapi doar pentru câteva minute. Ai putea vizita lumea din interiorul tău. Te gândești de ceva timp la lucruri care necesită acțiune acum. 

Leu

Ești un prieten excelent și ești mândru să ajuți oamenii din jurul tău. Te-ai gândit vreodată să te implici într-o cauză umanitară sau să oferi câteva ore din timpul tău în fiecare săptămână comunității locale? Astăzi, astfel de idei ar putea deveni o parte reală a vieții tale. Este timpul să-ți folosești ideile tale grozave pentru a-i ajuta pe alții.

Fecioară

Compasiunea ta naturală te-a determinat să alegi o profesie în care vindecarea altor oameni este datoria ta principală. Chiar dacă nu este cazul, oamenii din jurul tău pot părea astăzi deosebit de pretențioși. Ai grijă însă să nu depășești limitele tale personale, altfel poți fi tu cel care are nevoie de ajutor!

Balanță

Ai o zi destul de ciudată în fața ta. Atmosfera cerească ți-ar putea juca feste. S-ar putea să fii panicat fără motiv, poate prea mulți oameni nu apreciază modul original în care faci lucrurile. S-ar putea să te simți ca și cum ai trăi într-o lume plină de dinozauri. Nu renunța încă!

Scorpion

Ești supărat de anumite chestiuni financiare astăzi. Fie îți dai seama cât de mult ai cheltuit în ultima vreme, fie trebuie să faci economii în lunile următoare. Este posibil să fi investit mulți bani în ceva care ar fi putut aștepta, iar acum să nu mai poți investi în ceva mult mai important. Acestea sunt lecții greu de învățat, dar toată lumea trece prin ele.

Săgetător

Ignoră obiceiul tău de a încerca să găsești o explicație pentru orice. Ceva se schimbă în interiorul tău și în modul în care reacționezi la situații. Dorința de a încorpora aspectele mai imprevizibile ale vieții în personalitatea ta stă la baza acestor schimbări. Multe dintre teoriile tale sunt acolo doar pentru a te liniști, dar probabil știi asta. De ce să nu încerci să fii sincer cu tine însuți?

Capricorn

Planetele vor să facă o înțelegere cu tine astăzi. Fie rămâi în pat fantazând despre viața ca CEO sau star rock, fie te ridici, te îmbraci și faci ceea ce trebuie să faci pentru a-ți îndeplini visele. Încearcă să te convingi odată pentru totdeauna că nu trebuie să-ți pierzi optimismul atunci când intri în lumea reală. 

Vărsător

Întâlnești pe cineva astăzi care acționează ca un fel de Pigmalion pentru tine. Trebuie să fii înconjurat și încurajat de oameni care cred în tine și este bine să ai în preajmă persoane care să te susțină. Ascultă ce are să-ți spună. Este pentru binele tău.

Pești

Ești inspirat și sensibil la situațiile de criză. Asta înseamnă că nu suporti să-i vezi pe alții suferind. Uneori chiar și tu suferi pentru că nu-ți permiți să faci lucrurile care îți plac cel mai mult și care te ajută să te simți împlinit. Gândește-te să iei lucrurile mai ușor astăzi. 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic