x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 martie 2022. Leii au nevoie de o schimbare. Balanțele vor să ia o pauză

Horoscop zilnic, 3 martie 2022. Leii au nevoie de o schimbare. Balanțele vor să ia o pauză

02 Mar 2022   •   16:20
Horoscop zilnic, 3 martie 2022. Leii au nevoie de o schimbare. Balanțele vor să ia o pauză
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii sunt nevoiți să amâne o întâlnire, Taurii sunt deranjați de evenimentele din cartier, Racii își văd planurile întârziate, iar Peștii se simt stresați.

Berbec

Ai seară interesantă cu prietenii sau cu partenerul tău, dar trebuie să o amâni din cauza unor evenimente neprevăzute. Acest lucru ar putea fi frustrant. Dar nu vei putea face mare lucru. Programează altceva pentru seara asta. 

Taur

Evenimentele  din cartier i-ar putea supăra pe membrii familiei. Ar putea fi ceva major, cum ar fi repararea drumurilor, sau minor, ca vremea rea. Dar va trebui să suporti. Între timp, încearcă să înveselești pe toată lumea organizând o petrecere improvizată. 

Gemeni

Auzi un zvon supărător despre una sau mai multe persoane pe care le cunoști sau poate despre situația ta la locul  de muncă. Nu fi surprins dacă ești sunat sau primești mesaje. Este posibil ca aceste informații să nu fie de încredere. S-ar putea baza pe insinuări sau chiar pe minciuni.

Rac

Proiectele personale sau profesionale la care ai lucrat avansează încet. Te întrebi dacă este bine ce faci. Dar este o întârziere normală. 

Leu

Te simți sufocat de situația ta actuală. Vrei să faci o schimbare majoră. Poate locul de muncă sau chiar profesia, ori vrei să te muți. Astăzi nu este însă ziua să iei decizii definitive. Mai gândește-te.

Fecioară

Vrei să înveți un program nou pe calculator sau să folosești un echipament tehnologic. Te îndoiești de capacitățile tale și ești frustrat. Nu este însă nevoie de nimic mai mult decât puțină concentrare și perseverență. 

Balanță

Evenimentele se desfășoară prea repede pentru tine și vrei să iei o pauză pentru a înțelege ce se întâmplă în viața ta. Prieteni noi, cunoștințe noi și oportunități noi, ceea ce te deprimă un pic, întrebându-te dacă poți face față. 

Scorpion

Energia care te-a propulsat înainte în ultimele câteva săptămâni ar putea părea să întârzie puțin astăzi, provocându-ți o panică de moment că progresul tău se va opri. Nu cădea în această capcană. Ritmul a fost atât de rapid încât a trebuit să încetinească. 

Săgetător

Ai putea să arunci o privire lungă asupra vieții tale și, deși te descurci bine, tot simți că nu ești încă acolo unde vrei să fii. Din punct de vedere spiritual, te îndoiești de opiniile tradiționale, pe care le-ai pus la îndoială și te întrebi despre noile concepte pe care le-ai adoptat. Mai bine uite-te la un film.

Capricorn

Un grup cu care ești afiliat este entuziasmat de o acțiune de care nu ești mulțumit. AI îndoieli cu privire la obiectivele tale pentru că necesită prea mult timp să se realizeze. Uneori lucrurile durează mai mult decât ți-ai dori, dar succesul este pe drum.

Vărsător

O întâlnire cu prietenii sau cu partenerul sunt amânate din cauza responsabilităților profesionale care necesită atenție. Acest lucru s-ar putea dovedi supărător, mai ales că trebuie să-i dezamăgești pe alții, dar aceste lucruri se întâmplă. Nu va avea un efect de durată asupra niciunei dintre relațiile tale. Termină-ți proiectul și programează distracția pentru mai târziu.

Pești

Ai stat foarte bine cu sănătatea în ultimele săptămâni, dar astăzi nu prea ești în formă. Probabil ești stresat. Ai muncit din greu, așa încât corpul tău se răzvrătește acum. Ai nevoie de puțină odihnă. Ia-ți timp liber și relaxează-te puțin, și nu te simți vinovat pentru asta. Chiar și președintele are nevoie de timp singur din când în când.

 

×