x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 iunie. Scorpionii vor adrenalină

Horoscop zilnic, 30 iunie. Scorpionii vor adrenalină

29 Iun 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 30 iunie. Scorpionii vor adrenalină

Berbec

Simţi cum instinctele tale de războinic sunt pregătite să intre în acţiune, ceea ce îţi aminteşte că trebuie să-ţi urmezi visurile.

Taur

Te simţi pregătit să preiei conducerea. Cu toate astea, fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău şi nu face abuz de putere.

Gemeni

Eşti mai sensibil decât în mod normal azi, iar asta te face să îţi doreşti să oferi ajutorul tuturor celor care au nevoie de el.

Rac

Ai impresia că toată lumea te ghidează în direcţia greşită. Eşti arogant azi, iar confuzia creeată te indispune. Urmează-ţi instinctul!

Leu

Spune ce gândeşti, căci astăzi eşti mai raţional decât în mod normal, iar asta va duce la lucruri bune pentru tine şi pentru cei din jur.

Fecioară

Astăzi eşti plin de energie, aşa cum nu ai mai fost de mult timp. Te simţi de parcă ai reîncepe viaţa, iar asta este şansa ta.

Balanţă

Ziua de zi este plină de oameni noi şi situaţii neaşteptate. Amiteşte-ţi drumul pe care ţi l-ai ales şi urmează-l fără ezitare.

Scorpion

Tânjeşti după adrenalină, iar spiritul de aventurier te cheamă. Eşti pregătit să-ţi urmezi  instinctul spre nouă provocare.

Săgetător

 Gândeşti surprinzător de limpede astăzi, iar asta te ajută în a obţine ceea ce îţi doreşti. Urmează-ţi calea fără regrete!

Capricorn

Te simţi foarte bine astăzi, iar încredere pe care o ai în tine te va ajuta să treci peste toate situaţiile care îţi ies în cale.

Vărsător

Raţiunea îţi este la o extremă, iar emoţiile la o altă extremă. Provocarea este să reuşeşti să ajungi la un compromis între cele două.

Peşti

 E posibil să ţi se ceară să îndeplineşti mai multe sarcini dintr-o singură lovitură, ceva la care te pricepi destul de bine. Ai încredere!

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic horoscop vineri