x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 mai 2022. Fecioarele se află în centrul atenției. Balanțele trebuie să fie precaute

Horoscop zilnic, 30 mai 2022. Fecioarele se află în centrul atenției. Balanțele trebuie să fie precaute

29 Mai 2022   •   13:37
Horoscop zilnic, 30 mai 2022. Fecioarele se află în centrul atenției. Balanțele trebuie să fie precaute
Sursa foto: Valerie Elash Unsplash.com

Berbecii și Leii sunt cu capul în nori, Taurii vor să socializeze, Gemenii nu se pot concentra, Racii caută pace și liniște, Săgetătorii au nevoie de răbdare, Capricornii comunică, Vărsătorii sunt neliniștiți, iar Peștii au nevoie de prieteni care să-i susțină.

Berbec

Ești ca o pasăre care se înalță deasupra tuturor. În timp ce zbori, partenerul tău se află la sol, încercând să țină pasul. Dacă zbori în continuare drept, vei fi pierdut și confuz, și este posibil să nu-ți găsești drumul înapoi. Menține-te cu picioarele pe pământ.

Taur

Te simți din nou energic. Ai avut tendința să te izolezi în ultima vreme dar acum te simți mai bine și ești gata să înfrunți lumea. Emoțiile tale sunt în concordanță cu acțiunile tale, și asta îți aduce o mare claritate. Știi traseul pe care vrei să îl urmaezi. Calea este evidentă.

Gemeni

Personalitatea ta nebunească va fi apreciată astăzi, dar nu o duce prea departe. Lasă loc seriozității. Poate ți se pare dificil să te concentrezi asupra unui singur lucru. Dacă pretinzi că știi răspunsul atunci când nu îl știi, vei încurca oamenii care se bazează pe cunoștințele sau autoritatea ta. 

Rac

Încearcă să te simți în largul tău astăzi. Amintește-ți că pacea interioară este o parte importantă a sănătății tale, iar menținerea acesteia este esențială. Găsește pace prin reflecție și o trecere în revistă liniștită a locului în care te afli. În loc să te concentrezi asupra lucrurilor materiale, concentrează-te mai mult pe starea ta emoțională. Este posibil ca și alții să se simtă sensibili, așa că roagă-i să ți se alăture.

Leu

Poate fi greu să găsești răspunsuri acum. De asemenea, s-ar putea să-ți fie greu să-ți exprimi punctul de vedere. Nu fi surprins dacă ești cu capul în nori. Verifică lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

Fecioară 

S-ar putea să descoperi că oamenii gravitează spre tine pentru sfaturi și sprijin. Sunt predispuși să accepte mai deschis lucrurile în care crezi. Conversațiile ar putea duce la mai multe subiecte spirituale și, înainte de a-ți da seama, vei da lecții despre sensul vieții. Dintr-o dată, gândurile tale private ajung la mulți oameni. Folosește-ți această putere în mod responsabil.

Balanță

Este important să fii foarte precaut astăzi. Dacă trebuie neapărat să ieși, asigură-te că ești calm și liniștit înainte de a te urca la volanul unei mașini. Nu uita de cască dacă mergi cu bicicleta. Emoțiile puternice care apar în acest moment sunt de natură să declanșeze un răspuns fizic care ar putea fi destul de puternic, chiar și puțin violent. Atenție la astfel de tendințe.

Scorpion

S-ar putea să nu vrei să recunoști ceva astăzi chiar dacă știi că este adevărat. Devine mai evident decât crezi dacă te ascunzi în spatele unei bariere care s-a format între tine și cineva apropiat. Dacă insisti să acționezi în acest fel, întreabă-te de ce te deranjezi să rămâi în relație. Urgențele globale nu anulează neapărat problemele noastre personale. Fii blând cu tine în această perioadă dificilă.

Săgetător

Ca și cum ai juca șah, gândește-te cu atenție la următoarea ta mișcare. Poate că adversarul tău durează mult să facă următoarea mișcare. Dacă lași nerăbdarea să-ți forțeze mâna, ai putea lua o decizie pripită. Cealaltă persoană poate să se gândească deja la două sau trei mișcări înaintea ta. Rămâne calm și concentrat.

Capricorn

Ieși din carapacea ta astăzi. Vei observa că oamenii sunt mult mai sensibili la sentimentele tale deoarece ei înșiși par să fie mai emoționați. Comunicarea va avea loc mai mult prin canale nerostite decât prin metode tradiționale. Ascultă-i pe ceilalți.

Vărsător

Te simți puțin neliniștit deoarece simți că se va întâmpla ceva, dar nu știi încă ce. Această energie este ca un râu care curge pe sub podul pe care stai. Apa te tentează dar nu ai curaj să sari. Extinzând metafora, poate că destinul tău se află de cealaltă parte a podului și nu în râu.

Pești

Dacă te-ai trezit în această dimineață și ai vrut doar să stai în pat decât să-ți începi ziua, știi că nu ești singur. Astăzi experimentezi o csensibilitate care te face să te simți vulnerabil la vântul rece al realității. Cuvintele dure par să taie mai adânc decât de obicei, făcându-te să-ți dorești să nu fi părăsit niciodată coconul patului tău. Înconjoară-te de oameni care te susțin.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic