x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 31 martie 2016. Relatiile cu ceilalti sunt tensionate si bine ar fi sa fii cat mai discret si rabdator

Horoscop zilnic, 31 martie 2016. Relatiile cu ceilalti sunt tensionate si bine ar fi sa fii cat mai discret si rabdator

30 Mar 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 31 martie 2016. Relatiile cu ceilalti sunt tensionate si bine ar fi sa fii cat mai discret si rabdator

Berbec

Provocatoare zi la locul de munca sau in orice situatie oficiala, in care se afla multi semeni. Unii iti pot contrazice filozofia de viata sau bagajul educational acumulat pana acum. Evita escaladarea discutiilor aprinse, accepta si opinii diferite de ale tale, insa nu te lasa intimidat de pledoariile celor care cred ca numai ei detin adevarul. Relaxeaza-te si fii tu insuti!

Taur

Sunt favorizate discutiile despre calatorii indepartate sau despre abordarea unor studii pe termen lung. Niscai piedici in realizarea planurilor tale pot fi legate de bani sau de aranjarea detaliilor aferente actiunii respective. Stabileste-ti clar obiectivele si ai incredere ca, la momentul potrivit, vor aparea si resursele materiale necesare. Deocamdata rabdare si perseverenta.

Gemeni

Cheltuielile comune cu altii sunt la ordinea zilei. Pe de o parte sunt sanse sa primesti bani sau bunuri din colaborari sau din partea rudelor. Insa, pe de alta parte vei fi nevoit sa achiti datorii personale sau profesionale restante. Fii prudent cu fiecare ban, datorie sau document financiar. Pierderile materiale, erorile de gandire si comunicare dau tarcoale.

Rac

Relatiile cu ceilalti sunt tensionate si bine ar fi sa fii cat mai discret si rabdator. Tu esti cel care are nevoie de remodelarea atitudinii si mentalitatii fata de altii, astfel ca acum este un bun prilej de a lua aminte la vorbele sau actiunile lor. Sigur ca te pot necaji remarcile sau indemnurile primite, insa daca ai privi la talcul lor dincolo de aparente, ai descoperi lucruri interesante.

Leu

Multa munca, discutii colegiale, dar si oboseala profunda sunt caracteristicile zilei. Fii prudent in toate si alcatuieste o lista de prioritati. Chiar daca unele treburi iti displac sau organsimul tau iti semnaleaza ca ar avea nevoie de ingrijiri de specialitate, nu ai cum sa ignori toate acestea si sa te ocupi numai de ce iti place tie. Ia pauze regulate si hraneste-te sanatos!

 

Fecioara

Revin in atentie relatiile sentimentale. Sunt momente bune de a petrece cu persoana iubita sau copiii. Organizeaza iesiri in locurile preferate sau activitati recreative, in care fiecare sa aiba un rol bine definit si potrivit personalitatii sale. Animozitatile pot fi dizolvate cu un zambet sincer, cu intelegerea si acceptarea opiniilor si dorintelor celorlalti.

 

Balanta

Activitatile domestice, mediul familial si compania membrilor familiei sunt atributele potrivite starii tale de spirit astazi. Chiar daca ai de rezolvat treburi in afara casei, cu persoane straine, gandurile tale vor ramane atasate de casa si familie. Organizandu-ti eficient timpul si resursele ai reusi sa rezolvi totul cu bine. Evita discutiile aprinse si adapteaza-te situatiilor ivite!

Scorpion

Relationarea cu persoanele din anturajul apropiat este binevenita astazi, pentru ca te ajuta sa afli informatii utile si sa gasesti solutii viabile pentru situatiile in care te afli. Unii au nevoie de sfaturile sau de povestirile tale din experienta de viata acumulata pana acum. Vorbeste calm, cu rabdare si ofera-le celorlalti din preaplinul intelepciunii tale.

Sagetator

Cheltuielile multe astazi, dar ar fi bine sa-ti alcatuiesti o lista de prioritati. Muncesti mult in ultima vreme pentru a-ti mari veniturile, insa plata eforturilor depuse fie se lasa asteptata, fie nu este pe masura asteptarilor tale. Cel mai bine ar fi sa nu ai asteptari deloc in acest sens, sa muncesti de dragul muncii si sa ai incredere ca la momentul potrivit vei primi tot ce meriti.

Capricorn

Prin intermendiul relatiilor cu membrii familiei, astazi este posibil sa-ti dai seama ca a sosit momentul sa schimbi multe in mentalitatea ta. Remodeleaza-ti caracterul, accepta sugestiile sau reprosurile altora si, la final, opereaza acele schimbari de care esti convins ca ai nevoie. Ti-ar prinde bine o sedinta spa, o plimbare in aer liber sau o conversatie banala cu cineva drag.

Varsator

O zi in care este bine sa te odihnesti, sa eviti eforturile fizice si mentale sau spatiile aglomerate. Unul dintre prieteni te poate sprijini in toate demersurile pe care esti nevoit sa le faci astazi. Sanatatea necesita ingrijiri de specialitate, astfel ca ar fi bine sa tii cont de semnalele organismului. Odihneste-te si lasa grijile deoparte. Ai timp sa te ocupi de ele altadata.

Pesti

O discutie cu cineva din anturajul socio-profesional te va pune pe ganduri. Ai anumite idei, planuri sau relatii in care crezi cu tarie. Si aparent din senin, vine cineva apropiat, care te cunoaste destul de bine si este de incredere, si iti rastoarna tot universul cladit pana acum. Asculta cu luare aminte la spusele celorlalti, pentru ca iti este de mare folos.

 

Astrolog Anca Gordin Stoica

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop