x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 august 2022. Berbecii sunt suprasolicitați. Fecioarele au probleme cu tehnologia

Horoscop zilnic, 4 august 2022. Berbecii sunt suprasolicitați. Fecioarele au probleme cu tehnologia

03 Aug 2022   •   11:01
Horoscop zilnic, 4 august 2022. Berbecii sunt suprasolicitați. Fecioarele au probleme cu tehnologia
Sursa foto: Eli Defaria - unsplash.com

Taurii se supără acasă, Gemenii și Scorpionii au parte de întârzieri, Racii se stresează, Leii se ceartă, Balanțele întâmpină obstacole în carieră, Săgetătorii călătoresc, Vărsătorii au mult de muncă, iar Peștii amână o călătorie.

Berbec

S-ar putea să te simți singur, suprasolicitat și pasionat astăzi și, prin urmare, tânjești după compania iubitului tău. Dar responsabilitățile care vă implică pe amândoi ar putea să vă țină departe. Acest lucru ar putea fi mai mult decât frustrant, te-ar putea face posomorât. Nu lăsa să se întâmple asta. Concentrează-te pe munca ta și termină repede ce ai de făcut. Îți vei vedea prietenul seara.

Taur

Supărările în casă ar putea apărea astăzi. Tu și ceilalți membri ai gospodăriei tale sunteți nervoși și susceptibil să ripostați la cea mai mică provocare. Cineva s-ar putea tulbura din cauza unei probleme minore. Nu-ți face griji. La sfârșitul zilei, toată lumea ar trebui să vadă evenimentele în perspectiva reală și toți ar trebui să fie din nou prieteni. 

Gemeni

Apelurile sau livrările așteptate ar putea provoca mai multe probleme decât merită. Te-ai putea implica în jocuri nesfârșite pe telefon, iar livrările pot veni atunci când ești afară. Acest lucru poate fi evitat dacă ești pregătit. Asiguraă-te că toată lumea știe la ce vă așteptați. Planifică lucrurile și te vei descurca. 

Rac

O întârziere temporară în primirea unor fonduri așteptate te poate obliga să amâni o achiziție necesară. Nu te stresa din cauza asta. Întârzierea este descurajantă, dar nu este o anulare. Banii tăi vor ajunge și vei putea să-ți duci planurile mai departe. Între timp, ține-te ocupat.

Leu

Unii oameni în vârstă, poate părinții tăi, ar putea fi prea vocali în evaluarea modului în care gestionezi o situație. Ești deosebit de sensibil astăzi și mult mai puțin tolerant față de critici decât de obicei. Nu provoca o ruptură pentru că nu va rezolva lucrurile. Schimbă subiectul și acționează cum poți mai bine. 

Fecioară

Atenție că eforturile creative care implică tehnologia modernă, cum ar fi grafica computerizată, înregistrarea sau filmul, ar putea avea de suferit. Fiecare are o idee diferită despre cum ar trebui să fie tratate lucrurile. Dacă acesta este proiectul tău, asigură-te că toată lumea știe că tu ești șeful. Dacă ai parteneri, discută rațional situația cu ei. Nu-ți sabota proiectul din cauza neînțelegerilor. 

Balanță

În pofida salturilor și limitelor pe care le-ai făcut în ultimele luni, s-ar putea produce o scădere, pe măsură ce începi să te îndoiești de capacitatea ta de a-ți atinge obiectivele. S-ar putea să fi avut loc un regres descurajant și neașteptat, dar nu ai lăsat niciodată acest gen de lucruri să te oprească până acum. Nu cădea în această capcană. Pregătește-te, reevaluează-ți metodele și revino!

Scorpion

Aștepți să auzi niște vești importante? Pot fi implicate chestiuni semnificative de carieră. Aceasta nu este o zi bună pentru a aștepta. Apelul tău va veni probabil târziu, când te aștepți mai puțin. Îmbracă-te și ieși în oraș. 

Săgetător

Nu este o zi bună pentru a călători, mai ales cu avionul. Cozi lungi la ghișeul de bilete, întârzieri nesfârșite și bagaje pierdute ar putea fi rezultatul. Aceasta poate să nu fie nici măcar o zi bună pentru a planifica o excursie, deși poți lua în considerare opțiunile tale. Dacă trebuie să zbori astăzi, ajungi devreme la aeroport, călătorește ușor și ia-ți ceva bun de citit. 

Capricorn

Un prieten sau coleg implicat într-o întreprindere cu tine ar putea fi inhibat de lipsa banilor. Acest lucru ar putea implica unele ajustări neașteptate din partea ta, poate găsirea pe altcineva care să-l completeze temporar. Tu și colegii tăi vă veți descurca. Găsiți o modalitate de a rezolva situația. 

Vărsător

Responsabilitățile în carieră pot necesita o separare temporară de un iubit. Acest lucru poate fi supărător și destul de descurajator, dar probabil că nu poți face nimic în privința asta decât să lucrezi cât de repede poți, astfel încât să poți termina și să te întorci la partenerul tău. Asigură-te că prietenul tău știe ce se întâmplă. Nu mai vrei să provoci supărare.

Pești

Este posibil ca aranjamentele de călătorie să fie amânate din cauza unor evoluții neașteptate care te țin acolo unde ești. S-ar putea să fii îngrijorat de consecințe, dar nu-ți pierde energia. Vei putea face călătoria necesară și vei realiza orice dorești, doar că nu astăzi. Îngrijorarea nu va face decât să te streseze. Singura modalitate productivă de a face față acestui lucru este să mergi înainte.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic