x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 decembrie 2022. Berbecii sunt generoși, Racii conservatori, iar Capricornii binecuvântați

Horoscop zilnic, 4 decembrie 2022. Berbecii sunt generoși, Racii conservatori, iar Capricornii binecuvântați

de Andreea Tiron    |    03 Dec 2022   •   11:00
Horoscop zilnic, 4 decembrie 2022. Berbecii sunt generoși, Racii conservatori, iar Capricornii binecuvântați

Horoscop zilnic, 4 decembrie 2022. Scorpionii trec prin transformări profunde, Peștii trebuie să stea pe loc, iar Fecioarele se gândesc la bani

BERBEC

Generozitatea este cuvântul tău de ordine astăzi. Dar...ochii pe portofel! Cheltuielile pot scăpa rapid de sub control dacă nu ești atent, cu toate intențiile tale bune.

TAUR

Dacă simțiți că cineva este inabordabil, poate ar fi bine să ocoliți persoana în cauză și să amânați discuțiile pentru un alt moment, mai favorabil. Nu forța lucrurile. Respiră adânc, dar nu amâna inevitabilul pentru totdeauna.

GEMENI

Unele revelații legate de afacerile tale îți modifică radical atitudinea. Ca rezultat, vei schimba abordarea. Dacă ai încercat să renunți la un vechi obicei și nu ți-a ieșit, acum ești mult mai determinat.

RAC

Astăzi se recomandă calea de mijloc, mai ales dacă ești nehotărât cu privire la ceva sau cineva. Fii conservator în abordarea ta. S-ar putea să nu fie ușor să comunici deschis acum. Multe informații îți sunt ascunse și s-ar putea să devii suspicios față de ceilalți.

LEU

Nu continua să lucrezi cu oameni care nu dau doi bani pe munca lor. Acest lucru va crea doar un conflict de interese. Tu nu mai ai răbdare cu astfel de oameni. Vei face niște declarații îndrăznețe dar foarte convingătoare.

FECIOARĂ

Strategiile financiare sunt prioritare, chiar dacă este duminică. Este esențial să nu te lași dezamăgit prea ușor, deoarece o eventuală întârziere face parte din curba voastră vastă de învățare. Reorientați-vă atenția asupra a ceea ce se poate face mai degrabă decât a ceea ce v-a obstrucționat.

BALANȚĂ

Vrei să-ți păstrezi nivelul actual de confort, dar și să ai un impuls puternic de a călători și de a încerca ceva diferit. Deocamdată însă, nu le poți avea pe toate. Alege fie munca, fie distracția. Trebuie să lucrați inteligent și să creați un buget, astfel încât aceste probleme să nu se repete.

SCORPION

Treci printr-o perioadă de profunde transformări. Descoperi secrete ascunse care ies la suprafață. Vei fi interesat mai degrabă de latura ta emoțională și spirituală. Acest lucru poate crea îngrijorare în mintea altora, care vor vedea cum te îndepărtezi de ei. Trebuie să fii suficient de curajos pentru a-ți urma calea.

SĂGETĂTOR

Dacă ești îngrijorat cu privire la direcția vieții tale amoroase, depinde de tine să faci tot posibilul pentru a restabili această parte a vieții tale. Nu lăsa emoțiile să te copleșească. Adesea, oamenii sunt jenați de o vizită la psiholog. Dar cea mai rapidă modalitate de a rezolva aceste probleme este să obțineți sfaturi de specialitate. Un profesionist te poate ajuta să vă puneți cap la cap puzzle-ul vieții tale.

CAPRICORN

Sunteți fermecători astăzi! Stelele vă binecuvântează cu vibrații excelente, iar pasiunile tale pot fi direcționate către intelectual sau spiritual în următoarele zile. Întâlnirile cu oameni noi sau extraordinari te vor inspira și captiva fără îndoială.

VĂRSĂTOR

Nu are niciun sens să te enervezi pe probleme financiare. S-ar putea să fii la un capăt de drum. Dacă șeful ți-a refuzat creșterea salariului, mușcă-ți limba și ai răbdare.

PEȘTI

Uneori, cea mai îndrăzneață aventură este pur și simplu să stai pe loc și să nu faci nimic. Asta îți va rezolva multe dintre probleme. Angajarea intelectului, emoțiilor și discuțiilor cu privire la o anumită situație te va învârti în cercuri la nesfârșit. Ieșirea din carusel chiar acum va lăsa problema să se așeze și îți va oferi o nouă perspectivă.

×