x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 ianuarie 2021. Gemenii vor să plece în vacanță. Scorpionii sunt posomorâți

Horoscop zilnic, 4 ianuarie 2021. Gemenii vor să plece în vacanță. Scorpionii sunt posomorâți

03 Ian 2022   •   11:04
Horoscop zilnic, 4 ianuarie 2021. Gemenii vor să plece în vacanță. Scorpionii sunt posomorâți
Sursa foto: Isaac Burke Unsplash.com

Berbec

Un membru al familiei tale poate avea probleme și, prin urmare, iei în considerare să stai acasă pentru a-l ajuta. Cu toate acestea, ai responsabilități profesionale pe care trebuie să le îndeplinești. Dacă să stați acasă sau să mergeți la muncă poate fi o decizie dificilă de luat astăzi, cântărește toți factorii posibili. Ruda ta va insista că totul este bine și te va trimite la muncă.

Taur

O preocupare importantă în carieră va necesita un efort considerabil din partea ta pentru a-ți permite să avansezi. La un moment dat în timpul zilei, vei fi afectat de îndoieli cu privire la capacitatea ta de a face acest lucru. Cu toate acestea, nu intra în panică. Tot ce ai nevoie este să aduni puțină energie și să rămâi concentrat pe sarcini. Ești capabil să faci minuni.

Gemeni

O călătorie pe care ai vrut să o faci poate fi amânată, probabil din motive financiare. Vrei să călătorești în compania cuiva care nu-și permite. Acest lucru ar putea fi dezamăgitor, dar este vorba doar de o întârziere. Îți vei putea lua vacanțaă mai târziu. Nu-ți fie teamă să începi să faci aranjamentele. Până atunci, prietenul tău va face rost de bani.

Rac

Nevoia de a îndeplini o sarcină importantă te va face să obții un nivel de autocontrol mult mai mare. Perseverența și determinarea îți domină starea de spirit și poți realiza minuni. Cu toate acestea, asigură-te că faci pauze și relaxează-te din când în când. Mai presus de toate, nu fi atât de concentrat pe munca ta încât să uiți să mănânci. Linisteste-te!

Leu

Un partener de afaceri sau romantic va fi într-o dispoziție schimbătoare. Veți petrece mult timp împreună, iar pe parcursul zilei va trece de la entuziasm, la pesimism. Acest lucru te va înnebuni pentru că nu știi cum să răspunzi. Tot ce poți face este să te asiguri că toată atenția rămâne concentrată pe problemele în cauză. 

Fecioară

Ai tendința de a fi destul de ingenioasă în ceea ce privește munca dar astăzi s-ar putea să simți că fântâna inovației a secat total. Indiferent cât de mult ai încerca, nu vei putea găsi nicio idee nouă. Bioritmul tău este scăzut iar mintea lucrează într-un ritm mai lent decât de obicei. Concentrează-te pe sarcinile de rutină. Până mâine, ingeniozitatea ta va să fi din nou pe drumul cel bun.

Balanță

O criză de valori te face confuz. O persoană apropiată va avea nevoie să faci ceva pentru ea, cu care tu nu te simți confortabil. Ia în considerare orice eventualitate posibilă înainte de a spune da sau nu. Gândește-te la modul în care rezultatele te vor afecta atât pe tine, cât și pe prietenul tău. Numai așa poți fi cu adevărat corect.

Scorpion

Astăzi te simți puțin posomorât fără să știi de ce și vei petrece mult timp încercând să găsești un motiv. Probabil că nu există  însă un motiv concret. Este o zi grozavă pentru a merge la un antrenament. După amiază ai chef să ieși și să te distrezi.

Săgetător

Un prieten apropiat sau un partener de dragoste pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme va vrea să te vadă. Veți avea o mulțime de informații fascinante de împărtășit. 

Capricorn

Casa poate părea destul de goală astăzi. Acesta este, totuși, un moment bun pentru a te ocupa de unele proiecte proprii pe care le-ai amânat. S-ar putea să fie plictisitoare dar gândește-te cât de bine te vei simți când le vei termina, în sfârșit! Seara vei primi vizite. 

Vărsător

Cineva apropiat nu se simte prea bine și simți nevoia să rămâi aproape și să ai grijă de această persoană. Asigură-te însă că te protejezi psihic dacă vrei să eviți să te simți rău.

Pești

Un obiectiv la care ai lucrat de multă vreme îți va părea foarte îndepărtat și vrei să renunți.  Acest lucru nu înseamnă că ceea ce îți dorești nu se va întâmpla niciodată. De fapt, uneori, renunțarea la un vis poate face ca acesta să se realizeze. Nu totul este fără speranță!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic