x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 decembrie 2021. Probleme de sănătate pentru patru zodii

Horoscop zilnic, 5 decembrie 2021. Probleme de sănătate pentru patru zodii

05 Dec 2021   •   11:04
Horoscop zilnic, 5 decembrie 2021. Probleme de sănătate pentru patru zodii
Sursa foto: Hepta

Horoscop. Duminică, 5 decembrie, Leul, Scorpionul și Săgetătorul împreună cu Peștii se vor confrunta cu probleme de sănătate, în timp ce pentru Taur și Gemeni, ziua nu este chiar grozavă pentru afaceri. Berbecul poate experimenta un efort spiritual.

BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)

 

O zi spirituală pentru tine

Berbec, astăzi, performanța afacerii tale va fi remarcabilă. Cu toate acestea, s-ar putea să fii forțat să desfășori activități de care nu ești complet interesat. Tensiunea arterială scăzută poate fi o preocupare pentru femei. Există, de asemenea, șanse să participați la o activitate religioasă.

 

TAUR (20 APRILIE- 20 MAI)

 

Trecerea la un nou loc de muncă poate să nu fie o idee bună

Taur, nu permite străinilor să interfereze cu munca ta și să treci la un nou loc de muncă nu este o idee bună în acest moment. Performanța afacerii tale poate fi slabă, așa că ține cont de asta și lucrează inteligent pentru a face mai bine. Ia în considerare sănătatea ta, deoarece o problemă de sănătate existentă poate reapărea.

 

GEMENI (21 MAI- 20 IUNIE)

 

Nu este o zi bună pentru afaceri

În familie, va exista un sentiment de mulțumire și armonie. Astăzi nu este o zi bună pentru oamenii de afaceri, dar nu îți face griji, vin zile mai bune. Există posibilitatea de a parcurge distanțe mici. Pot exista unele neînțelegeri cu privire la sentimentele partenerului, dar nu lăsa asta să îți strice relația.

 

RAC (21 IUNIE - 22 IULIE)

 

Șansele de creștere a veniturilor

 

Este posibil să fii nemulțumit de jobul tău., dar nu aborda problemele minore prea profund. Costurile tale vor crește în tandem cu veniturile tale, simplificând rambursarea datoriei anterioare. Vei fi lăudat de șefi. Îți va fi util să vorbești cu prietenii despre problemele tale.

 

LEU (23 IULIE - 23 AUGUST)

 

Evită să mânci prea multe alimente picante și uleioase

S-ar putea să fii rănit de comentarii proaste, dar nu-ți strica conduita cu nimeni devenind înfuriat. Încrederea excesivă pe iubit ar putea fi periculoasă. Performanța ta la locul de muncă, pe de altă parte, va fi excelentă. Consumul de alimente extrem de fierbinți și uleios-picante poate duce la probleme gastrointestinale.

 

FECIOARĂ (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE)

 

Păstrează un comportament decent cu membrii familiei

 

Câștigurile tale vor fi bune în afaceri, dar pot exista unele provocări într-un loc de muncă la stat. Menține o conduită decentă față de membrii familiei tale, în ciuda probabilității ca unii membri să devină furioși pe tine. Spaima necunoscută poate rămâne dominantă în psihic.

BALANTA (23 SEPTEMBRIE- 22 OCTOMBRIE)

 

Evită comportamentul egoist

Vei avea performanțe admirabile la locul de muncă. De asemenea, vei fi într-o dispoziție romantică astăzi, iar oamenii de sex opus vor fi atrași de tine. Utilizează-ță contactele în cea mai mare măsură posibilă. Ar trebui să eviți să devii egoist.

 

SCORPION (23 OCTOMBRIE- 21 NOIEMBRIE)

 

Fii atent la sănătatea ta

Ia în serios problemele de sănătate astăzi. Conflictele de acasă pot fi o sursă de dispută, iar neglijența poate duce la omiterea îndatoririlor critice. Astăzi, însă, vei fi preocupat de îndeplinirea sarcinilor neterminate. Vei fi îngrijorat de situația ta financiară.

 

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE- 21 DECEMBRIE)

 

Ai grijă de sănătatea mamei

Banii vor fi câștigați dintr-o țară străină, iar situația ta financiară va fi fantastică. Comportamentul tău va fi admirat. Este posibil să ai dureri în gât sau o răceală și ar trebui să ai grijă și de sănătatea mamei tale. Adversarii nu vor putea să-ți stea în cale.

 

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)

 

Vei crește în popularitate

Lucrările importante pot fi oprite și este posibil ca rutina ta să fie amestecată. Va exista presiune pentru finalizarea lucrărilor restante. Profilul tău va crește în popularitate pe rețelele sociale. Angajații unei corporații străine pot vedea o creștere a salariului.

 

VARSATOR (20 IANUARIE-18 FEBRUARIE)

 

Păstrează-ți comportamentul în frâu

Menține un comportament bun cu partenerul tău de viață. Adversarii te pot irita, așa că păstrează o distanță de siguranță față de persoanele care sunt ostile în natură. Vei fi mulțumit de progresul lucrărilor astăzi. Va fi bucurie ca urmare a creșterii veniturilor. Este posibil să primești vești plăcute.

 

PESTI (19 FEBRUARIE- 20 MARTIE)

 

Problemele conjugale te pot afecta

Răceala și gripa pot fi problematice. Mintea va fi agitată ca urmare a problemelor conjugale, neînțelegerile care pot apărea în relațiile romantice. Controlează-ți agitația minții.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 5 decembrie