x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 februarie 2022. Fecioarele au nevoie de timp singure. Capricornii sunt obligați să facă ce nu vor

Horoscop zilnic, 5 februarie 2022. Fecioarele au nevoie de timp singure. Capricornii sunt obligați să facă ce nu vor

04 Feb 2022   •   13:59
Horoscop zilnic, 5 februarie 2022. Fecioarele au nevoie de timp singure. Capricornii sunt obligați să facă ce nu vor
Sursa foto: Hepta

O zi bună pentru comunicare și relaxare. Este momentul pentru toate semnele să spună ce gândesc, să se apropie de prieteni și familie.

Berbec

Ziua de azi îți aduce un sentiment puternic de empatie și înțelegere. Comunicarea verbală este eficientă. Profită de această energie vorbind despre orice probleme ai. Exprimă-ți afecțiunea pentru persoanele apropiate, spunându-le cât de mult înseamnă pentru tine.

Taur

Gândești foarte repede și nu poți să exprimi. Trebuie să găsești un mijloc sau altul pentru a exprima ceea ce ți se întâmplă în cap. Poate că vorbești despre scrisul sau ideile tale cu cineva important pentru tine. 

Gemeni

Energia este pozitivă și încurajatoare când vine vorba de comunicare și interacțiune cu ceilalți. De ce să nu profiti de asta? Vizitează-ți prietenii și familia, și distrează-te. Invită oamenii la un joc sau la cină. 

Rac

Vrei să ieși în oraș și să faci ceva interesant astăzi. Nu poate fi prea dificil să suni câțiva prieteni și să aranjezi o întâlnire pentru seară. 

Leu

Poți să îți expui gândurile în scris, chiar dacă n-ai mai făcut asta până acum. Începe un jurnal sau încearcă poezie și ficțiune. Este momentul potrivit pentru a te exprima astfel. 

Fecioară

Simți nevoia de ceva timp pentru tine astăzi. Ești înconjurat de oameni iar dacă nu îți faci timp pentru gândurile și sentimentele tale, se poate dovedi nesănătos. Ai grijă de bunăstarea ta emoțională. 

Balanță

Vrei să mergi pe drumul tău, indiferent ce vrea altcineva. Independența este foarte importantă pentru tine. Cu toate acestea, ar fi necesar un compromis pentru a evita conflictele grave. 

Scorpion

Vrei să pleci într-o aventură sau să vizitezi pe cineva. Nu numai că te vei bucura, dar și alții vor fi încântați să petreacă timp cu tine. Indiferent dacă mergi cu famili sau pleci pe cont propriu, profită de ocazia de a vizita un loc nou sau de a intra în legătură cu oameni pe care nu i-ați mai văzut de ceva vreme.

Săgetător

Gândirea serioasă și comunicarea vor fi îmbunătățite astăzi. Dacă există probleme sau îngrijorări care te-au deranjat, ia în considerare să te întâlnești cu ei și să le spui ce gândești. 

Capricorn

Te simți încolțit să faci ceva ce nu vrei. Ai promis că te vei ocupa de un proiect sau cineva apropiat a hotărât că este ziua să te ocupi de ceva anume. Oricum, dacă nu te simți confortabil, spune. Capacitatea ta de a te exprima și de a fi înțeles este îmbunătățită de energia acestei zile. Reprogramarea este mult mai bună decât orice resentimente.

Vărsător

Descoperi că cineva apropiat ție, poate un membru al familiei, are nevoie de ajutor. Nu aștepta o invitație sau o solicitare. Pur și simplu ține cont de circumstanțe și fă ce poți. Eforturile tale vor fi apreciate și te vei simți grozav.

Pești

Când ai folosit ultima dată un pix și hârtie? În această epocă a computerelor, tastatura a înlocuit aceste instrumente minunate. Valoarea kinestezică a mișcării ritmice a scrisului cu un stilou este mai liniștitoare și chiar mai tămăduitoare decât ne dăm seam. Mișcând mâna pe pagină vei debloca lucruri din interiorul tău.

×