x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 5 februarie 2024. Aspectul Mercur-Pluto aduce energii intense pentru toate semnele

Horoscop zilnic luni, 5 februarie 2024. Aspectul Mercur-Pluto aduce energii intense pentru toate semnele

de Andreea Tiron    |    04 Feb 2024   •   11:00
Horoscop zilnic luni, 5 februarie 2024. Aspectul Mercur-Pluto aduce energii intense pentru toate semnele
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic luni, 5 februarie 2024. Gemenii sunt optimiști, Fecioarele sunt ambițioase, iar Capricornii sunt paranoici

Berbec

Alinierea de astăzi Mercur-Pluto aduce intensitate mentală în viața ta. Mercur se mută în sectorul tău social pentru o ședere până pe 23 februarie și îl întâlnește acolo pe Pluto. Poate fi un moment excelent pentru a aborda o problemă cu o nouă înțelegere și perspectivă, deoarece puteți vedea din mai multe unghiuri o situație. De fapt, s-ar putea să vedeți chiar miezul unei probleme. Asigurați-vă că evitați să vă blocați în vechile obiceiuri și metode.

Taur

Mercur se mută în partea de sus a hărții tale solare astăzi, unde va rămâne până pe 23 februarie. Acest ciclu este puternic pentru a vă conecta, a gândi și a discuta despre carieră sau cu privire la direcția vieții, responsabilitățile sau statutul dvs. Temerile și grijile pot determina consolidarea unei zone vulnerabile din viața ta. Dacă sunteți îngrijorat de reputația sau cariera dvs., de exemplu, acesta este un moment excelent pentru a lucra din greu pentru a remedia situația. Evitați jocurile de putere tensionate.

Gemeni

Mercur se mută în sectorul tău spiritual astăzi, unde va rămâne până pe 23 februarie, stimulându-ți optimismul și comunicarea. Te poți simți destul de încântat de o idee sau de un subiect. O idee îți poate ridica adrenalina! În timp ce ar trebui să evitați să încercați să „convertiți” pe cineva la modul dvs. de gândire, ar trebui să profitați de spiritul dvs. pasional pentru ceva constructiv și demn de atenție.

Rac

Gândurile tale sunt profunde astăzi. Nu numai că Mercur începe tranzitul în sectorul tău de chestiuni ascunse și intime, dar Mercur se aliniază și cu intensul Pluto, dezvăluind noi straturi unei situații. Poate fi un moment excelent pentru cercetare și investigație, deși s-ar putea să duci acest lucru prea departe dacă nu ești atent. Conversațiile și gândurile nu trebuie să meargă în locuri negative pentru a găsi răspunsuri. Ceea ce este cel mai important acum este că înveți mai multe despre tine și despre dorințele și sentimentele tale pentru a lua decizii mai bune.

Leu

Mercur se mută astăzi în zodia ta opusă, unde îți va însufleți conversațiile și relațiile până pe 23. Totuși, Mercur îl întâlnește pe Pluto acolo astăzi, inspirând multă intensitate mentală sau concentrare. Ai putea descoperi că gândurile tale se îndreaptă frecvent către relația ta amoroasă sau poate că cineva dorește atenția ta totală! Rețineți că astăzi există o tendință puternică ca oamenii să ia lucrurile mai în serios decât de obicei.

Fecioară

Mercur se mută în sectorul tău de muncă și sănătate pentru o ședere până pe 23, punând un accent puternic pe rezolvarea problemelor. Astăzi, Mercur îl întâlnește pe Pluto în această zonă a hărții tale solare, crescând intensitatea mentală! Puteți experimenta o dorință mai puternică de a fi eficient, având tendința de a vă concentra mintea în jurul problemelor și de a rezolva provocările mentale. Această aliniere vă alimentează  hotărârea de a reuși într-un proiect. Încercați să vă îmbrățișați ambițiile dacă acestea vă inspiră și vă motivează, dar evitați să puneți presiune excesivă asupra dvs.

Balanță

Mercur intră în armonie cu zodia ta și îți va stimula comunicațiile până pe 23. Astăzi, Mercur întâlnește intensul Pluto, care este mai specializat. Vă puteți găsi complet absorbit de o chestiune care pare să cerșească rezolvare sau investigații suplimentare, probabil legată de un proiect creativ, copil sau relație romantică. Un eveniment te poate obliga să fii atent la ceva pe care de obicei l-ai evita și poți avea sentimente puternic contrastante despre asta. Este esențial să știi când să te oprești, astfel încât să poți recâștiga controlul și să revii pe drumul cel bun. Aduci o notă dramatică și competitivă în ceea ce faci și poți fi extrem de persuasiv acum.

Scorpion

Mercur se mută astăzi în sectorul casei și al familiei tale. Mercur îl întâlnește pe Pluto în această zonă a hărții solare astăzi, adăugând intensitate și concentrare vieții tale.  Conversații notabile se pot învârti în jurul problemelor personale, familiei sau vieții de acasă. Cu acest tranzit activ, oricât de mult vrei răspunsuri, este mai bine să nu împingi lucrurile prea departe. Încearcă să nu-i lași pe alții să-ți apasă butoanele.

Săgetător

Mercur se mută în sectorul tău de comunicații astăzi. În timp ce acest tranzit, care durează până pe 23, este de obicei ușor, Mercur îl întâlnește astăzi pe Pluto, susținând gândirea sau analiza mai profundă. Poate apărea o chestiune complicată care necesită atenția ta complete. Ai grijă să nu te duci prea departe pe o linie de gândire dacă interferează cu prioritățile sau cu buna dispoziție.

Capricorn

Alinierea de astăzi Mercur-Pluto te împinge către o gândire mai profundă. Mercur părăsește semnul tău și intră în sectorul resurselor pentru o ședere până pe 23, dar astăzi se întâlnește și cu Pluto acolo și poți experimenta o dorință puternică de a înțelege ceva. Un subiect te poate menține alert și nerăbdător, iar conversațiile pot fi perspicace și serioase. Cu acest tranzit, este posibil să vă simțiți ușor paranoic, îngrijorat sau pur și simplu concentrat. Acest tranzit îți intensifică lumea mentală!

Vărsător

Mercur se mută în zodia ta astăzi și îți va însufleți viața până pe data de 23. Astăzi, însă, Mercur are o întâlnire intensă cu Pluto, ceea ce te poate face subiect de discuție! Poți fi determinat să rezolvi o problemă personală. Ai putea fi, de asemenea, destul de hotărât să găsești un răspuns sau să descoperi un adevăr, sau ești deosebit de elocvent în ceea ce privește persuasiunea astăzi. Acest tranzit vă poate motiva să vă schimbați sau să vă renovați mediul sau comunicațiile imediate. Conversațiile nevinovate pot declanșa probleme mai profunde, iar comentariile ar putea fi interpretate în mod greșit.

Pești

Multe se întâmplă astăzi în viața ta privată sau în lumea interioară. Mercur intră în sectorul tău de confidențialitate pentru a rămâne până pe 23 și se aliniază cu Pluto acolo astăzi. Poate fi o perioadă de gânduri intense, un mister de rezolvat sau o problemă veche care trebuie închisă. Ești foarte preocupat! Din fericire, puteți obține o perspectivă valoroasă asupra unei chestiuni complicate sau o nouă înțelegere a unui eveniment semnificativ din trecut, care vă schimbă direcția mentală în viitor.

×