x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 februarie 2023. Taurii și Capricornii socializează. Leii și Fecioarele au parte de noroc

Horoscop zilnic, 5 februarie 2023. Taurii și Capricornii socializează. Leii și Fecioarele au parte de noroc

de Moira Dună    |    04 Feb 2023   •   11:40
Horoscop zilnic, 5 februarie 2023. Taurii și Capricornii socializează. Leii și Fecioarele au parte de noroc
Sursa foto: Hepta

Horoscop 5 februarie 2023. Berbecii primesc vești bune cu privire la bani, Gemenii au succes la locul de muncă, Racilor le apare un vechi prieten, Balanțele sunt iritate de lucruri mărunte, Scorpionii trebuie să depună efort pentru a-și realiza dorințele, Săgetătorii sunt intuitivi, Vărsătorii își ating un obiectiv important iar Peștii vor să învețe.

Horoscop Berbec

Dacă ai făcut investiții, acum poți încheia un contract nou, să soluționezi o cerere ori să ai un câștig. Ai parte de vești neașteptate cu privire la bani. În ultimele câteva săptămâni, ai eliberat multă energie negativă și ai deschis drumul pentru norocul de astăzi. Distrează-te în seara asta.

Horoscop Taur

Planurile pentru un eveniment social pe care urma să-l găzduești acasă vor trebui schimbate în ultimul moment. Însă vrei să socializezi, te simți romantic și sexy. Dacă ești singur, așteaptă-te să-țoi apară mai multe oportunități de dragoste. Dacă ești într-o relație, anticipează evenimente care te vor apropia de partenerul tău.

Horoscop Gemeni

O scrisoare sau un apel neașteptat ar putea să transforme total situația de muncă într-o nouă direcție. Acest lucru poate fi deconcertant dar este o dezvoltare foarte pozitivă și norocoasă. Relațiile cu colegii implică un nou respect și entuziasm. Te vei simți foarte bine cu privire la felul în care decurge viața ta. 

Horoscop Rac

Relațiile cu alți oameni ar trebui să meargă atât de bine încât să te simți mai iubit ca niciodată. Un nou prieten, sau poate unul vechi pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme, ar putea să-ți schimbe viața. Te simți inovatori și reușești să-ți pui în practică ideile noi. Pregătește-te pentru o zi plină. 

Horoscop Leu

O oportunitate neașteptată ți-ar putea arunca temporar viața în dezordine dar vei vedea de la început că este un noroc pe care nu ar trebui să-l lași să treacă. Ar putea implica bani, o șansă de a te muta în casa de vis sau relațiile. Orice ar fi, cu siguranță vei fi fericit.

Horoscop Fecioară

O mulțime de scrisori, apeluri și alte comunicări te-ar putea duce într-un spațiu nou și neașteptat. Dacă te-ai gândit să scrii sau să vorbești, acum este timpul. Toate semnele indică faptul că norocul îți va veni în cale, deși s-ar putea să te lase puțin deconcertat.

Horoscop Balanță

Norocul continuă să vină în calea ta iar viața ta poate părea în sfârșit că se mișcă în direcția pe care ai dorit-o. Astăzi, totuși, s-ar putea să te simți frustrat de unele supărări minore, chiar dacă oarecum bizare. Aruncarea lucrurilor, pierderea obiectelor pe care tocmai le aveai în mână, uitarea numelor, aproape orice se putea întâmpla. Exersează-ți umorul. 

Horoscop Scorpion

Din fericire, toate planetele sunt aliniate pentru tine, iar săptămânile următoare ar trebui să fie grozave. Însă ai parte de unele lucruri enervante, dar minore. S-ar putea să-ți faci griji că acest noroc nu va dura. Nu intra în panică. Toate acestea continuă în următoarele 6 luni. Cu toate acestea, poate fi nevoie să depui efort dacă vrei să reziste în timp. 

Horoscop Săgetător

S-ar putea să te întrebi de ce intuiția crescută pare înlocuiască sinele logic obișnuit. O perspectivă intelectuală, spirituală sau metafizică neașteptată ți-ar putea veni din alt tărâm. Poate părea atât de profund încât te întrebi dacă chiar a venit de la tine. Notează în detaliu.

Horoscop Capricorn

Te simți foarte sociabil astăzi. Ai putea participa la unul sau mai multe evenimente sau poate vei alege un alt tip de activitate de grup. Relațiile de tot felul ar trebui să fie satisfăcătoare și reconfortante. Așteaptă-te să te apropii de prieteni și să întâlnești noi prieteni cu care împărtășești multe interese. Continuă să-ți îndeplinești obiectivele profesionale, creative și financiare.

Horoscop Vărsător

Un obiectiv important s-ar putea să ajungă la un punct la care vrei de mult timp. Câștigi respectul celor din jur. De fapt relațiile tale sunt calde, deschise și sincere și acum te vei bucura enorm de compania celorlalți. Răsfață-te cu o mică sărbătoare.

Horoscop Pești

Vrei să înveți. Ceva ce ți-ai dorit de mult să studiezi poate fi în sfârșit la îndemâna ta. Poate că banii fac acest lucru posibil, sau în cele din urmă te-ai hotărât să mergi pe o cale de acțiune viabilă. Ai putea chiar să călătorești. Dacă te-ai gândit să te întorci la școală, acum este momentul. acă o faci, probabil vei obține ceea ce îți dorești. Du-te.

×