x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 martie 2022. Săgetătorii ar putea spune lucruri supărătoare. Scorpionii pleacă într-o călătorie neașteptată.

Horoscop zilnic, 5 martie 2022. Săgetătorii ar putea spune lucruri supărătoare. Scorpionii pleacă într-o călătorie neașteptată.

04 Mar 2022   •   16:14
Horoscop zilnic, 5 martie 2022. Săgetătorii ar putea spune lucruri supărătoare. Scorpionii pleacă într-o călătorie neașteptată.
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 5 martie 2022. Berbecii și Peștii trebuie să ia hotărâri, Taurii sunt mai emoționali astăzi, Gemenii își consumă energia ajutându-i pe alții, iar Balanțele sunt hotărâte să-și atingă un obiectiv.

Berbec

Deciziile pe care trebuie să le ei nu sunt așa grele. Simți că o forță puternică te trage într-o direcție clară, așa că nu înnebuni încercând să argumentezi toate motivele pro și contra. Ușurează-ți lucrurile mergând cu fluxul.

Taur

Privește lucrurile dintr-o perspectivă mai filozofică, în loc să vezi totul din perspectiva emoțiilor. Ai o teamă constantă că toată lumea vrea să te prindă. Folosește-ți prietenii ca o cutie de sunet pentru gândurile tale. Mai mult ca sigur, vei înțelege mai bine situația dintr-o altă perspectivă.

Gemeni

Vei satisface nevoile și dorințele altora. Unii te-ar putea vedea ca pe bunul samaritean, care poate oferi sfaturi prietenoase. Ai grijă să nu-ți irosești energia cu ceilalți. 

Rac

Răsplătește-te pentru toate lucrurile grozave pe care le-ai făcut pentru tine și pentru ceilalți. Pune-ți gândurile în mișcare și privește cum lucrurile magice încep să se manifeste în fața ochilor tăi. Ai oportunități incredibile astăzi, care apar doar atunci când te exprimi în forma ta cea mai autentică. 

Leu

Pune-ți înțelepciunea în acțiune. Nu este bine să acumulezi cunoștințe și apoi să nu te folosești de ele. Ai oportunități incredibile astăzi, care apar doar atunci când te exprimi în forma ta cea mai adevărată. 

Fecioară

Să te bucuri de vremurile bune poate fi distractiv, dar îți poate aduce necazuri. Ai grijă să nu-ți cheltuiești toți banii pe plăcere, fără a pune ceva deoparte pentru vremurile rele. Unii prieteni te-ar putea încuraja la comportamente autodistructive. Rămâi aproape de cei care îți susțin obiceiuri mai sănătoase.

Balanță

Folosește-te de energia de acum pentru a-ți atinge obiectivele, în loc să lupți împotriva cuiva. Ceilalți ar trebui știe să se ferească din calea ta atunci când ți-ai pus în minte ceva. Dacă nu o fac, cere-le politicos să se dea la o parte.

Scorpion

Fii mai aventuros decât de obicei. Simte-te liber să pleci într-o călătorie fără un plan înainte. Acest lucru ar trebui să te entuziasmeze, nu să te sperie. 

Săgetător

Te trezești într-o situație dificilă atunci când te confrunți cu o persoană care nu aprobă neapărat felul în care te comporti. S-ar putea ca cineva să fi interpretat greșit una dintre remarcile tale indirecte, iar acum să reacționeze violent. Renunță la remarcile caustice pentru că agravezi lucrurile. Cuvintele tale vor fi luate mai în serios decât crezi.

Capricorn

Interesul tău față de anumite subiecte mai ciurate este încurajat de cineva care are idei similare. Poate faci schimb de idei despre OZN-uri. Dintr-o dată te uiți la viața ta ca și cum ai fi un personaj dintr-un roman științifico-fantastic. Fă schimb de cărți cu cei care au o mentalitate similară. 

Vărsător

Adună câțiva prieteni și planifică o călătorie la care te-ai gândit de mult, dar nu fi reticent să acționezi. Oamenii vor căuta la tine conducere și îndrumare, deoarece se pare că întotdeauna știi cum să păstrezi lucrurile distractive și pozitive. Când vine vorba de locul de muncă, acesta ar putea fi un moment bun pentru mai multă responsabilitate și o mărire de salariu.

Pești

Te afli într-un impas când nu ești dispus să-ți exprimi sentimentele. Crezi automat că lucrurile vor merge bine dacă lași deciziile la latitudinea altcuiva. Din nefericire, acest plan nu este bun dacă hotărârea luată de altcineva nu este în interesul tău. Ia propriile tale decizii!

 

×