x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 octombrie 2021. Taurii sunt tensionați. Fecioarele obțin sprijinul de care au nevoie

Horoscop zilnic, 5 octombrie 2021. Taurii sunt tensionați. Fecioarele obțin sprijinul de care au nevoie

04 Oct 2021   •   11:34
Horoscop zilnic, 5 octombrie 2021. Taurii sunt tensionați. Fecioarele obțin sprijinul de care au nevoie
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Condimentează-ți viața ta, angajându-te în activități spontane. Este timpul să ieși și să te bucuri mai mult. Explorează acele lucruri care sunt diferite de ceea ce te-ai aștepta să găsești. Alege ușa închisă în locul celei deschise prin care poți vedea în cealaltă parte.

Taur

Există o anumită tensiune în viața ta dar acest lucru poate fi remediat atunci când privești lucrurile în perspectivă. Nu vte lăsa împovărat de stări de spirit care îți paralizează productivitatea. Concentrează-te pe lucrurile care funcționează bine în viața ta. Abilitățile tale de comunicare și umanitarismul te vor scoate din rutină.

Gemeni

Ceilalți te vor suporta cu greu. Creierul tău este ca un computer care stochează bucăți de informații pe care să le folosești în momente ca acestea. Nimeni nu este în siguranță împotriva unui arsenal mental și emoțional ca al tău. Dacă ți-ai făcut temele și te-ai pregătit bine, provocările nu reprezintă o problemă pentru tine.

Rac

Aceasta este o zi minunată pentru tine. Îți poți exercita mai mult libertatea. Rupe orice cătușe care te împiedice. Atitudinea ta aventuroasă este curajoasă și există teritoriu de cucerit. Ai unda verde.

Leu

Te afli într-o bătălie emoțională, în care cineva încearcă să-ți răstălmăcească vorbele cuvintele pentru a-ții face rău. Dacă începi un proiect nou, vei întâmpina opoziție. Fă curățenie în toate relațiile tale. 

Fecioară

Prieteniile sunt surprinzător de bune, așa încât vei obține sprijinul de care ai nevoie. Planurile viitoare vor fi incerte, așa că nu-ți face griji. Este important să laș lucrurile să curgă și fii mulțumit pentru fiecare respirație.

Balanță

Lecțiile de viață vor avea forme și dimensiuni ciudate astăzi, așa încât nu trebuie să înțelegi imediat orice lucru. Analizezi excesiv și îți paralizezi emoțiile, și vei face greșeli. Astfel că este momentul să-ți înveți lecțiile. 

Scorpion

Vei avea parte de surprize neașteptate, dar nu-ți face griji pentru că majoritatea vor fi interesante și binevenite. Pregătește-te să fii deschis și să accepți alți oameni și noile situații. Mergi către oamenii care radiază energie pozitivă.

Săgetător

Simți ca și cum conduci pe o autostradă și dintr-o dată toate benzile se îmbină. Acest blocaj îți provoacă tensiuneiși dificultăți. Prima ta reacție este să-i lași pe toți ceilalți să treacă. RÎnsă într-o zi ca aceasta, nu vei ajunge niciodată acolo unde trebuie să fii, dacă nu ești mai agresivi.

Capricorn

Vei avea un avantaj dacă înveți să te distanțezi de partea emoțională a problemei. Menține un punct de vedere neutru. Va fi important să te comporti în felul în care ai nevoie pentru a avea succes. Beneficiezi de fluxuri de inspirație extraordinare dacă îți păstrezi rațiunea.

Vărsător

Te simți ca un șoarece care încearcă să aducă brânza în mijlocul bucătăriei. Din colțul tău poți vedea brânza în depărtare. Totuși, știi că o pisică se ascunde în apropiere. De îndată ce ieși în afara zonei tale  de confort, pisica va a cționa rapid. Vrei să aștepți o altă zi pentru a ajunge la brânză. 

Pești

Emoțiile tale primesc un impuls de sprijin din partea celor din jur. Avi grijă să nu lași această energie să se risipească. este o zi bună pentru a te relaxa și a avea o perspectivă asupra lucrurilor, în loc să presupui că ai toate răspunsurile. Noi oportunități apar când te alături unei echipe de gânditori progresivi, cărora nu le este frică să-și depășească limitele.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic