x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 august 2022. Racii au parte de o surpriză. Fecioarele găsesc răspunsuri la probleme

Horoscop zilnic, 6 august 2022. Racii au parte de o surpriză. Fecioarele găsesc răspunsuri la probleme

05 Aug 2022   •   10:35
Horoscop zilnic, 6 august 2022.  Racii au parte de o surpriză. Fecioarele găsesc răspunsuri la probleme
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii sunt optimiști, Taurii sunt în dificultate, Leii au lucrurile sub control, Balanțele sunt zeloase, Capricornii și Peștii sunt prea raționali, Vărsătorii au emoții fluctuante.

Berbec

Diminețile nu sunt de obicei cel mai bun moment al tău. Nu ești complet treaz decât după-amiază. Încerarcă totuși să nu ignori evenimentele matinale. Mai mult ca sigur, te vei bucura de cea mai bună claritate mentală cândva înainte de prânz. Surprinde-i pe ceilalți cu o atitudine optimistă și o soluție pentru fiecare problemă care îți iese în cale.

Taur

Lumea ta poate părea destul de strânsă și rigidă în această dimineață dar vestea bună este că dificultățile sunt susceptibile să se topească pe parcursul zilei. Nu presupune că părerile sunt bătute în cuie. Lucrurile se pot schimba într-o clipă. Chiar dacă par într-un fel la un moment dat, mai mult ca sigur că se vor manifesta complet diferit mai târziu.

Gemeni

Aceasta este una dintre acele zile în care ești mai capabil să te retragi și să te uiți la emoțiile tale din punct de vedere intelectual. Natura ta iubitoare de libertate nu este construită pentru a face față bagajelor emoționale grele și tulburărilor, așa că nu te obosi să încerci. Fii atent la cei care par să-ți pună o problemă în fața ta și se așteaptă ca tu să o rezolvi.

Rac

Pregătește-te pentru o surpriză astăzi. Poate că va veni de la altcineva sau poate că va veni de la tine. Oricum ar fi, până seara ești predispus să te simți bine și distanțat. Cedează în fața atitudinii letargice care s-ar putea să te cuprindă. Acesta este timpul tău să te joci, așa că lasă deoparte munca și distrează-te, în timp ce lasă emoțiile să îți dicteze acțiunile.

Leu

Lucrurile par să meargă destul de bine pentru tine în multe privințe. Gândirea ta este clară, emoțiile sunt sub control și piesele puzzle-ului se potrivesc. Este timpul să profiți. Ai puterea de a face să se întâmple orice dorești, mai ales acum.

Fecioară

Motorul tău s-ar putea să bulbuie în această dimineață, când vitezele tale încep să se rotească. S-ar putea să te gândești la ceva important, care te ajută să-ți clarifici emoțiile. Probabil că răspunsul pe care îl cauți nu seamănă cu cel pe care îl vei găsi. Până va veni noaptea, vei aînțelege totul. Toate răspunsurile de care ai nevoie vor fi chiar acolo, în fața ta.

Balanță

Ai grijă să nu exagerezi astăzi. S-ar putea să dorești să-ți îndepliniești obiectivele cu mult zel, încât să depășești marcajul. Simte-te liber să-ți exprimi exuberanța și lasă-ți  entuziasmul să strălucească în orice faci. În același timp, ai grijă să nu te lași apurtat de val încât să nu observi că ai ajuns deja la linia de sosire.

Scorpion

Temperarile se pot încinge astăzi când cineva spune ceva care te străpunge până în miez. Rezolvă această problemă imediat, în loc să o lași să se manifeste în restul zilei. Soluția necesită sensibilitate și grijă. Nu este nevoie să încerci să-ți ascunzi sentimentele.

Săgetător

Nu fi surprins dacă sari din pat cu o scânteie de inspirație care nu a fost acolo aseară. Lasă-ți visele să zăbovească puțin înainte de a înfrunta lumea. Este posibil ca acest fulger de geniu să lovească rapid și neașteptat, așa că fii atent la el, dar nu-l considera ceva pe care îl poți planifica sau forța să se întâmple.

Capricorn

Uneori, emoțiile tale depășesc gândurile tale raționale și ajungi să acționezi din impuls. Astăzi veți descoperi cum mintea și inima ta sunt aliniate pe probleme importante și lucrează bine împreună. Încearcă să nu te îndrepți în altă direcție, devenind prea rațional. Scopul tău este să găsești cel mai bun echilibru.

Vărsător

Revizuiește-ți ziua, în timp ce privești apusul și observi norii care se transformă din alb în violet. Asigură-te că mintea ta este în ton cu inima. Gândește-te la emoțiile și tiparele de gândire ale zilei, și la modul în care acestea ți-au afectat acțiunile. Stabilește dacă acțiunile tale au fost rezultatul minții tale raționale sau al stărilor de spirit fluctuante.

Pești

Mintea ta bâzâie ca o albină. Este probabil să descoperi că poți face foarte puțin pentru a încetini. Asiguraă-te că adaugi compasiune lanțului care ține totul împreună. De asemenea, asigură-te că nu devii o victimă a gândurilor tale pierzând controlul asupra modului în care acționezi, pur și simplu pentru că vocea din capul tău a preluat complet controlul.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic