x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 februarie. Taurii vor fi foarte apreciaţi

Horoscop zilnic, 7 februarie. Taurii vor fi foarte apreciaţi

06 Feb 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 7 februarie. Taurii vor fi foarte apreciaţi

Berbec

În ceea ce priveşte relaţiile de comunicare şi sociale cu cei din jurul tău, toate lucrurile merg foarte bine. Ţine-o tot aşa şi bucură-te de moment.  

Taur

Astăzi îţi vei atinge un scop la care ai muncit şi ai visat de multă vreme. Toţi apropiaţii şi cei din anturajul tău te vor aprecia şi mai mult.

Gemeni

Aşteaptă-te să fii surprins atunci când vine vorba de bani. Ai avut nişte săptămâni grele în care ai acumulat energii negative.

Rac

Planul tău de a ţine o petrece acasă la sfârşitul săptămânii se va schimba pe ultima sută de metri. Gândeşte-te la asta când iei decizii zilele astea.

Leu

Toată atenţia şi concentrarea ta vor fi îndreptate către studiu. Vei aprofunda un domeniu de care ai fost pasionat din copilărie.

Fecioară

Un telefon sau un mesaj cu totul neaşteptat îţi va schimba radical direcţia carierei. Cu toate că poate fi derutant, schimbarea va fi benefică pentru tine.

Balanţă

Te simţi foarte iubit şi apreciat în aceste zile. Poate datorită faptului că un prieten nou sau unul mai vechi este o parte importantă din viaţa ta acum.

Scorpion

O oportunitate de a fi puţin aventuros îţi va da viaţa peste cap dacă nu iei o decizie cât mai repede. Ştii ce vrei, dar nu ai curaj să recunoşti.

Săgetător

 Când te simţi singur, când eşti bombardat de mesaje, telefoane şi comunicări de tot felul din toate părţile. Ia-le uşor şi calmează-te.

Capricorn

În cele din urmă, viaţa ta începe uşor, uşor să se îndrepte în direcţia pe care ţi-o doreşti. Nu te lăsa afectat de probleme mărunte.

Vărsător

În mod surprinzător, toate astrele sunt aliniate pentru tine, ceea ce înseamnă că vei avea nu numai o zi minunată, ci şi o săptămână pe măsură.

Peşti

Ceva s-a întâmplat cu tine şi încerci să afli de ce intuiţia a luat locul raţiunii şi al logicii. Nu este un lucru rău, dar vrei să le îmbini cumva.

×