x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 octombrie 2021. Taurii au probleme în dragoste. Racii muncesc din greu

Horoscop zilnic, 7 octombrie 2021. Taurii au probleme în dragoste. Racii muncesc din greu

06 Oct 2021   •   11:21
Horoscop zilnic, 7 octombrie 2021. Taurii au probleme în dragoste. Racii muncesc din greu
Sursa foto: Unsplash.com

Berbec

Echipamentele de care ai nevoie îți pot crea probleme astăzi. Nu intra în panică, telefonează unui prieten care te poate ajuta sau apelează la un profesionist. 

Taur

Problemele în dragoste se vor schimba brusc, după o discuție lungă cu partenerul tău. Acest lucru implică și un subiect care vă dă amândurora bătăi de cap. Veți decide să lămuriți lucrurile, ceea ce va aduce însă mai multe întrebări decât răspunsuri.

Gemeni

Ești entuziasmat de anumite achiziții care îți vor fi livrate astăzi. Poate  fi vorba despre un calculator sau telefon, însă nu-l considera o jucărie. Altfel este posibil să se strice repede. 

Rac

Vei avea o zi lungă de muncă. Vorbești mult la telefon pentru a aranja un eveniment. Totodată, trebuie să faci și unele comisioane și vei alerga după mai multe lucruri de care ai nevoie. 

Leu

Este o zi norocoasă pentru veniturile tale. Poate primești banii pe care îi aștepți de mult timp sau vei avea șansa să câștigi mai mult. Unele acte îți vor da bătăi de cap, dar nu te lăsa intimidat. 

Fecioară

Ești neconvențional astăzi deoarece vei avea parte de o experiență spirituală. Aceasta va provoca schimbări evidente pentru toată lumea. Atît tu, cât și c ei din jurul tău, veți fi confuzi. Gândește-te la tine ca la o omidă care devine fluture. Tranziția poate fi ciudată, dar fluturele este mult mai frumos decât omida.

Balanță

Vei avea parte de vise, viziuni și fenomene audio neobișnuite. Ai putea crede că auzi voci. Înainte de a trece la concluzii, exclude orice gândire logică. Nu ești nebun. Acest lucru indică o conștientizare mai mare. Notează ceea ce vezi sau auzi. Ar putea fi valoros.

Scorpion

Câteva informații importante vor ajunge la tine prin intermediul unui prieten sau al unei activități de grup. Acest lucru implică ceva apropiat de casă sau un subiect intelectual. Vei dori să le spunei și altora cât mai repede. Asigură-te de faptele tale înainte de a face acest lucru. Unele dintre ele pot fi neplăcute.

Săgetător

Vei fi centrul atenției. Persoane cu influență asupra carierei tale vor să știe ce se întâmplă. Îți vei spune povestea și toată lumea va fi atentă, așteptând răspunsuri, fără să știe măcar întrebările.

Capricorn

Dacă ai dorit să urmezi un curs de astrologie, știință sau computere, este timpul să te înscrii. Așteaptă-te la discuții stimulante. Ia notițe deoarece nu vrei să uiți noile informații.

Vărsător

Vrei să înveți un program pe computer și asta îți va da bătăi de cap. Este mult mai greu decât te așteptai,  deși mintea ta este adaptată științei și tehnicii. Perseverează.

Pești

Un eveniment social de astăzi te pune în legătură cu oameni noi și fascinanți. Discuții interesante ar putea avea loc pe tot parcursul serii. Dacă îți vei lua și patenerul cu tine este posibil să nu beneficiezi de această oportunitate. 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic