x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 ianuarie 2022. Berbecii fac ordine în casă și în viață. Gemenii trebuie să fie răbdători

Horoscop zilnic, 8 ianuarie 2022. Berbecii fac ordine în casă și în viață. Gemenii trebuie să fie răbdători

07 Ian 2022   •   11:06
Horoscop zilnic, 8 ianuarie 2022. Berbecii fac ordine în casă și în viață. Gemenii trebuie să fie răbdători
Sursa foto: Pixabay.com

Deși este o zi de weekend, multe semne vor munci acasă sau pentru a avansa în carieră. Iar altele se vor odhini sau se vor distra. Este o perioadă favorabilă pentru tot ce v-ați propus.

Berbec

Astăzi este ziua în care faci curat în casă. Ai amânat asta destul de mult timp și acum trebuie să te confrunți cu praful și resturile din mansarda personală. Fie că este vorba despre mizerie emoțională care necesită curățare sau probleme profesionale care cer atenție, să știi că te vei răni pe tine și perspectivele tale viitoare dacă nu faci ordine în suflet și în viață.

Taur

Anii tăi de cultivare a relațiilor profesionale vor da roade sub formă de vânzări sporite sau noi oportunități de afaceri. Se pare că acest succes se revarsă și în viața ta personală. Viața pe frontul de acasă nu a fost niciodată mai senină. Ești dirijorul acestei melodioase simfonii care este viața ta. Felicitări!

Gemeni

De ce trebuie să ai răbdare atât de mult? Așteptarea nu a fost niciodată punctul tău forte. Concentrează-te să găsești o ieșire pentru frustrarea ta reținută. O vizita la sala de sport sau o curatenie viguroasa a casei te ajută.

Rac

Cu toții cunoaștem zicala: „Dacă la nu reușești, încearcă din nou”. Dar nu poți să nu simți că ai încercat, și ai încercat, și ai încercat fără rezultat. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe, pe măsură ce începi să culegi roadele muncii tale. Așteaptă-te să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă, neobișnuită. Acest lucru îți va permite să ocolești obstacolele care te-au blocat recent. Acordă o atenție sporită astăzi și notează mental ideile neobișnuite.

Leu

Orice îți dorești, trebuie doar să ceri și există șanse mari să primești. Este timpul. Ai muncit mult în ultima vreme. Cu siguranță ai nevoie de o mărire de salariu, dacă nu de o promovare. Adună-ți gândurile, strânge dovezile de susținere și cere ceea ce meriți. 

Fecioară

Este timpul, odată pentru totdeauna, să legi toate acele capete libere ale proiectelor rămase nefinalizate. Deși ți-e teamă, gândește-te că prin îndeplinirea acestor sarcini eliberezi spațiu pentru proiecte noi și interesante care îți vor apărea. Totul este de bun augur astăzi pe plan financiar și profesional. Poate vei primi acel bonus care ți se cuvine!

Balanță

Mesaje nedorite și câteva solicitări telefonice sunt o ușurare binevenită din comunicările intense pe care le-ai avut cu oamenii în ultima vreme. Toată această intensitate este interesantă dar și consumatoare de timp mai mult decât ți-ai dori. Abia ai timp să te ocupi de treburile tale, cu atât mai puțin de ale altora. Dacă începi să te simți înervos, ia o pauză. Un duș sau o baie ți-ar face lumea mai bună.

Scorpion

Nu este chiar atât de rău pe cât crezi. De fapt, lucrurile sunt cu siguranță îmbunătățite. Desigur, nu vei ști niciodată asta dacă refuzi să te dai jos din pat pentru a vedea singur. Munca ta grea din ultimele luni te-a enervat și epuizat. Dar astăzi începi să vezi răsplata! Este timpul să te ridici, să te îmbraci și să uimești lumea cu strălucirea ta. Știi că poți să o faci.

Săgetător

Gândește-te la tine ca la un alergător de maraton. Ai o distanță foarte mare de parcurs, dar dulceața nu se găsește doar în trecerea liniei de sosire, ci mai degrabă în a savura toate obiectivele de pe parcurs. În timp ce capul tău astăzi este plin de planuri și idei, începi să te simți dezumflat când începi să iei în considerare toată logistica realizării acestor vise. Nu te îngrijora. Planetele te-au binecuvântat cu un nivel de energie ridicat!

Capricorn

Este timpul pentru tine să te folosești de acea resursă interioară despre care ai știut dintotdeauna că există. Capacitatea ta de vindecare este extraordinară și nu are rost să o mai negi. Mintea ta este ca un burete, însetată de a absorbi orice cunoaștere sau practică nouă despre artele vindecării. S-ar putea să-ți petreci astăzi răsfoind o librărie New Age. Sau de ce să nu petreci o oră relaxantă de masaj?

Vărsător

Lucrul început este pe jumătate făcut. Acest lucru se aplică cu siguranță și astăzi. Da, este adevărat că ai o cantitate considerabilă de muncă în față, dar știi că o poți duce la bun sfârșit. Oricât de banal ar părea, întocmirea unei liste te va ajuta să descompui proiectele în bucăți ușor de gestionat. Este mult mai ușor să te concentrezi doar pe următorul pas, mai degrabă decât pe întreaga sarcină.

Pești

Este enervant când munca stă în calea plăcerii, dar există momente în care oportunitățile profesionale sunt pur și simplu prea bune pentru a fi ratate. Concentrează-te pe ce ai de făcut și câștigul va fi extraordinar!

 

×