x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 mai 2023. Previziunile astrale pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 8 mai 2023. Previziunile astrale pentru toate zodiile

de Vali Deaconescu    |    07 Mai 2023   •   15:20
Horoscop zilnic, 8 mai 2023. Previziunile astrale pentru toate zodiile
Sursa foto: Valerie Elash Unsplash.com

Horoscop 8 mai 2023. Taurii vor avea parte de o surpriză, Gemenii sunt predispuși la accidente, iar Peștii vor avea parte de o zi imprevizibilă.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Fii conștient și atent, deoarece aceasta este o zi ușor predispusă la accidente pentru copiii tăi. Planurile sociale sunt imprevizibile. Acestea pot fi anulate sau este posibil să primești o invitație. Ar putea merge oricum.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Rutina ta de acasă va fi întreruptă de ceva. Posibil o vizită surpriză. Cineva neașteptat s-ar putea să bată la ușă sau un mic aparat s-ar putea strica. Pregătește-te pentru o surpriză.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Fii atent la tot ceea ce spui și faci, deoarece aceasta este o zi ușor predispusă la accidente. Cu toate acestea, este și o zi interesantă, stimulatoare! Așteaptă-te să vezi fețe noi, să mergi în locuri noi și să fii plin de idei noi! Știrile de la o rudă sau un vecin te pot surprinde.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Fii cu ochii pe finanțele tale și pe bunurile tale pentru că ceva imprevizibil le-ar putea afecta. De exemplu, poți găsi bani sau poți pierde bani. În mod similar, ceva pe care îl deții ar putea fi furat, deteriorat sau pierdut. Fii pe fază! Posibil, vei avea o idee inteligentă de a face bani? Cine ştie?

Leu (23 iulie-22 august)

Configurația astrală te poate face să ai tendința să sari la concluzii și să fii puțin prea grăbit. De asemenea, te face să te simți rebel și nerăbdător.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Aceasta este o zi agitată pentru tine. Actuala configurație astrală poate provoca o tulburare emoțională care îți tulbură liniștea sufletească. Din fericire, aceasta este o influență trecătoare. Neclintită pe măsură ce merge.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Un prieten sau un membru al unui grup te poate surprinde făcând sau spunând ceva neobișnuit. Alternativ, ai putea întâlni pe cineva care este un personaj real. Gândește-te de două ori înainte de a împrumuta ceva cuiva pentru că este o zi proastă pentru o decizie importantă.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Oamenii te observă. De fapt, ar putea observa că faci ceva neobișnuit cu un părinte sau cu o figură de autoritate. Dimpotrivă, un șef, un părinte sau o persoană autoritară te-ar putea chema sau te poate prinde de ceva.

Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Ai un spirit neliniştit, motiv pentru care vrei să faci ceva diferit. În mod ideal, ți-ar plăcea să călătorești impulsiv undeva. Mai bine, urcă-te într-un avion și schimbă-ți cu adevărat decorul! Fii conștient de orice problemă de sănătate. Fii, de asemenea, conștient de animalul tău de companie.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Verifică-ță finanțele și orice legătură cu proprietatea comună, impozitele, datorii și bogăția și resursele altora, deoarece s-ar putea întâmpla ceva neașteptat. Când vine vorba de chestiuni financiare, în special cele care implică alți oameni, rămâi la curent cu to ce e mai important.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Un prieten sau partener te va surprinde. Cu toate acestea, te simți independent și rebel, așa că s-ar putea să nu mergi în același sens cu dorințele lor. În plus, vrei să fii eliberat de orice restricții.

Pești (19 februarie-20 martie)

Fii conștient de sănătatea ta. De asemenea, fii cu ochii pe animalul tau de companie. Există un element imprevizibil pentru ziua de azi, ceea ce înseamnă că orice se poate întâmpla, așa că așteaptă-te la orice. Rutina ta de lucru se va schimba. S-ar putea să trebuiască să ajuți pe cineva sau să lucrezi în numele lui.

×
Subiecte în articol: horoscop 8 mai horoscop zilnic horoscop