x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 martie 2022. Toate zodiile sunt preocupate de dragoste

Horoscop zilnic, 8 martie 2022. Toate zodiile sunt preocupate de dragoste

07 Mar 2022   •   16:35
Horoscop zilnic, 8 martie 2022. Toate zodiile sunt preocupate de dragoste
Sursa foto: Erik Mclean Unsplash.com

Berbecii așteaptă niște bani, Gemenii comunică bine cu toată lumea, Balanțele vor să plece într-o vacanță, Scorpionii vor descoperi un vechi prieten.

Berbec

Comunici greu cu o persoană importantă. Aștepți niște bani dar nu-i primești astăzi. Este o zi frustrantă dar seara te așteaptă partenerul tău și veți petrece timp minunat împreună. 

Taur

Ești pasionat din fire, dar puterea dorințelor tale s-ar putea să te surprindă. Ești romantic și mai sexy decât de obicei. Vei dori să petreci timp singur cu iubitul tău. Nu fi surprins dacă atragi priviri admirative din partea altora, chiar și a străinilor. Comunicarea la toate nivelurile ar trebui să fie clară și directă. 

Gemeni

Comunicarea cu membrii familiei și cu alte persoane este clară, sinceră și iubitoare. Te simți romantic și vrei să citești romane sau să mergi la un film. Aceasta este noaptea pentru a fi singur cu acea persoană specială. 

Rac

Un telefon  de la iubita ta îți scoate în evidență latura pasională și romantică. Toate semnele indică faptul că întâlnirea va merita așteptarea. S-ar putea să știi instinctiv de ce are nevoie de la tine acum. Cumpără niște haine noi și bucură-te!

Leu

Ești surprins de valul de pasiune romantică care te cuprinde. Valorile tale s-ar putea schimba de la intelectual la fizic. Vrei să planifici o seară romantică cu cineva special. 

Fecioară

Eșt romantică dar astăzi te gândești mai mult la pasiune fizică decât de romantism idealizat. Ești preocupat în special de aspectul tău și vrei să faci o schimbare profesională sau să cumperi haine noi. Culoarea albastră te atrage dar nu uita de roșu!

Balanță

Te simți pasională și nerăbdătoare de o seară cu persoana iubită. Vrei să planifici și o călătorie. Ai răbdare și nu copleși această persoană cu prea multă pasiune, prea devreme. Așteaptă și vezi cum merg lucrurile.

Scorpion

Vrei o seară romantică cu partenerul tău. Dacă nu ai unul, nu fi surprins când un vechi prieten ți se pare brusc foarte sexy! Aceasta este o zi grozavă pentru a cumpăra haine. 

Săgetător

S-ar putea să ai o serie de probleme. Te simți deosebit de romantic. Te gândești la seara în care poți fi singur cu partenerul tău sau măcar să te relaxezi în romane pline de viață sau filme sexy. La prânz, cumpără niște haine pe care le simți deosebit de măgulitoare și apoi bucură-te de seara ta!

Capricorn

Ești preocupat de dragoste dar și preocupările tale intelectuale și filozofice ar putea fi importante în mintea ta, chiar acolo, cu sexul și iubirea! 

Vărsător

Ești într-o dispoziție romantică. Observi străini atrăgători pe stradă! Este cu siguranță o seară pe care să o petreci cu acea persoană specială din viața ta. 

Pești

O seară acasă cu iubita ta ar putea părea foarte atrăgătoare astăzi. Învață să comunici mai bine cu partenerul tău astăzi, atât verbal, cât și fizic. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic