x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 octombrie 2021. Gemenii sunt hotărâți în dragoste. Vărsătorii sunt puși la încercare

Horoscop zilnic, 8 octombrie 2021. Gemenii sunt hotărâți în dragoste. Vărsătorii sunt puși la încercare

07 Oct 2021   •   11:05
Horoscop zilnic, 8 octombrie 2021. Gemenii sunt hotărâți în dragoste. Vărsătorii sunt puși la încercare
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ești foarte energic astăzi. Vrei să începi o dietă dar tot amâni. Spui că vrei să o începi de mâine, iar a doua zi comanzi pizza, suc și cartofi prăjiți. Folosește-te de entuziasmul zilei de azi și fă o schimbare reală. 

Taur

Nu reușești să te exprimi bine acum dar nu te supăra. Cuvintele sunt acolo chiar dacă nu le găsești astăzi, așa că petrece-ți timpul citind și mergând la muzee.

Gemeni

Acționează în dragoste. Nu ești preocupat de felul în care te vei exprima, fiind canalzat mai degrabă să te miști. Însă odată ce îți vei da seama ce dorești, nu te lași până nu primești. Determinarea ta este puternică. 

Rac

Ai o supriză în iubire. Eforturile tale din ultimul timp vor primi recompensa. Deși crezi că apare ceva nou la orizont, este de fapt rodul perseverenței tale. Fii deschis la dragostea care îți iese în cale. 

Leu

Fii mai conștient de aspectul tău personal și de modul în care ești perceput. Asigură-te că ținuta ta este potrivită pentru întâlnirile la care mergi. Moda este un aspect important, așa că evită să arăți demodat. Mergi la cumpărături. 

Fecioară

Știi în ce te bagi, mai ales dacă are legătură cu dragostea și romantismul. S-ar putea să fii ca o muscă pe o ramură de copac, inspectând cu atenție frumoasa pânză de păianjen de la picioarele tale. Ești tentat să pășești pe firele mătăsoase, totuși, odată ce așezi un picior pe pânza lipicioasă, vei rămâne încurcat acolo mult timp, poate pentru totdeauna.

Balanță

Inima ta poate fi rănită de necazurile care te-au lovit. Amintirile din trecut te întristează peste măsură dar nu ma continua așa. Este timpul să mergi înainte. Inima ta este dornică să înceapă ceva nou și să aducă o nouă aventură în viața ta. Folosește-ți emoțiile ca un combustibil pentru viitor.

Scorpion

Ești plin de bucurie! Există un val imens de dragoste care te cuprnde. Tot ceea ce implica romantismul ar putea fi dus la extreme, ceea ce înseamnă că, la un moment dat, va avea loc o schimbare în direcția opusă. Deocamdată preocupă-te doar de partea bună. 

Săgetător

În loc să tragi de ceva vechi, obosit și uzat, de ce să nu începi ceva nou? Dacă refuzi să renunți la un proiect care va eșua, vei intra pe un drum lung și frustrant. Descoperi că acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește muzica, frumusețea, creativitatea și artele. Redirecționează-ți energia către ceva mai promițător.

Capricorn

Angajamentele sociale te vor salva. Fără ele, vei fi confuz și trist cu privire la problemele care necesită o rezolvare rapidă. Într-o formă sau alta, ți se cere să faci unele transformări majore. Aceste modificări sunt lente și poate subtile, dar sunt importante și trebuie abordate. Aici poate fi util ajutorul prietenilor.

Vărsător

Tensiunea va crește în jurul unei probleme legate de dragoste și romantism. Din păcate, fricțiunile vor fi inevitabile. Este vorba despre lupta pentru putere și asta te face să-ți pierzi controlul. Încearcă să nu cazii îmntr-o groapă fără fund. 

Pești

Lasă-ți inima să strălucească. Dragostea te înconjoară ca un nor frumos roz și vei atrage oamenii către tine. Întâlnește-te cu o persoană dragă în această seară. Ve descoperi că tot ce ofeeri se va întoarce la tine înzecit. Aura ta strălucește, așa că las-o să-ți lumineze drumul. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic