x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015. Sunt posibile reveniri in discutie ale unor subiecte din trecut, existente intre tine si persoana iubita

Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015. Sunt posibile reveniri in discutie ale unor subiecte din trecut, existente intre tine si persoana iubita

07 Sep 2015   •   19:27
Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015. Sunt posibile reveniri in discutie ale unor subiecte din trecut, existente intre tine si persoana iubita


Horoscop 8 septembrie. Berbec
Astazi, nimeni nu-ti poate sta in cale si nimic nu te poate retine sa faci ceea ce iti doresti sau iti place. "Calcaiul lui Achile", in cazul tau, este reprezentat de momentele in care te indoiesti de tine insuti. Respecta-i pe ceilalti pentru ca si acestia sa te respecte pe tine, atunci cand faci tot posibilul pentru a-ti vedea visele realizate.

Horoscop 8 septembrie. Taur
In cazul in care se intampla sa ai parte de divergente de opinie, in familie, incearca sa nu dai curs provocarilor; toate conflictele se vor stinge de la sine in zilele care urmeaza. Intr-adevar, instabilitatea celorlalti te deranjeaza, dar ia in calcul faptul ca nu toata lumea are atat de multa rezistenta si putere de lupta cum tu ai.

Horoscop 8 septembrie. Gemeni
Faci parte dintre cei care se distreaza fara a le mai pasa de ceea ce se intampla in jurul lor. Traiesti o perioada care se aseamana foarte mult cu inceputul unei vacante, nicidecum cu sfarsitul zilelor de vara. Fii autentic, deoarece, desi nu iti doresti sa fii in centrul atentiei celorlalti, astazi vei beneficia de aceasta din plin.

Horoscop 8 septembrie. Rac
Sunt posibile reveniri in discutie ale unor subiecte din trecut, existente intre tine si persoana iubita sau in ceea ce ii priveste pe cei alaturi de care te-ai asociat. Frustrarile nu lipsesc, in ambele tabere. Urmareste-ti telurile deja alese, pentru ca lucrurile se schimba cu repeziciune in jurul tau,tu nefiind in postura de a le putea controla.

Horoscop 8 septembrie. Leu
Actiunile tale sunt cele care astazi vorbesc. Daca tu esti fericit, fa tot posibilul sa le faci viata frumoasa si altora, dar (se stie!) numai daca iti este cerut ajutorul. In cazul in care lucrezi ca parte a unei echipe, asigura-te ca faci tot posibilul pentru ca rezultatele muncii voastre sa fie unele de top.

Horoscop 8 septembrie. Fecioara
Directioneaza-ti energia si actiunile intr-o directie clara si favorabila nu doar celorlalti, ci si tie insuti. Doar asa vei putea depasi obstacolele care astazi apar in calea ta. Daca esti pregatit sa invingi, sortii iti vor fi favorabili, insa aminteste-ti sa fii nu doar rational, ci si intelegator.

Horoscop 8 septembrie. Balanta
Reactiile pe care astazi le ai sunt ceva mai rapide decat ar trebui, in principiu. Poate tocai acesta este motivul pentru care te "trezesti" ca fiind parte din lupte sau certuri care nu sunt ale tale. Repercusiuni vor exista ca urmare, deci asigura-te ca actiunile tale le vor merita. Se pare ca ar fi mai bine sa investesti aceasta energie intr-un proces de creatie.

Horoscop 8 septembrie. Scorpion
Incepi a intalni oameni din ce in ce mai deosebiti, caractere diferite de ceea ce pana acum ai cunoscut si personalitati puternice, exact pe gustul tau. Incetul cu incetul, greutatile care pana acum au stat pe umerii tai vor disparea, lasandu-ti loc de voie buna si usurinta. Astazi ai mari sanse de a intelege care au fost limitarile care te-au tinut in loc, pana acum.

Horoscop 8 septembrie. Sagetator
Desi ai parte de toate circumstantele atenuante posibile pentru a fi cu capul in nori, te pastrezi, totusi, foarte bine ancorat in realitatea obiectiva. De evitat extremele, anume renuntarea la tot ceea ce ai castigat pana acum si responsabilitatea exagerata; ambele te vor limita in a-ti atinge scopurile deja stabilite.

Horoscop 8 septembrie. Capricorn
O zi in care iti doresti sa te simti bine mai mult decat sa pierzi timpul inventand o noua strategie. Cu toate acestea, tentatia de a actiona intr-o maniera autoritara exista si nu iti da pace. Totul este perfect atat timp cat libertatea de miscare nu iti este amenintata. Obisnuieste-te cu ideea ca esti cu mult inaintea celorlalti in materie de pre-viziune (daca nu ai facut-o, deja).

Horoscop 8 septembrie. Varsator
Se pare ca lumea nu mai stie ce sa creada despre tine - esti simpatic, vizionar cu adevarat ori ti-a luat Dumnezeu mintile? Dar, ca intotdeauna, ii inspiri pe cei care au cu adevarat nevoie de sfaturile tale. Ceea ce tu trebuie sa faci este sa eviti a ramane ancorat in tipare de gandire invechite.

Horoscop 8 septembrie. Pesti
Nu te obosi sa pastrezi o lume care se afla in permanenta schimbare si nici sa te mentii intr-o miscare deloc favorabila evolutiei tale actuale. In schimb, preocupa-te de relatia ta de cuplu si de felul in care partenerul tau/partenera ta de viata te percepe. Este o zi in care poti descoperi multe dintre elementele care au nevoie sa fie indepartate pentru ca relatia voastra sa functioneze fara cusur, de acum incolo.

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 8 septembrie