x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 august 2022. Taurii și Scorpionii sunt îngrijorați de bani

Horoscop zilnic, 9 august 2022. Taurii și Scorpionii sunt îngrijorați de bani

08 Aug 2022   •   10:43
Horoscop zilnic, 9 august 2022. Taurii și Scorpionii sunt îngrijorați de bani
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii au probleme de comunicare, Gemenii și Săgetătorii sunt geloși, Leii nu pot parcitipa la o petrecere, Fecioarele au musafiri, Capricornii sunt tensionați, Vărsătorii au parte de certuri, iar Peștii au provocări în casă.

Berbec

Comunicarea greșită cu cineva de la distanță poate duce la supărări. Cel mai bine este să nu fii atras într-o ceartă. Încearcă să îndrepți lucrurile. Traficul va fi intens și străzile blocate, așa că mai bine plimbă-te pe jos. Îți va limpezi mintea și vei ajunge mai repede unde dorești. 

Taur

Talentele tale de psiholog ar putea fi puse la lucru astăzi, când apar neînțelegeri. Folosește-ți intuiția pentru a găsi cea mai bună modalitate de a dezamorsa situația. Finanțele ar putea provoca unele îngrijorări în acest moment, dar ingeniozitatea și simțul banilor ar trebui să îndrepte lucrurile. Ieși și distrează-te în seara asta.

Gemeni

Cineva care te interesează pare să fie preocupat de altcineva. Acest lucru te face nesigur și gelos. Nu te agita prea tare. S-ar putea să nu fie totul așa cum pare. Încearcă să discerni faptele. Invitațiile de a face mai multe lucruri în același timp te pot obliga să faci o alegere incomodă. Fă-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

Rac

Cineva are secrete și această situație te afectează. Încearcă să convingi persoana respectivă să se deschidă în fața ta fără să o presezi. Sarcinile neterminate te-ar putea înnebuni. S-ar putea să încerci să treci prin ele, ceea ce îți poate provoca prea mult stres. Rezolvă ce poți și restul lasă-le. Relaxează-te cu un film în seara asta.

Leu

Circumstanțele dincolo de controlul tău te-ar putea împiedica participarea la un eveniment. Acest lucru îți va provoca o oarecare dezamăgire. Cel mai bine este să găsești altceva de făcut. Este posibil ca propriul tău proiect să aibă nevoie de puțină atenție, iar aceasta s-ar putea dovedi a fi o provocare care te ține absorbit ore întregi.

Fecioară

Primești o vizită astăzi. Poate că vrea sfaturi cu privire la unele probleme dar ar putea să aducă și informații, posibil implicând noi studii științifice sau metafizice pe care le găsești fascinante. Aceste informații ar putea declanșa propriile tale perspective. Notează-ți ideile. Veți dori să-ți amintești de ele.

Balanță

Unele planuri importante, care implică poate o vacanță sau educație, ar putea fi blocate temporar de circumstanțe care nu pot fi controlate de tine. Acest lucru te poate supăra. S-ar putea să fii tentat să-ți elimini frustrările asupra celorlalți. Ar fi mai productiv, și mai provocator, să găsești modalități de a-ți face planurile să funcționeze, chiar dacă acestea sunt întârziate.

Scorpion

O scrisoare ar putea sosi astăzi aducând vești supărătoare despre bani. Prima ta reacție ar putea fi să învinuiești, pe tine sau pe altcineva, dar circumstanțele sunt probabil dincolo de controlul oricui. Înainte ca cineva să devină prea supărat, cel mai bine este să investighezi și să afli ce trebuie făcut. Ar putea fi nevoie de ceva efort, dar totul va fi bine.

Săgetător

Gelozia și-ar putea ridica capul urât astăzi. Acest lucru ar putea implica o relație romantică. Gelozia este adesea nefondată, așa că evit-o comunicând. Acesta este momentul să faci efortul de a transforma un dezavantaj într-un avantaj. Emoțiile puternice pot funcționa pentru tine în anumite circumstanțe. O reconciliere pasională este mai bună decât o înstrăinare furioasă.

Capricorn

Tensiunea nervoasă ți-ar putea provoca o stare de rău temporară care îți menține energia foarte scăzută astăzi. Dar există sarcini care trebuie făcute, așa că probabil vei încerca să le faci în pofida felului în care te simți. Încearcă să nu te suprasoliciți. Este mai bine să lași unele lucruri să plece decât să te stresezi pe tine și pe toți ceilalți.

Vărsător

Un grup din care faci parte poate fi rupt temporar de certuri. Cel mai bine este să stai în afara lor. Un prieten ar putea avea probleme și să vină la tine pentru sfaturi și ajutor. Nu te lăsa prea frustrat de slăbiciunea lui. Aceasta ar putea fi o zi frustrantă pentru tine și una petrecută cel mai bine concentrându-te pe proiecte. Totul va fi mai bine mâine.

Pești

Schimbările care au loc în casa ta ar putea provoca o frustrare temporară, nervi încordați din partea membrilor familiei. Poate că vă mutați sau reamenajați sau încercați să faceți o curățare amănunțită și vă împiedicați unii de alții. Încercați doar să finalizați treaba cât mai repede posibil. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic