x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 februarie 2022. Leii sunt invitați la bal. Capricornii obțin o mărire de salariu

Horoscop zilnic, 9 februarie 2022. Leii sunt invitați la bal. Capricornii obțin o mărire de salariu

08 Feb 2022   •   14:48
Horoscop zilnic, 9 februarie 2022. Leii sunt invitați la bal. Capricornii obțin o mărire de salariu
Sursa foto: Hepta

O zi potrivită pentru realizarea sarcinilor de serviciu, a avansării în carieră, dar și a obține mai mulți bani pentru munca depusă.

Berbec

Asteaptă-te la schimbări importante în cartierul tău. Unii vecini noi ți-ar putea deveni prieteni. Acest lucru îți va schimba viața într-un mod subtil dar în sens pozitiv. 

Taur

Eforturile de a avansa în carieră, care au dus la succese din trecut, te vor duce în centrul atenției. O oportunitate de a scrie sau de a ține prelegeri despre experiențele tale. Așteaptă-te la complimente de la o mulțime de oameni, care îți vor stimula nu numai ego-ul, ci și entuziasmul.

Gemeni

Ai oportunitatea de a călători, poate în compania prietenilor sau a colegilor. Ceea ce înveți în această călătorie este probabil îți schimbă viața deoarece ți-ar putea deschide noi uși. De asemenea, ar putea apărea noi prieteni și contacte valoroase. Nu ezita. Du-te!

Rac

Întâlnești oameni noi, poate prin proiectele în care ești implicat. Unii par de încredere, iar altele nu. Însă instinctele tale sunt foarte bune și poți evalua oamenii pe care nu-i cunoști. Profită la maximum de această abilitate și nu lăsa logica să-i stea în cale. Urmează-ți inima!

Leu

Oportunitatea de a participa la una sau mai multe adunări sociale, cum ar fi baluri sau banchete, apare astăzi. Poate vrei să fii în compania unui grup mic de prieteni. Acesta poate fi legat de afaceri sau un grup la care ești afiliat. Cu toate acestea, vei avea parte de o experiență care îți va lămuri unele lucruri. Acceptă invitația.

Fecioară

Ești foarte încrezător în tine. Energiile tale fizice și mentale sunt foarte mari și simți că ești capabil să muți munții. Profită de această nouă motivație deoarece astăzi faci progrese definitive în ceea ce îți dorești. Sprijinul și încurajarea prietenilor și colegilor sunt neprețuite. 

Balanță

Te simți energic, entuziast și motivat. Ești foarte optimist cu privire la viitorul tău, datorită succeselor recente și sprijinului celor apropiați. Drept urmare, facultățile tale intelectuale și creative sunt suficient de inspirate pentru a merge mai departe. Singurul dezavantaj este că s-ar putea să îți vină atât de multe idei, încât s-ar putea să nu poți alege. Gândește-te la fiecare cu atenție înainte de a merge mai departe.

Scorpion

Un nivel crescut de energie fizică și mentală te fac determinat și motivat să mergi mai departe cu ceea ce înseamnă cel mai mult pentru tine în acest moment. Problemele care implică casa și familia ar putea necesita atenție, deși într-un mod pozitiv. Vei observa că puterea ta interioară este mult mai mare decât de obicei.

Săgetător

Noi oportunități, poate implicând într-un fel tehnologia modernă, îți transformă viața profesională. Vorbești mult la telefon. Ești foarte entuziasmat, așa că amintește-ți să faci pauze. 

Capricorn

Schimbările în mediul tău de lucru îți vor crește salariul. Ai foarte mult și vrei să faci asta în continuare. Abilitățile tale naturale de comunicare sunt bune și ești foarte energic. Singurul dezavantaj este să ai foarte puțin timp pentru tine.

Vărsător

Vei finaliza un proiect creativ la care lucrezi de ceva vreme. Vrei să discuți cu prietenii sau colegii, să obții feedback-ul lor despre ceea ce facei și să le asculți sfaturile. Ei îți pot arăta atât punctele tari, cât și cele slabe de care nu erai conștient anterior, iar acest lucru este valoros pentru tine. Rezultatele pe care le obții te surprind chiar și pe tine. 

Pești

Unele conversații revelatoare cu prietenii sau rudele scot la iveală vechi amintiri traumatizante din trecut, pe care este posibil să le fi reprimat. Acest lucru va face însă lumină asupa multor obstacole pe care le-ți întâlnit în ultima vreme și îți va permite să eliberezi aceste emoții dar și piedicile. După aceea, nimic nu-ți va mai sta în cale. Puterea ta personală și încrederea în tine sunt mai puternice ca niciodată. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic