x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2021. Taurii sunt atrași de artă. Fecioarele au parte de schimbări

Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2021. Taurii sunt atrași de artă. Fecioarele au parte de schimbări

08 Noi 2021   •   11:23
Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2021. Taurii sunt atrași de artă. Fecioarele au parte de schimbări
Sursa foto: Brooke Cagle Unsplash.com

Berbec

Nu ești în cea mai bună formă dar mintea ta zboară departe. Ai de multe care îți stimulează creativitatea. Este o zi potrivită pentru a te uita la documentare sau pentru activități intelectuale. Orice înveți astăzi, îți va fi de folos mai târziu.

Taur

Este o zi potrivită pentru artă, așa că mergi într-o galerie, participi la un concert sau cumperi cele mai noi apariții editoriale. Un prieten te poate însoți. Cărțile, antichitățile sau alte obiecte frumoase te atrag. Încearcă să eviți cumpărăturile. Vei descoperi o mulțime de articole care îți plac și vrei să le achiziționezi!

Gemeni

Îți analizezi genealogia. Cu ajutorul internetului, toți aflăm despre strămoșii noștri, iar acum este un moment bun să faci și tu asta. Este momentul potrivit pentru a te dedica laturii spirituale. Activitățile de grup ar putea fi de ajutor.

Rac

Ideile practice, științifice sau spirituale sunt preocupările tale obișnuite. Astăzi îți vei extinde cunoștințele. O mare parte din ceea ce înveți se poate baza pe tehnologii precum telescoape sau acceleratoare de particule. Azi doar zgârie suprafața. Mare parte din ceea ce înveți poate fi confuz, dar perseverează. Vei înțelege mai târziu.

Leu

Apelezi la ajutorul prietenilor pentru a-ți crește abilitățile informatice. Ai putea fi interesat de latura artistică a computerelor și vrei să experimentezi grafica computerizată sau animația. Videojurnalismul ar putea fi, de asemenea, de interes. Vei primi câteva vești neașteptate dar bune despre o posibilă creștere a veniturilor, însă ar putea fi prea târziu.

Fecioară

O nouă poveste de dragoste va apărea în calea ta. Un vechi prieten ia legătura cu tine și relația va merge astfel într-o altă direcție. Sau o dragoste veche ar putea să reapară, transformând în prietenie o dragoste veche. Circumstanțele din jurul tău se schimbă și tu la fel.

Balanță

Perspectivele care ies din adâncul tău ți-ar putea stârni imaginația. Vrei să rămâi acasă pentru a-ți dezvolta ideile despre pictură, muzică sau scris. Nu le pierde. Vor însemna mult pentru tine mai târziu.

Scorpion

Știrile despre situația dificilă a persoanelor dezavantajate te vor preocupa. Vrei să faci ceva pentru ei dar ești mai predispus să vezi latura romantică a ajutorării celor nevoiași decât realitățile dure. Înainte de a lua o decizie, gândește-te bine. S-ar putea să te răzgândești.

Săgetător

Ți-ai dorit vreodată să fii vedetă de cinema sau să te implici în industria filmului? Astăzi ai șansa, sau cel puțin să învești unele dintre abilitățile tehnice necesare. Fă-ți timp pentru a afla ce înseamnă editare sau cum se filmează. Vei întâlni oamenii potriviți. 

Capricorn

Ai depus mult efort zilele trecute și acum ești cam apatic. Totuși, mintea ta este activă și vrei să citești orii să te uiți la tv. Este interesant orice înveți pentru că te-ar putea duce pe un alt drum. 

Vărsător

Ai niște vise ciudate dar frumoase. Scrie-le. Totodată, fă-ți un plan pentru a-ți crește veniturile. Totuși poate funcționa sau nu. Ia în considerare toate aspectele și conectează-te la realitate. 

Pești

Începi să-ți vezi prietenii într-o lumină nouă. Poate că realizările lor ți-au stârnit admirația. Unul dintre ei pare perfect. Amintește-ți că punctul tău de vedere asupra acestor oameni oglindește punctul tău de vedere despre tine însuți. Recunoaște-ți propriile merite și ale celorlalți.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic