x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 septembrie. Fricile si grijile legate de bani si de siguranta materiala se pot accentua in aceste zile

Horoscop zilnic, 9 septembrie. Fricile si grijile legate de bani si de siguranta materiala se pot accentua in aceste zile

08 Sep 2015   •   19:37
Horoscop zilnic, 9 septembrie. Fricile si grijile legate de bani si de siguranta materiala se pot accentua in aceste zile


Horoscop 9 septembrie. Berbec
Bate vantul innoirii pe strada ta. In orice caz, ziua de astazi creeaza contextul unor experiente si aventuri inedite, care te fac sa simti din nou ca esti viu si ca ai pentru ce trai. Creativitatea, inspiratia si pasiunea sunt la cote maxime si e nevoie sa ai curaj sa mergi singur inainte, daca ceilalti aleg sa stea pe loc.

Horoscop 9 septembrie. Taur
Este o perioada cu provocari in sfera sanatatii si a locului de munca, insa acestea nu sunt altceva decat semnale ca e timpul sa o lasi mai usor, sa te relaxezi mai mult si sa-ti stabilesti niste limite in relatiile cu ceilalti. In alta ordine de idei, astazi familia, nevoile sufletului tau si crearea spatiului intim sunt prioritare.

Horoscop 9 septembrie. Gemeni
Ziua aceasta despacheteaza multe daruri frumoase pentru tine, mai ales la capitolul idei, inspiratie, relatii noi si benefice. Pentru a te bucura de ele insa, e necesar sa stai departe de gandurile pesimiste, sa te detasezi si sa renunti la scenarii. Accepta experienta prezenta, bucura-te de ea si fa alegeri dupa inima ta. Mai departe, vei vedea pas cu pas ce e de facut…

Horoscop 9 septembrie. Rac
Pentru tine, planetele din Leu se coalizeaza in zona finantelor si oportunitatilor de afaceri. Daca renunti la a mai despica firul in 4 si a crea scenarii de tot felul incercand sa controlezi fiecare situatie, te vei putea bucura de sanse noi in cariera si de solutii exceptionale in tot ce tine de afaceri si finante. Ramai deschis la nou si accepta necunoscutul. Garantii nu exista oricum…

Horoscop 9 septembrie. Leu
O ultima evaluare a experientelor din ultimele luni, chiar ultimii ani, poate fi necesara, inainte de saltul pe care urmeaza sa-l faci in constiinta. Acum simti ca esti pregatit sa-ti duci viata la nivelul urmator, sa-ti intinzi limitele si sa creezi ceva nou, concret, implinitor. Singurele bariere sunt propriile ganduri si perceptii, asa ca nu le lua foarte in serios si fa ce te indeamna inima si constiinta.
Horoscop 9 septembrie. Fecioara
Fricile si grijile legate de bani si de siguranta materiala se pot accentua in aceste zile. Cu toate acestea, beneficiezi de un sprijin din umbra, de o energie care te sustine discret si subtil, prin urmare e nevoie sa ai ceva mai multa incredere in ce-ti poate aduce clipa. Uneori, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, asa ca fii flexibil si recunoaste experientele benefice, chiar daca nu au fost anticipate.

Horoscop 9 septembrie. Balanta
Incalcite sunt caile Domnului si limbile oamenilor… sau cel putina sa ti se pare de cateva zile. Cu toate acestea, astazi iti vine inima la loc, odata cu intrarea Lunii in semnul Leului, care pune la cale experiente frumoase pentru tine. Astazi se pot aseza lucruri, se pot solutiona situatii stresante si persistente, poti primi inspiratie de la oamenii pe care-i intalnesti. Ramai deschis, optimist si, mai ales, nu te lua prea tare in serios.

Horoscop 9 septembrie. Scorpion
Nu toate lucrurile pot fi intelese si patrunse de minte si ganduri, prin urmare e timpul sa renunti la incrancenare si efort, pentru relaxare si usor. Cu cat te detasezi mai mult, cu atat vei vedea cum se aseaza lucrurile sub ochii tai, mult mai bine decat te-ai fi putut astepta. Mai ales in ce priveste profesia, cariera, afacerile, acum e momentul sa actionezi cu incredere.

Horoscop 9 septembrie. Sagetator
Poate ca intampini amanari sau traiesti dezamagiri legate de prieteni si de anumite proiecte in care stabilisesi sa te implici impreuna cu altii. E o perioada in care multe lucruri si intentii se devoaleaza, ocazie cu care iti poti vedea asteptarile avute. Totusi, e un moment excelent in care iti poti extinde viziunea si iti poti expansiona viata. Doar sa ai deschidere si incredere.

Horoscop 9 septembrie. Capricorn
S-ar putea sa te confrunti cu situatii tensionate in relatiile cu sefii sau cu alte persoane autoritare din viata ta. E o perioada a reglajelor in cariera si a identificarii fisurilor care au fost trecute cu vederea. Si totusi, ziua asta are multe daruri pentru tine, de unde nu te astepti, asa ca ia-le usor si ai incredere.

Horoscop 9 septembrie. Varsator
Ti se pare ca nu se vede nimic la orizont, iar tu arzi de nerabdare sa mai creezi ceva nou. Incordarea nu te ajuta insa. Si nici presiunea la care te supui, cautand raspunsuri, cercetand, invatand neincetat. Aseaza-te putin, respira si asteapta. Va veni inspiratia. Pana atunci, bucura-te de propuneri interesante si de relatii/parteneriate vechi, care iau o turnura noua acum.

Horoscop 9 septembrie. Pesti
E timpul sa creezi ceva nou, sa faci ceva diferit in activitatea profesionala. Chiar daca te temi de reactiile celor din jur sau de posibilitatea de a pierde niste favoruri de la acestia, ai incredere in intuitia ta si mergi pe drumul tau. Poti obtine rezultate minunate in sfera profesionala.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 9 septembrie