x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 1 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 1 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

30 Apr 2014   •   21:31
Horoscop zilnic, joi 1 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla



Berbec

Astazi esti mereu in miscare avand mereu ceva de facut sau de discutat, fiind dornic de cat mai multa comunicare. Totusi, daca nu va exista suficienta variatie, vei tinde sa te sustragi si sa-i acuzi pe ceilalti ca te impovareaza cu responsabilitati. Sfarsitul zilei este favorabil dialogului cu partenerul, clarificarii divergentelor si punerea in aplicare a deciziilor luate.

Taur
Desi preocupat de statutul tau financiar, astazi deciziile iti vor fi influentate de emotii si va fi cam greu sa te abtii de la excese atunci cand vine vorba sa iesi cu prietenii apropiati la o sueta. La serviciu, te implici activ in a intretine relatii profitabile sau care iti asigura surse suplimentare de venit. Bazeaza-te pe exprimarea succinta, la obiect, mai ales la examene.

Gemeni
Cu Luna aflata in propriul semn, astazi esti curios, dornic de subiecte cat mai diverse dar si foarte usor de indispus, mai ales daca nu esti multumit de evolutia planurilor tale. Incearca sa nu te lasi coplesit de emotii, riscand sa denaturezi realitatea in directia voita de tine. Sfarsitul de zi se anunta plin de energie, asa ca, profita si mergi sa faci putina activitate fizica.

Rac

Ziua de azi e potrivita activitatilor mai retrase din agitatia cotidiana dar care sa-ti permita totusi satisfactia nevoii de stimulare mentala. Verifica-ti corespondenta, discuta cu cineva apropiat sau citeste ceva care sa te ajute sa te relaxezi prin deconectarea de la realitate. Cu aceasta ocazie poti clarifica cu mai multa detsare subiecte apasatoare legate de cineva din familie.

Leu
Intalnirile cu prietenii si schimbul de informatii iti fac ziua frumoasa cu conditia sa nu iti faci planuri care neglijeaza implicatiile financiare aferente. De aceea, oricat de entuziasmat ai fi, ia decizii bazate pe ratiune. Cum este posibil sa nu ai stare, poti face scurte deplasari care au ca scop actiuni legate de comunitatea ta, implicarea ta facand diferenta.

Fecioara

Zona socio-profesionala este astazi in atentia ta dar trebuie sa fi atent sa nu-ti risipesti fortele actionand pe mai multe planuri. Posibilii parteneri de afaceri iti pot prezenta situatii diferite de realitate, dar care iti convin, riscand sa iei decizii neinspirate. Bine documentat, si pus la curent cu noutatile, poti obtine o renegociere salariala sau gasi noi surse de venit.

Balanta
Atras de activitatile provocatoare din punct de vedere intelectual si de socializarea cu diverse tipologii umane, te poti simti impovarat de responsabilitatle de la locul de munca. Cum actiunile repetitive nu-ti sunt astazi pe placul tau, ia-ti o mica vacanta, o pauza pentru studiul subiectelor care-ti imbogatesc cultura sau implica-te in sustinerea unor cauze sociale.

Scorpion
Implicarea emotionala, reflexa in cazul chestiunilor amoroase, te poate face putin nelinistit perturbandu-ti capacitatea de a face o analiza limpede a sentimentelor tale. Incearca sa te mentii obiectiv, evitand astfel riscul deziluziei. Spre seara, ai mai mult control asupra starii tale afective, folosind cu eficienta calitatile intuitive dar si pe cele introspective.

Sagetator
Astazi esti preocupat ca in relatiile parteneriale sa existe subiecte variate si captivante de discutie si pui accent pe comunicare. Dornic de a iesi in lume, de a socializa, poti vedea aceste demersuri ca fiind modalitati de a scapa de rutina activitatilor casnice. Energia cu care te implici alaturi de prieteni in punerea in practica a unui vis mai vechi, astazi poate da roade.

Capricorn
Esti dedicat rezolvarii chestiunilor de la locul de munca dar trebuie sa-ti variezi cumva programul, neavand spor daca totul pare monoton. Poti alege sa rezolvi aspecte ce tin de corespondenta sau mici deplasari, dar trebuie sa fi atent la ceea ce doresti sa transmiti sau la ce intelegi, existand risul unor interpretari gresite. In relatia cu sefii, poti castiga prin fermitatea opiniilor.

Varsator
Curiozitatea si aviditatea de informatii trebuie vazute astazi ca pe o modalitate de relaxare, asa ca, cel mai indicat ar fi sa dedici mai mult timp socializarii. Bucura-te de achizitionarea unei carti interesante, fructifica aceasta energie dedicandu-te mai mult studiului unor subiecte pe teme filosofice sau psihologice, dar nu neglija total aspectele financiare.

Pesti

Ziua te predispune sa petreci mai mult timp acasa, discutand cu membrii familiei. Este totusi important sa nu lasi sentimentele sa-ti influenteze prea mult opiniile, cu atat mai putin decizile, riscand sa te raportezi la o situatie diferita de realitate. Spre seara, iti mobilizezi fortele pentru demararea unui demers financiar sau pentru un parteneriat in asociere.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×