x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 10 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 10 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Apr 2014   •   21:53
Horoscop zilnic, joi 10 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Simţi o nevoie puternică de a-ţi manifesta afecţiunea dar, în egală măsură, ai nevoie la rându-ţi de iubire şi apreciere. Important este că, din dorinţa de a primi confirmări, să nu aluneci pe panta posesivităţii şi a tendinţei de a avea totul sub control. O atitudine precaută privind speculaţiile financiare sau participarea la jocuri de noroc este de preferat, mai ales că eşti dispus să-ţi asumi multe riscuri. Dacă te simţi tensionat, cea mai bună metodă de te relaxa e o activitate sportivă.

Taur
Nu-ţi vine tocmai uşor să discuţi cu partenerul tău despre anumite teme problematice, dar de fapt, sprijinul venit din partea acestuia dar şi a celorlalţi membri ai familiei este de un real ajutor pentru a-ţi consolida încrederea personală. Astfel, ai ocazia acum să te debarasezi de temeri şi anxietăţi care-ţi creează o stare de nelinişte. Bucură-te de o zi în care să fii mai aproape de cei dragi şi, dacă ţi se solicită ajutorul, fii generos cu prietenii care au nevoie de tine.

Gemeni
Te mobilizezi astăzi să rezolvi cât mai multe treburi de pe agenda zilnică fiind ferm convins că dedicarea şi implicarea de care dai dovadă va conta într-o mare măsură şi vei fi apreciat. Şi, deşi ai în minte planuri de viitor pe care doreşti să le vezi cât mai repede materializate, e bine să nu te arunci cu capul înainte, mai ales că zona carierei promite multe, dar parcă e prea frumos să fie adevărat. Până te lămureşti, mizează pe căile deja umblate, că-s mai sigure.

Rac
Dacă treci prin momente în care nesiguranţa financiară îţi dă stări de nelinişte, aminteşte-ţi cu maximă sinceritate care sunt talentele tale, la ce te pricepi mai bine. Astfel, vei putea identifica zone unde ai un cuvânt de spus, zone de dezvoltare pe alte paliere şi vei realiza că mobilizându-te şi punând tot sufletul în ceea ce faci, ai toate şansele să ieşi în evidenţă. Important este să abordezi totul cu mult calm şi răbdare fiindcă drumul nu este tocmai lipsit de provocări.

Leu
Este posibil ca pe parcursul acestei zile să simţi că responsabilităţile legate de cămin te încorsetează şi nu-ţi lasă prea multă libertate de mişcare. Nici relaţia cu rudele nu pare pe placul tău, discuţiile cu acestea cauzând mai multă tensiune decât rezultate concrete. Fiind destul de sensibil şi cu orgoliul uşor de rănit, ideal ar fi să amâni întâlnirile importante pentru o altă ocazie. Mai bine ocupă-te mai mult de propria persoană şi fă ceva care-ţi aduce satisfacţie.

Fecioara
Discuţiile cu unele rude te pot obosi peste măsură, mai ales că acestea se învârt în jurul unor subiecte triviale, tocmai când tu simţi nevoia să te axezi numai pe lucrurile cu adevărat importante. Oricât ai fi dispus să fii alături de cei din jurul tău, mai ales de partenerul de cuplu, trebuie să ştii că le poţi fi cu adevărat de ajutor numai dacă eşti atent în primul rând cu propria persoană. Deci, atunci când simţi că energia este pe sfârşite, ia o pauză de refacere.

Balanţă

Deşi e posibil să fi pesimist mai mult decât e necesar atunci când vine vorba în a investi banii în planurile tale de viitor, puţină precauţie e totuşi necesară. Cu excepţia situaţiei în care te ocupi de domeniul artistic, unde imaginaţia fertilă îţi aduce numai beneficii, prea mult idealism legat de locul de muncă nu e cel mai potrivit lucru. Oricum, nu e o zi favorabilă deciziilor, aşa că poate ar fi mai indicat să ieşi în oraş alături de prieteni şi să destinzi puţin atmosfera.

Scorpion
Cariera şi imaginea ta impecabilă te preocupă intens şi astăzi, poate chiar mai mult decât este necesar, fiind destul de încordat în ochii celorlalţi. Cum ziua e mai potrivită derulării proiectelor deja începute, concentreză-te pe ducerea acestora la bun sfârşit, lăsând pentru o altă zi demararea acţiunilor îndrăzneţe. Excesul de zel poate alimenta conflicte mocnite la locul de muncă, dar când e vorba de exprimarea creativităţii, puţini sunt cei ce se pot ridica la nivelul tău.

Săgetător
Atracţia către domeniul spiritual sau dorinţa de a cerceta noi mentalităţi şi teritorii se poate manifesta ca o adevărată pasiune. Astfel, poţi fi provocat cu ajutorul introspecţiei, să te desprinzi de tipare care te-au limitat într-o oarecare măsură şi, în plus, întreabă-te cum te pot ajuta să-ţi faci viaţa mai bună noile cunoştinţe însuşite. Alcătuieşte o analiză atentă către ceea ce aspiri, de unde vii, care-ţi sunt valorile la care te raportezi şi care sunt calităţile care te pot evidenţia.

Capricorn

Planurile financiare, împrumuturile, dar şi creditele îţi pot da ceva bătăi de cap astăzi, sentimentul de nesiguranţă nefiind cel mai confortabil lucru. De aceea, până clarifici care sunt persoanele de încredere cu care te poţi asocia, evită luarea deciziilor importante, mai ales că în zona comunicării se pot lansa promisiuni greu de ţinut. În cuplu, te poţi bucura astăzi de clipe pline de pasiune, dar evită să te manifeşti temperamental, sau să devii posesiv.

Vărsător
Astăzi ar trebui să mai slăbeşti concentrarea pe zona carierei şi a succesului social, alocând mai mult timp şi atenţie partenerului tău. Şi, dacă ţi se pare monoton să fiţi doar voi doi, convoacă o reuniune unde să aveţi ocazia să străluciţi împreună, să lăsaţi o anume impresie. Rămâi în continuare atent la reacţiile tale verbale, putând fi mai tranşant în declaraţii decât sunt unii obişnuiţi să suporte, dar şi la imprudenţe care au ca sursă nerăbdarea şi reacţiile reflexe exagerate.

Peşti
Astăzi este necesar să fii mai încrezător în pregătirea ta, dar şi în filosofia ta de viaţă fiindcă în tine găseşti resursele de a face faţă responsabilităţilor cotidiene. Atât timp cât nu devii excesiv de idealist şi păstrezi o minimă abordare pragmatică, ai toată energia necesară pentru a realiza cu pasiune ceea ce ţi-ai propus. Sănătatea este un domeniu căruia e recomandat să-i dedici o atenţie crescută, sistemul cardio-circulator, dar şi coloana vertebrală fiind mai sensibile în această zi.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×