x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic joi, 12 octombrie 2023. Marte în Scorpion până pe 24 noiembrie. Ce aduce Planeta de Foc pentru cele 12 semne?

Horoscop zilnic joi, 12 octombrie 2023. Marte în Scorpion până pe 24 noiembrie. Ce aduce Planeta de Foc pentru cele 12 semne?

de Andreea Tiron    |    11 Oct 2023   •   11:45
Horoscop zilnic joi, 12 octombrie 2023. Marte în Scorpion până pe 24 noiembrie. Ce aduce Planeta de Foc pentru cele 12 semne?
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop zilnic joi, 12 octombrie 2023. Gemenii se concentrează pe sănătate, pentru Lei urmează o perioadă haotică, Racii sunt încrezători, iar Fecioarele competitive.

Berbec

Ai tendința de a fi condus de instincte în timpul acestui ciclu al planetei Marte, până pe 24 noiembrie. Uneori, acest tranzit se corelează cu disputele legate de bani. Poate fi necesar să luați măsuri sau să preluați conducerea în legătură cu finanțele comune, împrumuturile sau datoriile. Aveți energie și motivație mai puternică pentru studii și cercetări serioase în perioada următoare.

Taur

Marte se mută în zodia ta opusă astăzi și va sta în sectorul tău de parteneriat până pe 24 noiembrie. Această influență animă, revitalizează și energizează relațiile tale cu ceilalți, în special parteneriatele. Totuși, uneori provoacă și conflicte. Încercați să vă recunoașteți rolul în conflicte pentru cele mai bune rezultate. Cu mindfulness, poate fi o perioadă favorabilă pentru a aduce energie proaspătă într-o relație apropiată.

Gemeni

Marte își începe tranzitul în sectorul dumneavoastră de muncă și sănătate astăzi, aducând energie dinamică în aceste zone ale vieții. Poți fi super-motivat să faci muncești mai mult sau să ai mai multă grijă de sănătatea și bunăstarea ta în perioada următoare. Iei în serios programele de sănătate și nutriție. Lucrează  independent, dacă este posibil. Oamenii din jurul tău nu sunt la fel de rapizi sau motivați ca tine în acest moment!

Rac

Marte aduce dinamism în sectorul tău de dragoste și plăcere până pe 24 noiembrie. Această influență vă ajută să vă stimulați inițiativa și curajul, deși este important să rețineți că uneori poate lipsi o oarecare căldură în abordarea relațiilor. Cu toate acestea, lucrurile sunt rareori plictisitoare cu acest tranzit. E bine să ai sprijinul lui Marte într-un semn armonios. Te simți mai  încrezător și implicat și știi să profiți de oportunități pe măsură ce apar.

Leu

Marte, planeta de foc, este într-o poziție provocatoare în raport cu semnul tău și, uneori, acest tranzit se poate simți haotic sau turbulent. Cu toate acestea, poți fi foarte productiv în anumite domenii, în primul rând legate de interacțiunea cu familia sau acasă și de a te confrunta cu probleme pe care le-ai îngropat sau amânat. Marte aduce animație, energie și agitație în viața personală în săptămânile următoare.

Fecioară

Marte își începe tranzitul în sectorul tău de comunicații astăzi. În timp ce nerăbdarea față de ceilalți, argumentativitatea și competitivitatea sunt potențialele aspecte negative ale acestei poziții, conștientizarea acestor tendințe te poate ajuta să ții lucrurile sub control. Puteți experimenta mai multă motivație, inițiativă, curaj și energie în comunicări, studii, activități mentale și viața de zi cu zi.

Balanță

Marte intră astăzi în a doua ta casă solară, unde va tranzita până pe 24 noiembrie. Acest ciclu îți activează dorința de a-ți face viața mai confortabilă, mai stabilă și mai sigură. Marte vă poate ajuta să câștigați mai mulți bani sau să soluționați o problemă financiară.  Sunteți ingenios în timpul acestui ciclu și profitați la maximum de ceea ce aveți, inclusiv de resurse tangibile și intangibile, cum ar fi bani, obiecte de valoare sau know-how.  

Scorpion

Marte intră în semnul tău astăzi și va tranzita Scorpionul până pe 24 noiembrie. Marte este înflăcărat și direct, aducând multă energie personalității tale, uneori până la exces. Este o idee bună să vă concentrați pe gestionarea acestei energii în avantajul dvs. Poți folosi această perioadă pentru a începe noi proiecte sau pentru a urmări din inimă obiective personale. Astăzi, poate exista un parteneriat sau un plan care vă face să lucrați pentru a vă îndeplini unele dintre cele mai prețuite dorințe.

Săgetător

Cu Marte deplasându-se în semnul din spatele tău astăzi, te vei relaxa în perioada următoare. Energia poate fi uneori mai scăzută. Acest tranzit durează până pe 24 noiembrie și este util pentru odihnă și regenerare. Această încetinire aparentă vă redirecționează către activități utile care vă reîncarcă spiritul.

Capricorn

Marte se mută în armonie cu zodia ta astăzi, sporindu-ți nivelul de motivație până pe 24 noiembrie. Ai mai multă energie sau ești mai activ în relațiile de prietenie, comunitate și munca în echipă. Astăzi, cauți experiențe de extindere a minții care îți lărgesc orizonturile într-un fel, oricât de mari sau mici.

Vărsător

Marte intră astăzi în casa ta a zecea solară și rămâne aici până pe 24 noiembrie. Perioada care urmează evidențiază o ambiție și concurență crescute și este bine să te concentrezi pe un anumit obiectiv. Este un ciclu dinamic care te poate provoca uneori, dar poate fi și revigorant.  Este o perioadă inovatoare, când ești înclinat să iei inițiativa. Astăzi, vă eliberați de o povară emoțională, iar asta vă ajută să mergeți mai departe sau ați putea fi entuziasmat și plin de speranță cu privire la noile evoluții la nivel emoțional.

Pești

Marte, planeta acțiunii și energiei, se mută în sectorul vostru spiritual și este în armonie cu zodia voastră până pe 24 noiembrie. Vi se pare firesc acum să vă afirmați și să vă urmăriți dorințele fără să acordați prea multă atenție obstacolelor din calea voastră. Este un moment în care ai curaj. Fie pe plan fizic sau mental, experiențele noi sau diferite sunt atractive în timpul acestui ciclu.

 

×