x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 16 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 16 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

15 Ian 2014   •   21:52
Horoscop zilnic, joi 16 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Fenomenul de Lună Plină ce se petrece astăzi este un moment provocator în a găsi un echilibru privind timpul dedicat familiei pe de-o parte, şi cel dedicat ascensiunii sociale, pe de altă parte. Acum îţi poţi clarifica ce anume îţi aduce mai mult confort sufletesc, dar nu trebuie să renunţi nici la raţiune. Planurile din ultima perioadă pe care le aveai în legătură cu casa, să o schimbi, să o renovezi sau să cumperi una pot înregistra acum nişte progrese substanţiale.

Taur
Astazi este un moment prielnic de care trebuie să profiţi, să-ţi iei inima-n dinţi şi să discuţi despre chestiuni importante pentru tine din punct de vedere emoţional. Chiar dacă până acum nu prea ai fost dispus să le împărtăşeşti şi altora, acum e cazul să te detensionezi astfel, beneficiind de disponibilitatea rudelor sau a celor din jurul tău să asculte ce ai pe suflet. Un proiect legat de comunitatea în care activezi poate prinde acum un contur evident.

Gemeni
Dacă în această perioadă s-a pus problema reevaluării resurselor şi atitudinii tale faţă de bani, acum a venit momentul observării unor rezultate concrete. Poţi constata acum că poţi fi satisfăcut numai de un echilibru între siguranţa emoţională şi cea materială sau că asta este direcţia de urmat. Tot acum ai putea lichida un împrumut sau finaliza un proiect financiar demarat la începutut de an. Nevoile tale sunt prioritare acum, deci axează-te pe ce-ţi aduce confort şi stabilitate.

Rac
Luna Plină din propriul semn te provoacă să faci o evaluare a sinelui, a emoţiilor şi a ataşamentelor nesănătoase şi mai ales a priorităţilor tale personale. Îţi poţi clarifica mai bine rolul pe care vrei să ţi-l asumi în cazul relaţiilor parteneriale şi ce anume trebuie să schimbi, dar acest lucru trebuie făcut cu precauţie fără să te laşi pradă emoţiilor puternice care pot erupe. Acum se pot vedea rezultatele unor decizii parteneriale de la începutul acestui an.

Leu
Poţi astăzi să realizezi că ai o nevoie emoţională de a te conecta mai mult la zona spirituală. Poţi pune în aplicare practici zilnice care să rezoneze cu acest demers şi integrează-le în viaţa ta. Acordă o mare importanţa viselor, mai ales cele legate de familie, ele întruchipând emoţiile care au fost reprimate şi pune accent pe ce-ţi spune vocea interioară. De asemenea, acţiunile care-ţi permit să ai grijă de cei nevoiaşi îţi vor aduce mulţumirea sufletească.

Fecioara
Astăzi poţi să fii motivat să arăţi cât de mult îţi pasă de un prieten, oferindu-i compasiune şi timp să-l asculţi. Caută modalităţi de petrecere a timpului alături de cei care te fac să te simţi ca acasă sau adună-i acasă la tine pe cei care-ţi sunt dragi. Acum poţi vedea roadele unui proiect demarat alături de prieteni sau poţi clarifica un diferend care a existat până acum între voi, iar dacă există grupuri în care nu te mai regăseşti, îţi poţi îndrepta atenţia spre noi orizonturi.

Balanţa
Dacă ai construit până acum relaţii durabile cu persoanele de care depinde ascensiunea ta socială, acum ţi se poate oferi oportunitatea de a primi noi responsabilitaţi care te pot scoate în evidenţă. Dacă nu, poţi experimenta sentimente de frustrare. Este timpul evaluărilor planurilor cu bătaie lungă şi dacă ţi-ai realizat ce ţi-ai propus. Totul este să obţii un echilibru între energia acordată familiei şi cea depusă la locul de muncă şi eventual, unde mai trebuie să faci ajustări.

Scorpion
Poţi să realizezi astăzi cum să te simţi în siguranţă asumându-ţi în acelaşi timp noi experinţe. Ai oportunitatea să testezi situaţii în care să fii pe cont propriu şi în care poţi să-ţi depăşeşti temeri legate de părăsirea zonei de confort. Creşterea din perspectiva spirituală şi înţelegerea faptului cum te afectează sistemul de credinţe la care te raportezi pot fi acum o realizare finalizând un proiect scriitoricesc sau studii în acest domeniu. Se poate soluţiona o problemă juridică.

Săgetător
Astăzi se poate să te simţi mult mai emoţional ca de obicei şi vei fi provocat să te confrunţi cu chestiuni profunde şi foarte personale ce revin acum din trecutul tău şi ies la lumină. Ai acum şansa să te vindeci prin sondarea în adâncul sentimentelor tale. O perioadă de reflecţie sau ţinerea unui jurnal îţi pot fi de un real ajutor. Intimitatea este şi ea favorizată, putându-te apropia mai mult de persoana iubită căreia să-i împărtăşeşti mai uşor sentimentele.

Capricorn
Fenomenul de Lună Plină ce se produce în zona relaţiilor te face să te simţi mai sensibil şi este posibil ca acestea să fie sau nu în concordanţă cu viziunea ta. Deci, le poţi încheia pe cele care nu merg sau poţi  trece cu altele la un nivel superior. Acum poţi să defineşti mai uşor ce anume îţi doreşti, fie că este vorba de căsătorie, fie că este implicată zona afacerilor. Trebuie să clarifici responsabilităţile fiecăruia fără însă a te lăsa afectat din punct de vedere emoţional.

Vărsător
La un nivel subtil, poţi primi acum semnale că este timpul să te desprinzi de obiceiuri nocive sau de situaţii şi locuri care nu-ţi mai oferă sentimentul de apartenenţă. Ceea ce nu-ţi convine devine acum evident şi poţi lua măsuri. Poţi de asemenea să clarifici o chestiune legată de sănătate, mai ales dacă te preocupă de ceva timp sau să ceri şi o a doua părere privind o recomandare medicală. Urmează regimuri alimentare sau exerciţii care-ţi redau starea de bine.

Peşti
Emoţiile tale se vor manifesta în sectorul copiilor, iubirii şi creativităţii. Poţi să trăieşti satisfacţii şi sentimentul de împlinire dacă eşti părinte sau poţi să-ţi întăreşti legătura cu copiii, lucrând cu sau alături de ei. De asemenea, emoţiile intense pot fi uşor transpuse în diverse forme de artă. Dacă tărăganai de ceva timp o afacere sentimentală, acum ea se poate termina cu adevărat sau, din contra, o nouă idilă te poate aduce pe culmi emoţionale nebănuite.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×