x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 3 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 3 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

02 Apr 2014   •   21:27
Horoscop zilnic, joi 3 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Prima parte a zilei este posibil să te ţină preocupat cu chestiuni băneşti şi n-ar strica să faci o mai bună planificare a bugetului personal. Stabileşte-ţi întâlniri mai spre sfârşitul zilei, când, o dată cu intrarea Lunii în semnul Gemenilor, mentalul tău va fi mai vivace, putând face faţă uşor multitudinilor de contacte sociale. Totuşi, fii atent să nu tratezi subiectele de discuţie într-o manieră influenţată de propriile dorinţe sau temeri, riscând abordări neconstructive.

Taur
O bună parte din zi, Luna aflată în propriul semn te predispune la o stare de hipersensibilitate emoţională, cu frecvente fluctuaţii ale stării de spirit. De aceea, până spre după-amiază, pune accentul pe modalităţi de relaxare, cele mai potrivite fiind cele în natură. A doua parte a zilei îţi schimbă atenţia către zona financiară, fiind preocupat intens de informaţii care ţin de acest sector. Deşi tentantă, ideea de a investi într-un proiect poate fi departe de realitate.

Gemeni
Cum în prima jumătate a acestei zile energia ta nu pare a fi tocmai în parametrii doriţi, foloseşte acest interval pentru clarificarea în linişte a planurilor tale dar şi identificării resurselor interioare. În plus, încrede-te în presentimentele tale, acestea indicându-ţi de obicei calea de urmat. Odată încărcate bateriile, restul zilei se anunţă mult mai animat, putând să-ţi satisfaci dorinţa de socializare şi setea de informaţii. Fii realist totuşi în privinţa planurilor care privesc cariera.

Rac
Activităţile sociale care îţi permit petrecerea unor momente relaxante alături de prieteni sunt potrivite pentru prima parte a zilei, chiar dacă nu eşti prea deschis spre a-ţi afişa sentimentele. Nu te concentra prea mult pe stabilirea unor acţiuni concrete privind viitorul, acestea riscând să ia alt parcurs. Nevoia de stimulare mentală îşi poate găsi satisfacţie, retrăgându-te în zona conceptelor şi a ideilor, studiind în linişte subiectele care te atrag şi care te relaxează.

Leu
Cariera te poate absorbi o bună parte a zilei, fiind motivat să vezi rezultatele practice ale muncii tale. Totuşi, poţi fi surprins de concepţiille diferite ale partenerilor tăi, negăsind prea uşor oamenii care să te înţeleagă şi să te susţină. Cel mai indicat ar fi să continui proiectele deja începute că apoi să dedici restul zilei interacţiunilor sociale în scop recreativ. Ieşi în oraş, schimbă impresii cu amicii şi află noutăţi, iar dacă ţi se solicită bani, nu lăsa sentimentele să te amăgească.

Fecioara
Începutul de zi îţi poate rezerva unele divergenţe conceptuale cu cei de la locul de muncă, simţind că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Memoria ta nu te va lăsa la greu şi e bine să apelezi la ea mai ales dacă ai de-a face cu documente oficiale sau chestiuni legislative. Întâlnirile şi negocierile care au ca subiect cariera au mai multe şanse de succes în a doua parte a zilei. Astfel, vei avea argumentele potrivite cu condiţia să fii însă pregătit să-ţi asumi responsabilităţile contractuale.

Balanţă
Deşi nevoia de intimitate este crescută în relaţia cu persona iubită, încă din primele ore ale zilei e posibil ca partenerul tău să-şi dorească mai multă libertate şi acest fapt provocându-te să analizezi motivele sale, înainte de a-ţi face griji nefondate. Mai bine concentrează-ţi energia către zona financiară, legată de eventuale investiţii. A doua jumătate a zilei e potrivită mai degrabă studiului, dar nu ca o soluţie de evadare de la responsabilităţile cotidiene.

Scorpion
Relaţia cu partenerul este punctul central al atenţiei tale o bună parte din zi, fiind preocupat de starea de bine a acestuia chiar dacă viziunea sa conservatoare nu se pliază întocmai pe necesităţile tale referitoare la casă şi familie. Dacă însă eşti la început cu o legătură amoroasă, curiozitatea îţi poate testa limitele în materie de subiecte intime, chiar tabu. Însă, sfârşitul zilei aduce dificultăţi de distingere clară a realităţii de fantasmele tale, deci încerca să te menţii raţional.

Săgetător
Încearcă să te axezi astăzi pe rezolvarea practică a responsabilităţilor cotidiene şi lasă pentru o altă zi discuţiile care au că scop găsirea de soluţii inovative. După prânz, sectorul partenerial revine în atenţia ta, fiind dornic de a dedica mai mult timp dialogului şi schimbului de informaţii. Totuşi, finalul de zi te provoacă să priveşti într-o manieră raţională familia şi ceea ce reprezintă asumarea rolurilor fiecăruia. Nu e cazul să te simţi constrâns, ci doar responsabilizat.

Capricorn
Activităţile ce-ţi permit exprimarea laturii tale creative sunt favorizate astăzi atât timp cât nu vrei să experimentezi. Poţi pune în practică nişte idei mai vechi, profitând de o dexteritate ieşită din comun. În a două jumate a zilei, relaţiile cu colegii de serviciu se animă, schimbul constructiv de idei dar şi împrăştierea pe mai multe planuri fiind de aşteptat. Încearcă să-ţi stăpâneşti puseul de inconstanţă, concentrându-te pe eficienţă şi pe acţiuni practice.

Vărsător
Relaţiile cu cei din familie nu par să-ţi aducă prea multe satisfacţii, fiind necesar să te detaşezi pentru a putea înţelege şi punctul lor de vedere sau adevăratele motivaţii. Însă, partea a doua a zilei se anunţă mult mai degajată, propice ieşirii în oraş, activităţilor captivante şi schimburilor de impresii. Curios şi dornic de experimente, poţi fi tentat să-ţi încerci norocul în acţiuni riscante din punct de vedere financiar, de aceea, încearcă să abordezi subiectul într-o manieră raţională.

Peşti
Recomadarea ar fi “să te grăbeşti încet”, mai ales în prima jumătate a zilei, ocupându-te pe îndelete de activităţile deja planificate. Întâlnirile şi negocierile nu sunt recomandate, acestea putându-se solda cu rezultate nemulţumitoare. După prânz, este o perioadă favorabilă discuţiilor cu cei din familie, având argumente suficiente mai ales dacă este cazul să clarificaţi un subiect care priveşte acte şi hotărâri legislative. Rămâi obiectiv, fără a te lăsa influenţat emoţional.

Astrolog Ana Ozsvath  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×