x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 30 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 30 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

29 Ian 2014   •   20:40
Horoscop zilnic, joi 30 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Energia adusă de fenomenul de Luna Nouă ce se produce astăzi îţi propune să-ţi stabileşti planuri îndrăzneţe de viitor şi să fii deschis către noi contacte sociale şi implicarea în grupuri şi organizaţii care împărtăşesc aceleaşi idealuri ca şi tine. Prietenia, demersurile creative dar şi ideile originale care-ţi servesc planurilor tale sunt repere importante pentru câteva săptămâni de acum încolo, aşa că e un moment bun să-ţi setezi bine în minte ce doreşti să realizezi.

Taur
Ai grijă să te prezinţi cât mai bine în public căci astăzi ai şansa să atragi persoane dispuse să te ajute să primeşti o funcţie sau să ţi se recunoască meritele. Este momentul să porţi o discuţie sinceră cu şefii tăi şi să-ţi defineşti cât mai clar direcţia pe care vrei să o urmezi în viitor. Oricât de multă energie ai avea, învaţă să mai delegi din multiplele responsabilităţi pe care ţi le-ai asumat. Caută răspunsuri şi soluţii inedite interacţionând cu oameni din medii cât mai diferite.

Gemeni
Dacă erai în căutarea unor modalităţi şi abordări noi şi originale de a-ţi lărgi orizonturile, Luna Nouă îţi aduce un plus de energie. Poţi găsi persoane cu viziuni diferite care-ţi pot oferi o altă perspectivă asupra lucrurilor. Vei fi dispus să te aventurezi pentru câteva săptămâni pe cărări neumblate, fie că înveţi ceva nou, fie că-ţi planifici o călătorie. Domeniul legislativ va intra în atenţia ta şi este posibil ca prietenii să-ţi ofere soluţii cât se poate de neaşteptate la problemele tale.

Rac
Se prefigurează oportunităţi financiare şi poţi să-ţi faci un plan de economii sau de reeşalonare a unui credit. De asemenea, se deschide oportunitatea de a-ţi confrunta cele mai profunde emoţii şi ataşamente, de a găsi noi modalităţi de a le gestiona şi mai ales de a te elibera de cele care te încorsetează. Relaţiile intime pot revela noi profunzimi şi momente unice dacă eşti dispus să renunţi la posesivitate, putând duce la o adevărată transformare interioară.

Leu
Luna Nouă formată azi în zona relaţională îţi oferă o gură de aer proaspăt în ceea ce priveşte oamenii noi cu care alegi să te însoţeşti. Socializarea este o necesitate a acestei perioade dar vei fi în mod particular atras de persoanele sincere, care-ţi permit să te manifeşti dezinvolt, care-ţi oferă libertate şi suficient spaţiu, fără a te sufoca. De asemenea, în orice relaţii parteneriale poţi găsi soluţii ingenioase de a negocia sau de a obţine un acord favorabil ambelor părţi.

Fecioara
De azi înainte, pentru câteva săptămâni, ai putea să-ţi faci un plan de îmbunătăţire a condiţiilor de la locul de muncă, de lărgire a cercului de colaboratori cu scopul de a-ţi uşura activităţile zilnice. Cel mai reuşit şi funcţional va fi tocmai unul la care nu s-a gândit nimeni. De asemenea, condiţia fizică şi calitatea vieţii în general vor fi teme de interes crescut pentru tine, deci apucă-te de sport, de vreo dietă sau adoptă un animal de companie, eventual exotic.

Balanţă
Poate ai pus ochii pe cineva de curând şi crezi că e momentul să faci tu primul pas. Ei bine, următoarea perioadă îţi este favorabilă cu condiţia să mai aştepţi vreo două zile ca Venus, planeta iubirii, să-şi reia mersul direct. Urmează, de asemenea, o tendinţă de a petrece mai mult timp în compania copiilor, să te pui la mintea lor şi să ai o atitudine mai relaxată şi nonconformistă. Ieşi în lume, alătură-te grupurilor şi acordă mai multă atenţie exprimării de sine.

Scorpion
Orice demers care vizează schimbări în propriul cămin, renovări, redecorări sau chiar vânzarea sau cumpărarea unei noi locuinţe sunt temele centrale legate de fenomenul de Luna Nouă. Trebuie însă să nu scapi din vedere ca, înainte de a trece la acţiune, să evaluezi impactul asupra tuturor celor din familie care sunt implicaţi. Nu poţi să te gândeşti doar la tine, ci la familie ca un tot unitar. Susţinerea reciprocă este încurajată dar şi implicarea celorlalţi în planurile tale.

Săgetător
Ceea ce te va ţine cu atenţia captată, mereu în acţiune, te va face să te simţi cel mai confortabil. Ai energie de consumat şi probabil că o vei face activând cât mai mult în cercul tău de cunoştinţe sau făcând deplasări, inclusiv pe la fraţi sau veri pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp. Profită de acest răstimp şi fă-ţi cunoscute cele mai originale idei, fie că scrii despre asta, fie că te adresezi în public. Vei fi uimit de impactul acestora asupra celor din jur.

Capricorn
Exprimarea dezinvoltă, originalitatea şi altruismul sunt repere de reflecţie şi dezvoltare pentru a-ţi creşte stima de sine în perioada următoare. De asemenea, concepe un plan de dezvoltare financiară, de investiţii sau economii şi fi gata să-l pui în practică începând cu prima zi a lunii viitoare, când Venus îşi reia mersul direct. Dacă vei dori să achiziţionezi diverse obiecte de valoare, analizează dacă îţi sunt cu adevărat necesare şi încearcă să-ţi temperezi impulsivitatea.

Vărsător
O dată cu fenomenul de Lună Nouă energia ta se va îndrepta cu precădere asupra propriei persoane şi a obiectivelor trasate. Dispoziţia generoasă şi deschisă către ceilalţi nu trebuie să te abată de la scoaterea în evidenţă a ceea ce te reprezintă în modul cel mai autentic cu putinţă. Dacă vrei să îi impresionezi acum pe cei din jur, această perioadă îţi e favorabilă pentru că vei atrage atenţia. Deci, dacă simţi nevoia, schimbă tunsoarea, schimbă garderoba, dar nu uita să fii tu.

Peşti
Refacerea resurselor energetice ale organismului şi puţină retragere din cotidian sunt cele mai benefice acţiuni pentru tine. De asemenea, implicarea alături de oameni la fel de inimoşi ca şi tine în diverse acţiuni de într-ajutorare a celor cu diverse nevoi îţi va aduce un sentiment reconfortant că poţi da o mână de ajutor. Caută şi vei găsi metode inovative de vindecare spirituală, dar nu numai, şi acordă o atenţie mai mare ideilor venite din adâncul subconştient.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×