x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 14 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 14 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Apr 2014   •   22:30
Horoscop zilnic, luni 14 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Ziua iti aduce in atentie relatiile parteneriale. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre colaboratorii profesionali este nevoie sa restabilesti ordinea si disciplina in aceste relatii. Unele se pot finaliza, insa cele care mai raman active in viata ta vor avea nevoie de imbunatatiri. Controleaza-ti reactiile si nu actiona la primul impuls. Subiectivismul este la cote mari si ar trebui evitate astazi deciziile importante sau semnarea documentelor de orice fel.

Taur
La serviciu este multa forfota. Esti tentat sa actionezi contra tuturor, pe motivul ca numai tu faci lucrurile cel mai bine. De retinut ca se pot destrama toate relatiile socio-profesionale. Pe de alta parte, agitatia din sfera muncii îți poate crea neplaceri serioase si pe termen lung la capitolul sanatate. De evitat, pe cat posibil consultatiile, anaizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece se pot produce erori greu de remediat. Odihneste-te mai mult!

Gemeni
Relatiile sentimentale, dar si cele de prietenie vor cunoaste turnuri interesante si definitive. Evenimentele recente in care ai fost sau mai esti inca implicat alaturi de prieteni, persoana iubita sau copii te vor duce la concluzia ca trebuie sa iti schimbi total atitudinea fata de ei. Deocamdata, detaseaza-te de toata lumea si observa atent ce se petrece. Bine ar fi sa te ocupi mai mult de tine. Un hobby sau o activitate sportiva in aer liber ti-ar aduce mari beneficii.

Rac
Acasa se contureaza schimbari importante. Poate fi vorba despre finalizarea unor demersuri legate de patrimoniul familial, de lamurirea unor divergente intre tine si membrii familiei sau pur si simplu vei avea o alta viziune asupra familiei si implicatiilor ei. Totusi, evita discutiile importante, deciziile sau semnarea documentelor care te implica pe termen lung. Dupa-amiaza, traseaza-ti planuri noi in toate sectoarele vietii tale.

Leu
Relatiile cu anturajul apropiat se vor modifica, in sensul ca te vei indeparta definitiv de unii prieteni sau de unele rude. Insa ai putea sa te orientezi catre alte persoane, pe care sa ti le apropii pe termen lung. Fii prudent in ganduri si fapte, deoarece exista riscul sa gresesti in aprecieri, concluzii sau decizii. Calatoriile pe distante scurte, in scopul rezolvarii unor chestiuni personale sau profesionale pot fi frecvente.

Fecioara
Veniturile obtinute din munca ta vor cunoaste un final de etapa. Pe de o parte este posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri de la serviciu. Pe de alta parte insa, vestile legate de conditiile de munca sau de salarizare anunta o perioada austera. Recomandabil este sa cheltuiesti strictul necesar. Dozeaza-ti eforturile, evita provocarile celorlalti si lasa temerile deoparte, pentru ca energia vitala este la cote joase.

Balanta
Relatiile cu ceilalti stau pe un bulgare de dinamita. Provocarile vietii te pot dezechilibra la prima vedere, insa depinde numai de tine cum abordezi totul. Ar fi bine sa iti controlezi starile, deoarece emotivitatea si subiectivismul sunt la cote mari. Tendinta de a riposta la tot ce te inconjoara iti creaza neplaceri serioase pe toate palierele vietii. Odihneste-te, plimba-te mai mult in aer liber si lasa-i in pace pe ceilalti.

Scorpion
Ai nevoie de singuratate, odihna si cativa oameni veseli in preajma. La serviciu sunt conflicte mocnite, de aceea fii prudent si atent la tot ce se intampla in sectorul muncii. Sanatatea este vulnerabila, insa evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Informatiile care vin spre tine, pe cai mai mult sau mai putin conventionale, iti sunt de mare folos, chiar daca la prima vedere nu pare.

Sagetator
Este o zi in are apar multe provocari din partea prietenilor sau persoanelor care pretind ca te sustin in proiectele tale. Este posibila reluarea unor discutii pe teme mai vechi legate de problemele tale familiale. Recomandabil este sa vorbesti putin, sa nu iti divulgi planurile de viitor si sa pastrezi o anumita distanta fata de toata lumea. Tot ce se petrece in sectorul prietenilor va avea repercusiuni pe multi ani de acum incolo.

Capricorn
La serviciu se anunta zarva mare. Sefii vor lamuriri si dovezi ale prestatiei tale profesionale, ba chiar si masuri remediale ale actiunilor realizate incorect sau restante. Fii prudent, deoarece sunt posibile neplaceri serioase si pe termen lung in relatiile socio-profesionale. Ar fi bine sa te reorientezi in privinta carierei profesionale, poate chiar sa pornesti o afacere pe cont propriu. Dupa-amiaza, relaxeaza-te acasa, printre membrii familiei.

Varsator
Se intrezaresc aspecte legate de strainatate. Sunt posibile amanari ale demersurilor necesare unei calatorii sau legate de un contract de colaborare cu parteneri straini. Se pare ca trebuie sa te ocupi doar de treburile pe care le poti desfasura in apropierea casei, alaturi de anturajul apropiat. Pe de alta parte se va aduce in discutie bagajul tau educational. Ar fi bine sa te gandesti la reluarea unor studii sau la o perfectionare necesara domeniul profesional in care activezi.

Pesti
Va trebui sa achiti facturi restante, dar si alte tipuri de datorii in care esti implicat alaturi de partenerul de viata, rude sau colaboratori profesionali. Intr-un anume fel, totul depinde de tine sa gestionezi corect resursele materiale comune cu altii. Tentatia de a cheltui totul numai pentru nevoile tale iti poate aduce mari si pe termen lung neplaceri in toate tipurile de relatii. Chibzuieste pe indelete fiecare plata si tine cont si de ceilalti.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×