x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 23 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 23 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

22 Iun 2014   •   22:44
Horoscop zilnic, luni 23 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Este posibil sa primesti bani sau bunuri de la serviciu, fie sub forma unei prime binemeritate, fie pur si simplu seful iti mareste salariul. Tentatia de a cheltui este mare, insa ar fi bine sa te abtii. Sunt castiguri momentane, marunte, iar pe termen lung domneste austeritatea. Energia vitala este minima, de aceea dozeaza-ti eforturile si controleaza-ti alimentatia.

Taur
Ziua iti aduce energie si chef de a muta muntii din loc. Recomandabil este sa ii lasi acolo unde sunt si sa te ocupi doar de treburile tale personale. Ai avea spor si succes la inceperea unei diete, la un tratament de ingrijire corporala sau la cumpararea unor accesorii vestimentare la moda. Fereste-te de a te implica in treburile altora sau de a oferi sfaturi gratuite.

Gemeni
Dorinta de a sta doar cu tine insuti este la cote mari. Senzatia ca exista comploturi peste tot te urmareste intreaga zi. Simtamintele si gandirea sunt distorsinate. Ocupa-te doar de treburi de rutina si fereste-te de discutii ample. Deocamdata, tu iti esti cel mai bun prieten, sfatuitor sau dupa caz terapeut. Posibil ca unele afectiuni sa iti creeze neplaceri, dar sunt episoade pasagere.


Citeste si
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut

Rac
Debutul saptamanii iti aduce in preajma prietenii si persoanele care iti sustin proiectele socio-profesionale. La prima vedere ai fi tentat sa crezi ca nimeni nu te sustine si ca toti s-au pornit sa iti puna obstacole. Aprecierile tale sunt subiective, deoarece emotiile iti domina ratiunea. Asculta cu incredere ce iti spun ceilalti si alege sa faci doar ce iti aproba sufletul.

Leu
Se intrezaresc intalniri si dialoguri la nivel inalt, cu sefii sau cu reprezentantii unor institutii oficiale. Toata lumea va astepta de la tine explicatii, prezentarea unor directii profesionale noi, dar posibil si demisia. Exista tensiuni in domeniul socio-profesional in care activezi, dar sunt pasagere. Abordeaza totul cu sinceritate, calm si cu increderea ca te vei descurca excelent. 

Fecioara

Relatiile cu strainatatea sunt activate mult astazi, indiferent ca este vorba despre o calatorie de agrement, fie despre studii sau contracte de munca. Posibil sa intampini tot soiul de neplaceri, dar cu rabdare si bunavointa vei reusi sa descurci itele. Cineva aflat intr-o postura oficiala importanta te va ajuta sa rezolvi tot ce ai nevoie vizavi de calatorii sau studii.

Balanta
Ziua este favorabila achitarii facturilor sau altor datorii restante. Este bine sa faci economii si sa eviti imprumuturile. Asta deoarece un ajutor material pe care te-ai bazat pana acum va lua sfarsit. Fereste-te de a te angaja sa platesti daunele actiunilor partenerului de viata sau colaboratorilor profesionali. Traseaza-ti planuri financiare noi, bazandu-te doar pe veniturile tale de la serviciu.

Scorpion
Provocarile zilei vin din partea partenerului de viata si a colaboratorilor profesionali. Se pare ca marul discordiei sunt banii si bunurile pe care le folositi si administrati in comun. Datorita comunicarii viciate din aceasta perioada este mai dificil sa se ajunga la un numitor comun, indiferent de tema. Asculta ce spun ceilalti, insa fii ferm in deciziile tale.

Sagetator

Saptamana incepe cu multa forfota la serviciu. Este bine sa te bazezi doar pe fortele tale, intrucat colegii au alte treburi si vor evita sa te ajute. Sanatatea este deficitara, mai ales pe segmentele gatului. Nu se recomanda consultatii, analize medicale sau interventii chirurgicale, deoarece exista un risc crescut de erori. Dozarea eforturilor si odihna sunt suficiente.

Capricorn
Relatiile sentimentale iti vor da multe batai de cap. Cei dragi iti pot reprosa faptul ca esti foarte ocupat cu serviciul, neglijndu-i astfel in ultimele saptamani. Sunt momente favorabile pentru a aranja un program recreativ comun pentru dupa-amiaza acestei zile, dar si pentru urmatoarele. Organizeaza-ti timpul si indatoririle profesionale astfel incat, sa petreci si cu cei dragi.  

Varsator
Chiar daca esti solicitat mult si bine la serviciu, gandurile tale nu se pot desprinde de casa si de membrii familiei. Ai avea spor si sustinerea familiei in orice activitate domestica. De asemenea, planurile legate de imbunatatirea conditiilor de locuit sau de achizitionarea unor bunuri patrimoniale valoroase ar putea prinde contur. Insa tine cont si de parerile celorlalti.

Pesti
Debutul saptamanii iti aduce multe calatorii pe distante scurte. Intalnirile si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat te pot nelinisti, insa depinde de tine cum reactionezi la cele aflate. Exista multi binevoitori in preajma ta care doresc sa profite de pe urma muncii tale. Fii prudent in vorbe si fapte, deoarece riscul erorilor de orice fel este la cote mari. 

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×